Graphilla.com :: Преглед на тема - Лого за коментар

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лого за коментар

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Пон Сеп 19, 2005 9:29 pm    Заглавие: Лого за коментар Отговорете с цитат

Едно лого за коментар. Нямам много опит в лого криейшъна, но се налага :)

Обяснение:
Атлас е транспортна и рент а кар фирма, която се занимава с трансфер на пътници от летищата както и с даване на коли под наем. Предпочитанията на клиента са да има земно кълбо и да присъства цялото име на фирмата.

Логото - 2 варианта:

Коментари, критики и напътствия от хората в бранша, а и не само от тях, са определено много добре дошли :P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 9:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Allcaps+italic?
Синьо и зелено не ми говорят за транспорт. А и някакв дежа вю ме обзе.
TIFF

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 9:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами айде, днес съм коментатор:

е , фирмата е атлас, а не глобус (т.е. остави го тоя глобус)

1 е ок - малко генерично ама нали това търсят хората с поглед по летищата

намали цветовете, нека са 2 (аз синьо и зелено си харсвам пък!), оправи кернинга на надписа отдолу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mr_j

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

TIFF написа:
оправи кернинга на надписа отдолу.

gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Na men sinio i zeleno mi napomniat na travel agency
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 12:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

давай още варианти, тези ги остави за сега и не ги гледай....
RoT

МнениеПуснато на: Вто Сеп 20, 2005 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sami, цветовете са ми зададени предварително, няма какво да направя по въпроса. А за какво дежа вю става въпрос ? :)

TIFF, то Атлас, Атлас, но искат хората ако може и глобус да има на логото... затова 2 варианта на една идея - с глобус и без :) Все пак до някаква степен требе да се съобразявам с възложената ми задача. Керинга - верно.. чак сега се усещам. Мерси :) А за цветовете - в крайния вариант мисля да са един и същи Pantone, но с различен интензитет на места... тоест общо 2 Pantone-ски цвята.

implant, ъъ.. да давам още варианти и тея да не ги гледам в смисъл, че това са зле или просто да давам и други варианти ? :)

Мерси на всички за коментарите ;)
Върнете се в началото
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 24, 2005 11:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

2-те коли така разположени ме навеждат на мисълта, че има някакво състезание или нещо подобно. Моята идея е да пробваш само с една.
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

добре де, дай още варианти... да речем че аз съм ти клиента (такъв който разбира от всичко и заядлив) и в момента немога да си избера защото това с колите ми прилича на лендскейп... другото пък на туроператор... искам още варианти...
RoT

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чаках клиента да си каже мнението и да получа още малко разяснение какво харесва и какво не. Е, харесал е логото, но иска други варианти на силуетите. Срока беше няколко часа, в които успях и да метна още една бърза идея + примерни визитки - глобус, в които части от паралелите и меридианите формират буквата А... която можеш да поработя над нея така че хем да е A, хем да е силует на кола, погледната отгоре... бляяя.

Ето ги:
Върнете се в началото
TIFF

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 9:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

не прилича на кола :(

"m" дали е удачно за телефон?
Върнете се в началото
Дими

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
хем да е A, хем да е силует на кола, погледната отгоре

....
;)

В момента и на мен не ми прилича. Не си я променял мисля...?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zi

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Пет Сеп 30, 2005 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

то тия паралели и меридиани - едните завити едните не ... т.е. не е кълбо както ти се иска и тъй като А то е по завитите при които в средата разстоянието се увеличава стои зле особенно в горния и долния краи ... тва А за издутата - натоварена картуун кола ли е ?

======================
:) GDGB :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RoT

МнениеПуснато на: Нед Окт 02, 2005 1:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

TIFF не прилича дам... а иначе m - mobile

Дими не съм я пипал... знаеш цялата работа за колко време трябваше да стане... но вече няма значение това. Клиента иска 1-вия вариант(без 'глобуса') с 'няколко модификациики', които доста неща промениха... в края на краищата самото лого не ми допада много, но все пак това е което клиента поиска.

zi при фронтална гледка на Земята, паралелите са прави линии (специално преди това си си направих 3D кълбо и гледах wire-а) а меридианите са си извити. То цялата на това А беше да е като част от паралели и медиани.. но не се получи май особено добре.

Мерси на всички за коментарите ;)
Върнете се в началото
SPIT

МнениеПуснато на: Нед Окт 02, 2005 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne si prav za izvivaneto, ako tzentralnata ti liniq (horizontalna) e na horizonta, znachi sledvashtite shte sa otvarqshti se elipsi.....mozesh da probvash da ne prilicha na obemno, a da e ragrafen krug....inache ideqta da vkarash v nqkakva mreza tova A ne e losha i ima hlqb, pone spored men, no trqbva da pipnesh nadpisa....uspeh.
TIFF

МнениеПуснато на: Пон Окт 03, 2005 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
TIFF не прилича дам... а иначе m - mobile

другите те ядат за графиката, аз ще те критикувам за m-a

тъй. на английски мобилен телефон е cell phone, на немски - handy, на френски - portable: c, h, p, но не и m.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети