Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Katericata

Регистриран на: 16 Мар 2006 Мнения: 71 Местожителство: София, България
|
Пуснато на: Съб Мар 25, 2006 1:29 am Заглавие: Predlojenie |
|
|
Zabelqzvam, 4e se provejdat mnogo pove4e 3d konkursi otkolkoto 2d, koeto e tujno:( Onq den 4etoh edna tema ot Grafika i Iliustracii, kydeto horata iskaha da si napravqt konkurs, no im be6e trudno da si izmislqt tema...ta v toq red na misli v4era mi hrumna temata "Tancuva6t krokodil" - kakvo 6te kajete? _________________ У всеки от нас дреме по една птицечовка, понеже птицечовките са несубсумируеми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Съб Мар 25, 2006 11:12 am Заглавие: |
|
|
В представяне имаше тема с крокодили между няколко човека, а отделно имаше един 3Д(ездитно животно) конкурс и два 2Д(ездитно животно и кошмар). Айде гледайте преди да пишете глупости. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Съб Мар 25, 2006 11:15 am Заглавие: |
|
|
'tancuvash krokodil'!?!?!
ajde, niama nujda!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Съб Мар 25, 2006 11:19 am Заглавие: |
|
|
Eto ideia ot men >Suzdanie i legovishteto mu<ili neshto ot sorta na >the ultimate fighting machine<ahahahah nz ne mi se misli ma katericata purvo triabva da se poosvedomi predi da govori .A puk as shte se zaradvam poveche na nikoi drug 3d konkurs ot kolkoto na 2d shtoto na toia se oakah dosta :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 12:31 pm Заглавие: |
|
|
Деймос, 2Д концепга ти беше в пъти по-добър от 3Д-то. Според мен там ти е силата. А за конкурси - като проима ще проима. _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 4:04 pm Заглавие: |
|
|
znam che suzdanieto na konkurasa 3d to imam predvid beshe ujasno i to po prichinata che ne mojah da go zavursha zatova shte gledam da postna skoro niakoe po dobro 3d shtoto ze che mi izleze loshu ime s toia konkurs :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 6:52 pm Заглавие: |
|
|
По принцип обществената заангажираност във форума не е свързана с нивото на показваните неща в "Представяне" а по-късно и в специализираните форуми, но реда тук е канализиран именно в писането на съответни теми в съответни раздели СЛЕД получаването на такива права. Такава тема не е за тук.
Никой не може да те задължи да (не) рисуваш колкото си искаш. В пускането на нови теми обаче е добре да помислиш помагаш ли на някого с тях...
Знам че е хубаво да пишеш в този форум, знам че е хубаво да се общува с хора мислещи в една насока изпълваща съдържанието с красота каквато би трябвало да е романтичната концепция на дизайна.
Обаче тези правила - в представяне хората само да представят сегашното ниво на завършени избрани проекти - не е случайна.
Както и преди съм го казвал, за съжаление няма описани коректно правила и механизми на това място.
С думи кратки - въздържай се от теми в свободен стил в тази секция. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Katericata

Регистриран на: 16 Мар 2006 Мнения: 71 Местожителство: София, България
|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 7:14 pm Заглавие: |
|
|
Ok! Shte go imam pred vid...polu4i se taka poneje samo tuk moga da pi6a...sorry! _________________ У всеки от нас дреме по една птицечовка, понеже птицечовките са несубсумируеми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Katericata написа: | Ok! Shte go imam pred vid...polu4i se taka poneje samo tuk moga da pi6a...sorry! |
Така става обикновено... след време най-хубавото тук ще е, не да пишеш а да четеш, за момента ти се струва че е по-важно да пишеш.
От личен опит го казвам :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|