Graphilla.com :: Преглед на тема - Сделано в БГ

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сделано в БГ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Chef

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:35 am    Заглавие: Сделано в БГ Отговорете с цитат

Един дизайн направен много набързо за предване по ТВ-то. То май дори не е сайт, а по скоро няква регистрация за шоуто. По късно може да пусна и кво става като регистрираш, защото в момента тука нямам нищо. Логото или так квото е на предването не е мое дело, а на некой ..как да кажа ...аре нема сми.

http://sdelka.tv
TIFF

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

то верно не си е цял сайт ама нали, такова, при ниска резолюция първоначално въобще ама не виждаш за какво ще се записваш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Chef

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

TIFF написа:
то верно не си е цял сайт ама нали, такова, при ниска резолюция първоначално въобще ама не виждаш за какво ще се записваш

800/600 ?
bulLET

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Паста, почваш да ме кефиш
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Познатия стил 'ала Паста' :)

Мдам, като цяло ми харесва доста. Изчистенко и приятно за гледане. Обаче, гледам различни видове сянки на кутиите, не би ли било по-добре да са едни и същи... или поне на тея кутии от дясно(Записване и над нея).

На '22'-ките дето са, нарочно ли е прекъснат line pattern-а отдясно ? btw гледам едно мъничко бъгче, зад 22 (участника от 22 града) има едно 22 дето се е сляло с линиите отзад.

Не ме кефи изписването на SMS... може би щото пък текста м/у смс и 1151 е така подравнен.... а и що не хванеш да напраиш rollover-чета на бутона доло(продължи) и горе общите условия ?:)

П.С. На 'един', '1-ин' ли му е изписването ?? Нещо хич не ми се нрави..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Chef

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 7:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
Познатия стил 'ала Паста' :)

Мдам, като цяло ми харесва доста. Изчистенко и приятно за гледане. Обаче, гледам различни видове сянки на кутиите, не би ли било по-добре да са едни и същи... или поне на тея кутии от дясно(Записване и над нея).

На '22'-ките дето са, нарочно ли е прекъснат line pattern-а отдясно ? btw гледам едно мъничко бъгче, зад 22 (участника от 22 града) има едно 22 дето се е сляло с линиите отзад.

Не ме кефи изписването на SMS... може би щото пък текста м/у смс и 1151 е така подравнен.... а и що не хванеш да напраиш rollover-чета на бутона доло(продължи) и горе общите условия ?:)

П.С. На 'един', '1-ин' ли му е изписването ?? Нещо хич не ми се нрави..

Как да ти кажа Рот-е, общо взето си прав за 90 % от нещата, но може би требе да отбележа че тва е направено за 4 часа цялото. Бачках по савсем друг проект доидоха хората викат спешно викам "на". Требваше да е нещо което не изглежда гадно. Това е и причината да има бая недогледани работи. 10х за коментара.

@bulLET .- е па аз съм си готин :)))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети