Graphilla.com :: Преглед на тема - Predlojenie

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Predlojenie

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Katericata

Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: Съб Мар 25, 2006 1:29 am    Заглавие: Predlojenie Отговорете с цитат

Zabelqzvam, 4e se provejdat mnogo pove4e 3d konkursi otkolkoto 2d, koeto e tujno:( Onq den 4etoh edna tema ot Grafika i Iliustracii, kydeto horata iskaha da si napravqt konkurs, no im be6e trudno da si izmislqt tema...ta v toq red na misli v4era mi hrumna temata "Tancuva6t krokodil" - kakvo 6te kajete?
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Съб Мар 25, 2006 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

В представяне имаше тема с крокодили между няколко човека, а отделно имаше един 3Д(ездитно животно) конкурс и два 2Д(ездитно животно и кошмар). Айде гледайте преди да пишете глупости.
dadi

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Мар 25, 2006 11:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

'tancuvash krokodil'!?!?!
ajde, niama nujda!!!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
D3im05

МнениеПуснато на: Съб Мар 25, 2006 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Eto ideia ot men >Suzdanie i legovishteto mu<ili neshto ot sorta na >the ultimate fighting machine<ahahahah nz ne mi se misli ma katericata purvo triabva da se poosvedomi predi da govori .A puk as shte se zaradvam poveche na nikoi drug 3d konkurs ot kolkoto na 2d shtoto na toia se oakah dosta :))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
AleXXX

МнениеПуснато на: Нед Мар 26, 2006 12:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Деймос, 2Д концепга ти беше в пъти по-добър от 3Д-то. Според мен там ти е силата. А за конкурси - като проима ще проима.
D3im05

МнениеПуснато на: Нед Мар 26, 2006 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

znam che suzdanieto na konkurasa 3d to imam predvid beshe ujasno i to po prichinata che ne mojah da go zavursha zatova shte gledam da postna skoro niakoe po dobro 3d shtoto ze che mi izleze loshu ime s toia konkurs :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Мар 26, 2006 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По принцип обществената заангажираност във форума не е свързана с нивото на показваните неща в "Представяне" а по-късно и в специализираните форуми, но реда тук е канализиран именно в писането на съответни теми в съответни раздели СЛЕД получаването на такива права. Такава тема не е за тук.
Никой не може да те задължи да (не) рисуваш колкото си искаш. В пускането на нови теми обаче е добре да помислиш помагаш ли на някого с тях...
Знам че е хубаво да пишеш в този форум, знам че е хубаво да се общува с хора мислещи в една насока изпълваща съдържанието с красота каквато би трябвало да е романтичната концепция на дизайна.
Обаче тези правила - в представяне хората само да представят сегашното ниво на завършени избрани проекти - не е случайна.
Както и преди съм го казвал, за съжаление няма описани коректно правила и механизми на това място.

С думи кратки - въздържай се от теми в свободен стил в тази секция.
Katericata

Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: Нед Мар 26, 2006 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ok! Shte go imam pred vid...polu4i se taka poneje samo tuk moga da pi6a...sorry!
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Мар 26, 2006 7:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Katericata написа:
Ok! Shte go imam pred vid...polu4i se taka poneje samo tuk moga da pi6a...sorry!

Така става обикновено... след време най-хубавото тук ще е, не да пишеш а да четеш, за момента ти се струва че е по-важно да пишеш.
От личен опит го казвам :)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети