Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:35 am Заглавие: Сделано в БГ |
|
|
Един дизайн направен много набързо за предване по ТВ-то. То май дори не е сайт, а по скоро няква регистрация за шоуто. По късно може да пусна и кво става като регистрираш, защото в момента тука нямам нищо. Логото или так квото е на предването не е мое дело, а на некой ..как да кажа ...аре нема сми.
http://sdelka.tv _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:46 am Заглавие: |
|
|
то верно не си е цял сайт ама нали, такова, при ниска резолюция първоначално въобще ама не виждаш за какво ще се записваш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:54 am Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | то верно не си е цял сайт ама нали, такова, при ниска резолюция първоначално въобще ама не виждаш за какво ще се записваш |
800/600 ? _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Паста, почваш да ме кефиш _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Познатия стил 'ала Паста' :)
Мдам, като цяло ми харесва доста. Изчистенко и приятно за гледане. Обаче, гледам различни видове сянки на кутиите, не би ли било по-добре да са едни и същи... или поне на тея кутии от дясно(Записване и над нея).
На '22'-ките дето са, нарочно ли е прекъснат line pattern-а отдясно ? btw гледам едно мъничко бъгче, зад 22 (участника от 22 града) има едно 22 дето се е сляло с линиите отзад.
Не ме кефи изписването на SMS... може би щото пък текста м/у смс и 1151 е така подравнен.... а и що не хванеш да напраиш rollover-чета на бутона доло(продължи) и горе общите условия ?:)
П.С. На 'един', '1-ин' ли му е изписването ?? Нещо хич не ми се нрави.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 7:39 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | Познатия стил 'ала Паста' :)
Мдам, като цяло ми харесва доста. Изчистенко и приятно за гледане. Обаче, гледам различни видове сянки на кутиите, не би ли било по-добре да са едни и същи... или поне на тея кутии от дясно(Записване и над нея).
На '22'-ките дето са, нарочно ли е прекъснат line pattern-а отдясно ? btw гледам едно мъничко бъгче, зад 22 (участника от 22 града) има едно 22 дето се е сляло с линиите отзад.
Не ме кефи изписването на SMS... може би щото пък текста м/у смс и 1151 е така подравнен.... а и що не хванеш да напраиш rollover-чета на бутона доло(продължи) и горе общите условия ?:)
П.С. На 'един', '1-ин' ли му е изписването ?? Нещо хич не ми се нрави.. |
Как да ти кажа Рот-е, общо взето си прав за 90 % от нещата, но може би требе да отбележа че тва е направено за 4 часа цялото. Бачках по савсем друг проект доидоха хората викат спешно викам "на". Требваше да е нещо което не изглежда гадно. Това е и причината да има бая недогледани работи. 10х за коментара.
@bulLET .- е па аз съм си готин :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|