Graphilla.com :: Преглед на тема - представяне smid

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

представяне smid
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Сеп 14, 2005 1:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Glawata mnogo drebna i hylbuka stoi stranno , a wratyt e presno schupen ili sys dopylnitelno rebro . Mislq che i mai krakata i ediniq pokazalec sa leko obyrkani . Drehite i wsichko ostanalo e strahotno .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
smid

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Сеп 14, 2005 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси за мнението делфо...ето кво си надрасках днеска

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
daysleeper

МнениеПуснато на: Сря Сеп 14, 2005 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bravo .. hubavi risunki ...
i priqtni cvetove podbirash .. kefi ;))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Сеп 15, 2005 1:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mai pak mnogo shiq si mu dal na momyka , dai na momiche , tam se kotira . Na momche kato e idwat edni stranni wyprosi ... Drugoto znaesh kak e , extra , biju , no pak glawata mynichka e izlqzla .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
smid

МнениеПуснато на: Чет Сеп 15, 2005 1:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми главата нарочно я направих по-малка а шията незнам така се получи пак следващия път ше внимавам малко повече в тая област
Върнете се в началото
smid

МнениеПуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Продължавам да рисувам, така че продължавам и да се прадставям :) Бих се радвал ако оставяте повече мнения.Мерси!

Върнете се в началото
satanasov

МнениеПуснато на: Пон Сеп 19, 2005 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Напредваш:) Много дбре. Обърни малко повече внимание на лицата и нещата ще се получат.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
smid

МнениеПуснато на: Пон Сеп 19, 2005 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси Сатанасов ще поработя върху лицата. :)
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пон Сеп 19, 2005 10:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми мойто мнение е без да се засягаш е че генерално не ми харесва посоката. кому е нужно да правиш неща в стил дето първо не е твоя, второ изобщо нечий ли е? всичко в този начин на рисуване е толкова измито и омазано че нямам думи. Тва е някво масово течение, гледам и по бг комиксите е плъзнало, ама защо?. Единственото до което води това е тотално обезличаване. Вече савсем не може да се разбере кой, какво и защо рисува манга, обсъжда се само как да става това.
всички общо се впускат да коментират подробности от сорта на анатомия, линии и други второстепенни работи без никой да коментира същността.
всеки който иска да стане художник първо трябва да възпита в себе си нуждата да бъде ако не уникален то поне малко различен.
сигурно сега много хора ще скочат лично засегнати... ама това е мойто лично мнение.

аз лично бих искал да видя неща дето сам си ги измислил.
smid

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 10:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами няма да ти скоча и да те обиждам защото тва мнение не ме засяга особено тъй като нещата които съм направил съм ги измислил сам. Нещата които съм гледал и са ми харесали със сигурност са указали влиянието си във времето и мисля че е тва е нормално.Не знам кое намираш за измито и омазано...а тва че явно не харесваш манга си е въпрос на личен избор/мнение/вкус.Вярно е че много хора рисуват манга но е вярно също и че всеки го прави по свой си начин.
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Az opredeleno vijdam napredak v risunaka ti no ima problemi ot
    parvostepenno zna4enie, koito trqbva da se iz4istqt predi da moje da
    prodaljih napred. Skaran si s anatomiqta i proporciite. Trqbva da
    nablegne6 tam. Kolkoto i drehi, broni, 4arkove i djanjabra4ki da sloji6
    varhu daden tipaj, to toi nqma da stoi obeditelen dokato telata sa
    disproporcionalni i meki...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

smid написа:
Ами няма да ти скоча и да те обиждам защото тва мнение не ме засяга особено тъй като нещата които съм направил съм ги измислил сам. Нещата които съм гледал и са ми харесали със сигурност са указали влиянието си във времето и мисля че е тва е нормално.Не знам кое намираш за измито и омазано...а тва че явно не харесваш манга си е въпрос на личен избор/мнение/вкус.Вярно е че много хора рисуват манга но е вярно също и че всеки го прави по свой си начин.

ми не е да не харесвам манга, даже съм голям фен. Особено в анимацията ( Аниме ).
Под измито и омазано имам предвид че толкова много се е работило в тази област че е тотално обезличено. за японците е нормално да липсва индивидуалност в нещата които правят но това почива на много различни фактори които тук просто не присъстват.
За тва че всеки го прави по свой собствен начин.. ми не е така. Пълно е с шаблони и схеми за стойки, гънки, коси. аксесоари и пропорции.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети