Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zager
|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 6:33 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
RG® написа: |
От вчера искам да попитам дали се знае каква е целта на тези картинки?! |
принципно да продадат сградата, но ако питаш конкретно ето как:
http://www.bauform-bg.com/Flyer_Front.jpg
http://www.bauform-bg.com/Flyer_Back.jpg
и се раздават по изложения.
Цитат: | вслучай, 4е рендерите не успеят да преразкажат "концепта" | квото можах направих...
...малко е блатна водата...да :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 8:05 pm Заглавие: |
|
|
nachi az ot 3d ne razbiram no vse pak shte kaja che ne vijdam nishto zabelejitelno kato za 3d
otkym arhitektura za mene tva e mnogo zle naistina a osven vsichko drugo nqma nishto vyzrojdensko v nego |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bloop

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 2:19 am Заглавие: |
|
|
LoveHate
За Старозагорската...........там жилищна архитектура почти няма оцеляла oт тoгaва;)?
Изках да кажа югоизто4на....... понеже е регион в които се появяват някакви особености.............и Стара Загора ми дойде логи4но централно..............[koeto e inertno ]
Zager
Bi triabvalo da ima drugi forumi w koito twa da se izpishe [za arch linka ]ina4e renderite sa ok .."trendy" sa [do kolkoto kastite pozwoliavat ] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 10:59 am Заглавие: |
|
|
bloop написа: | LoveHate
За Старозагорската...........там жилищна архитектура почти няма оцеляла oт тoгaва;) |
Ne pochti, ami izobshto niama oceliala:))) Ima samo edna imitacia.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 11:34 am Заглавие: |
|
|
абе какво се заядохте с човека? 3Дто си е нормално готино като за арх. визуализация, какво повече искате? може би осветлението можеше да се пипне още мааалко, че така според мен е малко не-конрастно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 12:04 pm Заглавие: |
|
|
заядохте е точната дума :) то не бяха архитектури и тнт.... все пак , поправете ме ако греша но секция "архитектура" още няма , и всичко по въпроса май минава за оффтопик :)
според мене на визуализациите им липсва леко контраст в осветлението иначе ми изглеждат напълно нормално. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 3:40 pm Заглавие: |
|
|
от кога станахате толкова гадни и заядливи ? човека не се представя с архитектурата щото тва не е ARCHITECTILLA а с 3д визуализацията си.
Крайно време е някой да изложи критериите си за това що е добра арх. визуализация. За мен това е да се представи арх. решение в добра светлина, с подходяща гледна точка и мащаб спрямо околната среда. Да стои достатъчно реалистично щото да може зрителя да си представи сградата и да усети идеите на архитекта. Нали?
Според мен голяма част от задачата е изпълнена. Има много кво да се каже. Най-вече поработи в/у материала на стъклата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zager
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 7:32 pm Заглавие: |
|
|
@stefan
@ConcreteDonkey
@Bio
10x guys!
много добре сте ме разбрали :) все пак това са 30 и косур перспективи и ако трябва да се прави 15ч рендър на всяка... а до перфектния екстериорен рендър имам много работа, може би с течение на времето ще успея ...
а за критериите съм много ЗА да се отвори една нова тема и да се обсъдят... с примери... и по-скоро примери за екстериори, щото според мен там е големия проблем. Интериора е искуствено създаден ... от човека, от което следва, че и от PC-то може да излезе почти на 100%, докато в екстериора си е вече намесена природата, много трудно за симулация и трудоемко и ...
гледам по други форуми има добри екстериори, но наистина си остават добри, а при интериорите има перфектни ама наистина перфектни :) ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|