Graphilla.com :: Преглед на тема - възрожденец

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

възрожденец
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zager

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 6:33 pm    Заглавие: Re: ! Отговорете с цитат

RG® написа:

От вчера искам да попитам дали се знае каква е целта на тези картинки?!

принципно да продадат сградата, но ако питаш конкретно ето как:
http://www.bauform-bg.com/Flyer_Front.jpg
http://www.bauform-bg.com/Flyer_Back.jpg
и се раздават по изложения.

Цитат:
вслучай, 4е рендерите не успеят да преразкажат "концепта"
квото можах направих...

...малко е блатна водата...да :(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Svetoslav

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nachi az ot 3d ne razbiram no vse pak shte kaja che ne vijdam nishto zabelejitelno kato za 3d
otkym arhitektura za mene tva e mnogo zle naistina a osven vsichko drugo nqma nishto vyzrojdensko v nego
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bloop

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 2:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate
За Старозагорската...........там жилищна архитектура почти няма оцеляла oт тoгaва;)?
Изках да кажа югоизто4на....... понеже е регион в които се появяват някакви особености.............и Стара Загора ми дойде логи4но централно..............[koeto e inertno ]

Zager
Bi triabvalo da ima drugi forumi w koito twa da se izpishe [za arch linka ]ina4e renderite sa ok .."trendy" sa [do kolkoto kastite pozwoliavat ]
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 10:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bloop написа:
LoveHate
За Старозагорската...........там жилищна архитектура почти няма оцеляла oт тoгaва;)

Ne pochti, ami izobshto niama oceliala:))) Ima samo edna imitacia....
stefan

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

абе какво се заядохте с човека? 3Дто си е нормално готино като за арх. визуализация, какво повече искате? може би осветлението можеше да се пипне още мааалко, че така според мен е малко не-конрастно.
Върнете се в началото
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 12:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

заядохте е точната дума :) то не бяха архитектури и тнт.... все пак , поправете ме ако греша но секция "архитектура" още няма , и всичко по въпроса май минава за оффтопик :)

според мене на визуализациите им липсва леко контраст в осветлението иначе ми изглеждат напълно нормално.
Bio

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 3:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

от кога станахате толкова гадни и заядливи ? човека не се представя с архитектурата щото тва не е ARCHITECTILLA а с 3д визуализацията си.
Крайно време е някой да изложи критериите си за това що е добра арх. визуализация. За мен това е да се представи арх. решение в добра светлина, с подходяща гледна точка и мащаб спрямо околната среда. Да стои достатъчно реалистично щото да може зрителя да си представи сградата и да усети идеите на архитекта. Нали?

Според мен голяма част от задачата е изпълнена. Има много кво да се каже. Най-вече поработи в/у материала на стъклата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zager

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@stefan
@ConcreteDonkey
@Bio

10x guys!
много добре сте ме разбрали :) все пак това са 30 и косур перспективи и ако трябва да се прави 15ч рендър на всяка... а до перфектния екстериорен рендър имам много работа, може би с течение на времето ще успея ...

а за критериите съм много ЗА да се отвори една нова тема и да се обсъдят... с примери... и по-скоро примери за екстериори, щото според мен там е големия проблем. Интериора е искуствено създаден ... от човека, от което следва, че и от PC-то може да излезе почти на 100%, докато в екстериора си е вече намесена природата, много трудно за симулация и трудоемко и ...
гледам по други форуми има добри екстериори, но наистина си остават добри, а при интериорите има перфектни ама наистина перфектни :) ...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети