Graphilla.com :: Преглед на тема - present

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

present
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Пон Окт 03, 2005 8:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zavistta, v nyakoi slu4ai, moje da se okaje mo6tna dvije6ta sila. No raydko vodi kum dobro.

P.S. WellGONE?
ivosiliev

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Окт 03, 2005 8:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами той банера е в кофти качество(jpg-a), дано това имаш предвид под 'кошмарен'
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivosiliev

МнениеПуснато на: Пон Окт 03, 2005 9:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sami, изопъчаваш нещата, аз не завиждам, че някой е приет в някакъв форум или че аз не съм, но това което каза е доста добро замазване на очите - хитро ;)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
2S384U

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ivo.

triabva da razberesh 4e imash prekaleno golemi i prekaleno malki elementi. imash prekaleno svetli i prekaleno tumni u4astaci. razli4nite kombinacii ot tezi harakternosti suzdavat oburkanost v saita ti (tozi poslednia s ujasite).

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivosiliev

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси,за съжаление сайта вече е одобрен и качен, така че и да правя корекции няма да има полза. :(
2S384U

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 1:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ima edin fakt dokazan ot u4enite 4e edinstvenoto jivotno na tazi planeta koeto uporito povtaria greshkite si e 4oveka. i v tozi smisul zada4ata ni e, mojebi dori vseki den 4e i 4oveka e sposoben da ne povtaria ot greshkite si a da se u4i ot tiah. ta budeshteto e pred teb i vsi4ko e v tvoite ruce.

nali sme po-dobrite jivotni:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
bulLET

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ivosiliev написа:
аз не завиждам, че някой е приет в някакъв форум или че аз не съм;)

правилно - кво ти пука, нали си King of ARTS
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

там манджата е друга не ги смесвай нещата.... трябва да мине време...и за онзи форум и за този форум :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Форумите различни, ама хората - еднакви :)
Та, чии очи съм замазвала, викаш?!
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Споко, банера не е заради качеството кофти, не е и заради глобалното затопляне, нито и заради нашествието на калинките в Зимбабве.

П.С. Sami понякога просто много ме радваш с коментарите си :) А и по-добре hellgone :P
Върнете се в началото
soxy

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 4:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе прочетох всички мниения и коментари и по-добре да се сдържа да давам мнение, че пак ще си отнеса нецензурни постове..абе както и да е. На мен пък друго нещ ми е интересно и то не само в този форум сас спец.очастъци,и международни има такива и положението е едно - ако не те изберат ти казват 2 думи, с които се "изчерпат",а ако те изберат ти го казват на имейл...а останалите ? А другите от форума ? Те какво обяснение ще получат за това, че някой е приет?

Ето примерна ситуация - брачед ми е админ в някой високо професионален форум, правя презентация с ламерски работи и той на ЛС ми казва "аре уеукоме".Или не брачед, много добре знаете че и познат(не приятел а познат) в повечето случаи върши работа.

Идеята ми е да се дава по-конкретен коментар от даващите разрешение защо даден потребител НЕ е приет и защо Е приет и това да се прави публично.
ben

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в зимбабве има ли калинки...???
и банера.. банера... хич не е ужасяващ....
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 4:42 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

1. Рицарите на кръглата маса са разумни люде!

2. Рицарите на кръглата маса не са пустословни!

3. Рицарите на кръглата маса нямат роднини!

:-)

А за останалото си има причини!
Върнете се в началото
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е то пък, ако някой така е приет (а съм убеден почти че няма такива хора), не виждам къв му е кярът - поства некви бози, хората му се смеят, гледат го лошо... абе излага си се. Така че според мен това са пълни глупости. Не мисля, че тва трябва да се обсъжда изобщо!
Върнете се в началото
ivosiliev

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT, една толкова светла личност като теб, която закри дори слънцето(сигурно за да няма глобално затопляне :)) би ли ме просветила защо аджеба банера е ужасен. Пращай ме колкото искаш по дяволите, ама високо интелектуалното ти мнение ме плаши дотолкова, че доброволно ще взема да ида там. Досега чух от теб, че шрифта на един от показаните сайтове не е подходящ, защото просто не ти е по вкуса(за да го оправиш, нали знаеш - дъвки, пасти, вода за уста и ... може и да не знаеш) - как да не горя от възторг, то просто изчерпателна рецензия! Останалото са някакви глупости и обиди - явно и там си специалист, но ме притеснява защо тръгна да говориш от името на Дими и в какво се състои вашата връзка(само се охажвате с постове или сте вече на по-напреднал етап :)).

Цитат:
правилно - кво ти пука, нали си King of ARTS

Евала bulLET! Един откровен се намери да си каже. Ох... колко се надявах да получа оценка като дизайнер, а не като част от екипа на друг форум, защото аз се представих като 1-вото, но нещата може би са вързани. ... трябва наистина да мине време
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дуде... време е да кацнеш за малко, да презаредиш, да си починеш хубаво от глупости, да премислиш някои неща и да литнеш пак...
ivosiliev

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен, ама все гледат да ми кастрят крилата :( кофти, ама кво да се прави
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всичко което показваш страда от едни и същи проблеми - лоша работа с цвета, кофти типография, липса на идеи, ползване на чужди илюстрации, хаотично разположение на компонентите в сайта, еднообразие... те затова спецовете изобщо и не се обаждат - защото си под нивото при което може да ти се даде смислен коментар.

Ти просто си зациклил на схема, която е приемлива за непретенциозния клиент и въртиш на едно място педалите със страшна сила. Това че клиентите ти са доволни да не ни го пробутвай, нагледали сме се на купища безвкусни чалги от които клиентите са супер-доволни.

п.п.
Моето лично мнение е че от теб дизайнер не става, така както и от мен не става. Имах огромното желание, напъвах се, ама това е като в музиката/скулптората/рисуването/фотографията и т.н. - или го можеш, или не го можеш. Липсата на дарба не може да се компенсира с труд. Не ми беше лесно да го приема. Колкото по-рано ти приемеш това за факт, толкова по-малка част от живота си ще пропилееш, вместо да я посветиш на занимания в които имаш потенциал!
Успех!
soxy

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
така както и от мен не става. Имах огромното желание, напъвах се, ама това е като в музиката/скулптората/рисуването/фотографията и т.н. - или го можеш, или не го можеш. Липсата на дарба не може да се компенсира с труд. Не ми беше лесно да го приема. Колкото по-рано ти приемеш това за факт, толкова по-малка част от живота си ще пропилееш, вместо да я посветиш на занимания в които имаш потенциал!
Успех!

ей с тва нещо уби амбициите на 50% от родните дизаинери,хах :)
ivosiliev

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 11:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Как едно хаотично разположение на компонентите в сайта би предизвикало еднообразие? Не мисля, че клиентите ми са непретенциозни, защото повечето са имали достатъчно много изисквания към мен.
Няма да ми се убие желанието да правя това, с което си изкарвам хляба. Бавно напредвам и се уча и няма да се откажа. Дарбата е нещо, което няма стойност за разлика от труда.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети