Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
daysleeper

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 9:34 pm Заглавие: FF VII |
|
|
http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/
snoshti gledah filma i mi se priiska da spodelia s niakoi ...
izglejda zverski dobre ...
batalnite sceni sa mnogo dobre rejisirani i razkadrovani ...
super priqtni cvetove ... dizaina me razbi .. i t.n.
na mesta animaciata ne mi haresa mnogo mnogo .. i to na mestata na koito ne sa polzvali motion capture .. no ne im se surdia ;))
kajete i vie kakvo mislite? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Кажи само от де го гледа? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 6:38 pm Заглавие: |
|
|
na DVD .. vnos, made in china ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 8:35 pm Заглавие: |
|
|
to4no svyr6va sega :) i moga da kaja samo 4e e the best of the best :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 10:22 pm Заглавие: |
|
|
Гледах го. Депресиран съм.............. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 11:29 am Заглавие: |
|
|
И аз ги гледах.... не бих казал, че отговори на очакванията ми, много труд са хвърлили хората и много кинти явно, анимацията обаче на моменти беше меко казано бездарна, роботски двежения, особено дечицата бяха пълна трягедия, четрикраките създания в началото тичаха като бързия влак, никакво усещане за инерция и маса, очаквах повече. Партикъл системите също за мен са абсолютна скръб, тоя пушек дето бяха набили навсякъде излиза от скпаната ми Nvidia по-добре от колкото тва което видях във филма, а и компоузитинга (или по скоро липсата на компоузитинг) на въпросният дим е без коментар. И преди да сте ме изяли за този поск уточнявам че става въпрос за личното ми мнение и също така уточнявам че аз едва ли бих се справил дори на половина толкова добре като японските колеги, евала за труда им, но все пак.... _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Ми и аз съм на некво такова мнение.... хич не беше това което очаквах! Предпочитам да си гледам трейлара! Има някой хубави неща, като битките... но все пак дори и тогава трудно се разбира какво става. Общо взето.. докато човек започва да разбира за какво се борят... и коя и какво е въпросната "майка", филма свърши и те избиха лошите. Вярно е че е манга... ама тва според мен не е управдание филма да няма много смисъл.
Според мен, ФФ1 във всяко отношение е по-добър от ФФ2! _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|