Graphilla.com :: Преглед на тема - FF VII

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

FF VII

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
daysleeper

МнениеПуснато на: Сря Сеп 14, 2005 9:34 pm    Заглавие: FF VII Отговорете с цитат

http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/

snoshti gledah filma i mi se priiska da spodelia s niakoi ...
izglejda zverski dobre ...
batalnite sceni sa mnogo dobre rejisirani i razkadrovani ...
super priqtni cvetove ... dizaina me razbi .. i t.n.

na mesta animaciata ne mi haresa mnogo mnogo .. i to na mestata na koito ne sa polzvali motion capture .. no ne im se surdia ;))

kajete i vie kakvo mislite?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Сеп 15, 2005 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажи само от де го гледа?
daysleeper

МнениеПуснато на: Чет Сеп 15, 2005 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na DVD .. vnos, made in china ;)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ALFRED HITCHCOCK

Местожителство: с. Косталево /Врачанско/

МнениеПуснато на: Чет Сеп 15, 2005 8:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

to4no svyr6va sega :) i moga da kaja samo 4e e the best of the best :)
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 10:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледах го. Депресиран съм..............
Върнете се в началото
evil_kornholio

Местожителство: earth-Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 11:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз ги гледах.... не бих казал, че отговори на очакванията ми, много труд са хвърлили хората и много кинти явно, анимацията обаче на моменти беше меко казано бездарна, роботски двежения, особено дечицата бяха пълна трягедия, четрикраките създания в началото тичаха като бързия влак, никакво усещане за инерция и маса, очаквах повече. Партикъл системите също за мен са абсолютна скръб, тоя пушек дето бяха набили навсякъде излиза от скпаната ми Nvidia по-добре от колкото тва което видях във филма, а и компоузитинга (или по скоро липсата на компоузитинг) на въпросният дим е без коментар. И преди да сте ме изяли за този поск уточнявам че става въпрос за личното ми мнение и също така уточнявам че аз едва ли бих се справил дори на половина толкова добре като японските колеги, евала за труда им, но все пак....
Bethoven

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми и аз съм на некво такова мнение.... хич не беше това което очаквах! Предпочитам да си гледам трейлара! Има някой хубави неща, като битките... но все пак дори и тогава трудно се разбира какво става. Общо взето.. докато човек започва да разбира за какво се борят... и коя и какво е въпросната "майка", филма свърши и те избиха лошите. Вярно е че е манга... ама тва според мен не е управдание филма да няма много смисъл.

Според мен, ФФ1 във всяко отношение е по-добър от ФФ2!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети