Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Zavistta, v nyakoi slu4ai, moje da se okaje mo6tna dvije6ta sila. No raydko vodi kum dobro.
P.S. WellGONE? _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 8:51 pm Заглавие: |
|
|
ами той банера е в кофти качество(jpg-a), дано това имаш предвид под 'кошмарен' _________________ http://www.BulArts.com
August Media: "Дизайнерите ще се научат да четат и пишат" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Sami, изопъчаваш нещата, аз не завиждам, че някой е приет в някакъв форум или че аз не съм, но това което каза е доста добро замазване на очите - хитро ;) _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:12 am Заглавие: |
|
|
ivo.
triabva da razberesh 4e imash prekaleno golemi i prekaleno malki elementi. imash prekaleno svetli i prekaleno tumni u4astaci. razli4nite kombinacii ot tezi harakternosti suzdavat oburkanost v saita ti (tozi poslednia s ujasite). _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:58 am Заглавие: |
|
|
мерси,за съжаление сайта вече е одобрен и качен, така че и да правя корекции няма да има полза. :( _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 1:47 am Заглавие: |
|
|
ima edin fakt dokazan ot u4enite 4e edinstvenoto jivotno na tazi planeta koeto uporito povtaria greshkite si e 4oveka. i v tozi smisul zada4ata ni e, mojebi dori vseki den 4e i 4oveka e sposoben da ne povtaria ot greshkite si a da se u4i ot tiah. ta budeshteto e pred teb i vsi4ko e v tvoite ruce.
nali sme po-dobrite jivotni:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:02 am Заглавие: |
|
|
ivosiliev написа: | аз не завиждам, че някой е приет в някакъв форум или че аз не съм;) |
правилно - кво ти пука, нали си King of ARTS _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:23 am Заглавие: |
|
|
там манджата е друга не ги смесвай нещата.... трябва да мине време...и за онзи форум и за този форум :) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Форумите различни, ама хората - еднакви :)
Та, чии очи съм замазвала, викаш?! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Споко, банера не е заради качеството кофти, не е и заради глобалното затопляне, нито и заради нашествието на калинките в Зимбабве.
П.С. Sami понякога просто много ме радваш с коментарите си :) А и по-добре hellgone :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 4:35 pm Заглавие: |
|
|
абе прочетох всички мниения и коментари и по-добре да се сдържа да давам мнение, че пак ще си отнеса нецензурни постове..абе както и да е. На мен пък друго нещ ми е интересно и то не само в този форум сас спец.очастъци,и международни има такива и положението е едно - ако не те изберат ти казват 2 думи, с които се "изчерпат",а ако те изберат ти го казват на имейл...а останалите ? А другите от форума ? Те какво обяснение ще получат за това, че някой е приет?
Ето примерна ситуация - брачед ми е админ в някой високо професионален форум, правя презентация с ламерски работи и той на ЛС ми казва "аре уеукоме".Или не брачед, много добре знаете че и познат(не приятел а познат) в повечето случаи върши работа.
Идеята ми е да се дава по-конкретен коментар от даващите разрешение защо даден потребител НЕ е приет и защо Е приет и това да се прави публично. _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 4:37 pm Заглавие: |
|
|
в зимбабве има ли калинки...???
и банера.. банера... хич не е ужасяващ.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 4:42 pm Заглавие: ! |
|
|
1. Рицарите на кръглата маса са разумни люде!
2. Рицарите на кръглата маса не са пустословни!
3. Рицарите на кръглата маса нямат роднини!
:-)
А за останалото си има причини! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Е то пък, ако някой така е приет (а съм убеден почти че няма такива хора), не виждам къв му е кярът - поства некви бози, хората му се смеят, гледат го лошо... абе излага си се. Така че според мен това са пълни глупости. Не мисля, че тва трябва да се обсъжда изобщо! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 6:23 pm Заглавие: |
|
|
RoT, една толкова светла личност като теб, която закри дори слънцето(сигурно за да няма глобално затопляне :)) би ли ме просветила защо аджеба банера е ужасен. Пращай ме колкото искаш по дяволите, ама високо интелектуалното ти мнение ме плаши дотолкова, че доброволно ще взема да ида там. Досега чух от теб, че шрифта на един от показаните сайтове не е подходящ, защото просто не ти е по вкуса(за да го оправиш, нали знаеш - дъвки, пасти, вода за уста и ... може и да не знаеш) - как да не горя от възторг, то просто изчерпателна рецензия! Останалото са някакви глупости и обиди - явно и там си специалист, но ме притеснява защо тръгна да говориш от името на Дими и в какво се състои вашата връзка(само се охажвате с постове или сте вече на по-напреднал етап :)).
Цитат: | правилно - кво ти пука, нали си King of ARTS |
Евала bulLET! Един откровен се намери да си каже. Ох... колко се надявах да получа оценка като дизайнер, а не като част от екипа на друг форум, защото аз се представих като 1-вото, но нещата може би са вързани. ... трябва наистина да мине време _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Дуде... време е да кацнеш за малко, да презаредиш, да си починеш хубаво от глупости, да премислиш някои неща и да литнеш пак... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Съгласен, ама все гледат да ми кастрят крилата :( кофти, ама кво да се прави _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Всичко което показваш страда от едни и същи проблеми - лоша работа с цвета, кофти типография, липса на идеи, ползване на чужди илюстрации, хаотично разположение на компонентите в сайта, еднообразие... те затова спецовете изобщо и не се обаждат - защото си под нивото при което може да ти се даде смислен коментар.
Ти просто си зациклил на схема, която е приемлива за непретенциозния клиент и въртиш на едно място педалите със страшна сила. Това че клиентите ти са доволни да не ни го пробутвай, нагледали сме се на купища безвкусни чалги от които клиентите са супер-доволни.
п.п.
Моето лично мнение е че от теб дизайнер не става, така както и от мен не става. Имах огромното желание, напъвах се, ама това е като в музиката/скулптората/рисуването/фотографията и т.н. - или го можеш, или не го можеш. Липсата на дарба не може да се компенсира с труд. Не ми беше лесно да го приема. Колкото по-рано ти приемеш това за факт, толкова по-малка част от живота си ще пропилееш, вместо да я посветиш на занимания в които имаш потенциал!
Успех! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 11:07 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | така както и от мен не става. Имах огромното желание, напъвах се, ама това е като в музиката/скулптората/рисуването/фотографията и т.н. - или го можеш, или не го можеш. Липсата на дарба не може да се компенсира с труд. Не ми беше лесно да го приема. Колкото по-рано ти приемеш това за факт, толкова по-малка част от живота си ще пропилееш, вместо да я посветиш на занимания в които имаш потенциал!
Успех! |
ей с тва нещо уби амбициите на 50% от родните дизаинери,хах :) _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Как едно хаотично разположение на компонентите в сайта би предизвикало еднообразие? Не мисля, че клиентите ми са непретенциозни, защото повечето са имали достатъчно много изисквания към мен.
Няма да ми се убие желанието да правя това, с което си изкарвам хляба. Бавно напредвам и се уча и няма да се откажа. Дарбата е нещо, което няма стойност за разлика от труда. _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
|