Graphilla.com :: Преглед на тема - Проект Royal Bay

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проект Royal Bay

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Фев 20, 2006 12:43 pm    Заглавие: Проект Royal Bay Отговорете с цитат

Здравейте,

от отдавна нищо не съм пускал, но ето че забих в 12 глуха и малко мнения ще ми дойдат много добре.

Тук е проектчето

Трябва да Ви създава смесени чувства, хем на нещо морско и релаксиращо .. хем на нещо по-така аристократично ли .. и аз незнам как да се изразя .. малко по царско. Ама незнам дали сега има такъв ефетк ... много ще се радвам на коментари, менения и препоръки, че така зацилких пък dead end`a е близо.
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Фев 20, 2006 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kofti che naposleduk vse kritikuvam ama kakvo da pravq :(

- glowa gore na logoto imash cherno vutre ili e ot dropshadw-a ama stoi vmesto izkrqshto - zacapano
- jultiq floralen ornament v lqvo gore vliza nqkak stranno v beliq
- vyv vizualizaciqta na sgradata ima edna mnogo nepriqtna liniq v dqsnata chast dolu koqto stoi kato losh montaj
- fona otzad stoi zacapano vmesto lazurno osobenno v dqsnata si chast. kofti kompresiq na horizonta - golemi nepriqtni pixeli
- bqlata ramka v kareto s menuto ne e s ednakva debelina
- lqvoto podravnqvane na menuto na tozi otstup e nelogichno sprqmo otstupa na buletite v contenta.
- detaila ot rapan deto izliza ot lqvata chast na content kareto mnogo trudno se razbira kakvo e
- bqlata ramka na newsletter kareto ne e s debelinata na drugite
- cherniq text vurhu tumniq fon na latest news mnogo mrachno stoi
- ornamenta vyv footera ne mi haresva i dqsno i lqvo ne e podravnen po vertikala

tova na pruv pogled i samo kato formalni greshki.

kato cqlo ne mi haresva. stoi mi razdrobeno i hich ne mi nosi "aristokratichno" i "po taka".
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Пон Фев 20, 2006 4:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като посока в която си тръгнал е добре. като изпълнение е грубо. винетчестите елементи са безразборно и не място поставени (тези жълтите отгоре направо ги махни) нямаш баланс на елементите, текстовете в полетата не са четливи а горния син градиент си го дялал с теслата. Трябва да пипнеш по елегантно и с повече внимание кам всеки един отделен елемент. Разгледай повечко гъзарски сайтове из нета и скъпи модни и интериорни списания. Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
AngeloFF

МнениеПуснато на: Пон Фев 20, 2006 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mdam ... i dvamata ste pravi .. za sajelenie ... t.e. za moe sajelenie

pipi malko primrni saitove nqma da mi doidat zle :), i taka .. na bachakane i shte pusna pak da kajete che mnogo ne mi e sila tozi stil ..

mersi za komentarite ..ako nqkoi drug iska da kaje oshte neshto, da go pravi :)
Equalizer

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 12:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Линка не се отваря :)
AngeloFF

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 12:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ami da .. nikoi ne dade menie dalgo vreme i az go mahnah.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети