Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
delfo
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 1:18 am Заглавие: |
|
|
Glawata mnogo drebna i hylbuka stoi stranno , a wratyt e presno schupen ili sys dopylnitelno rebro . Mislq che i mai krakata i ediniq pokazalec sa leko obyrkani . Drehite i wsichko ostanalo e strahotno . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smid

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 8:11 pm Заглавие: |
|
|
мерси за мнението делфо...ето кво си надрасках днеска
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 9:26 pm Заглавие: |
|
|
bravo .. hubavi risunki ...
i priqtni cvetove podbirash .. kefi ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 1:21 am Заглавие: |
|
|
Mai pak mnogo shiq si mu dal na momyka , dai na momiche , tam se kotira . Na momche kato e idwat edni stranni wyprosi ... Drugoto znaesh kak e , extra , biju , no pak glawata mynichka e izlqzla . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smid

|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 1:51 am Заглавие: |
|
|
ми главата нарочно я направих по-малка а шията незнам така се получи пак следващия път ше внимавам малко повече в тая област |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smid

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:59 pm Заглавие: |
|
|
Продължавам да рисувам, така че продължавам и да се прадставям :) Бих се радвал ако оставяте повече мнения.Мерси!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
satanasov

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Напредваш:) Много дбре. Обърни малко повече внимание на лицата и нещата ще се получат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smid

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Мерси Сатанасов ще поработя върху лицата. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 10:54 pm Заглавие: |
|
|
ми мойто мнение е без да се засягаш е че генерално не ми харесва посоката. кому е нужно да правиш неща в стил дето първо не е твоя, второ изобщо нечий ли е? всичко в този начин на рисуване е толкова измито и омазано че нямам думи. Тва е някво масово течение, гледам и по бг комиксите е плъзнало, ама защо?. Единственото до което води това е тотално обезличаване. Вече савсем не може да се разбере кой, какво и защо рисува манга, обсъжда се само как да става това.
всички общо се впускат да коментират подробности от сорта на анатомия, линии и други второстепенни работи без никой да коментира същността.
всеки който иска да стане художник първо трябва да възпита в себе си нуждата да бъде ако не уникален то поне малко различен.
сигурно сега много хора ще скочат лично засегнати... ама това е мойто лично мнение.
аз лично бих искал да видя неща дето сам си ги измислил. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smid

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 10:00 am Заглавие: |
|
|
Ами няма да ти скоча и да те обиждам защото тва мнение не ме засяга особено тъй като нещата които съм направил съм ги измислил сам. Нещата които съм гледал и са ми харесали със сигурност са указали влиянието си във времето и мисля че е тва е нормално.Не знам кое намираш за измито и омазано...а тва че явно не харесваш манга си е въпрос на личен избор/мнение/вкус.Вярно е че много хора рисуват манга но е вярно също и че всеки го прави по свой си начин. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:01 am Заглавие: |
|
|
Az opredeleno vijdam napredak v risunaka ti no ima problemi ot
parvostepenno zna4enie, koito trqbva da se iz4istqt predi da moje da
prodaljih napred. Skaran si s anatomiqta i proporciite. Trqbva da
nablegne6 tam. Kolkoto i drehi, broni, 4arkove i djanjabra4ki da sloji6
varhu daden tipaj, to toi nqma da stoi obeditelen dokato telata sa
disproporcionalni i meki... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:37 am Заглавие: |
|
|
smid написа: | Ами няма да ти скоча и да те обиждам защото тва мнение не ме засяга особено тъй като нещата които съм направил съм ги измислил сам. Нещата които съм гледал и са ми харесали със сигурност са указали влиянието си във времето и мисля че е тва е нормално.Не знам кое намираш за измито и омазано...а тва че явно не харесваш манга си е въпрос на личен избор/мнение/вкус.Вярно е че много хора рисуват манга но е вярно също и че всеки го прави по свой си начин. |
ми не е да не харесвам манга, даже съм голям фен. Особено в анимацията ( Аниме ).
Под измито и омазано имам предвид че толкова много се е работило в тази област че е тотално обезличено. за японците е нормално да липсва индивидуалност в нещата които правят но това почива на много различни фактори които тук просто не присъстват.
За тва че всеки го прави по свой собствен начин.. ми не е така. Пълно е с шаблони и схеми за стойки, гънки, коси. аксесоари и пропорции. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|