Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 1:50 am Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | I kvo loshu ako e za vsichki ??? |
Нищо лошо бре, просто както са разбъркани не ми ства ясно.... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
foboz

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 8:25 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Не искам да се заяждам, но не ми стана ясно за коя секция кандидатстваш или ти за всичките...? |
Еми за която ми дадът права :))) Както казах занимавам се със всичко, със кое се справям добре, модераторите ще кажат :)))
Иначе, velinov, микроскопичните точки попринцип не трябваше да са там, просто забравих да ги махна... Самото лого трябва да презентира името на компанията - да е просто и чисто. Затова реших да го направя така, съставено от три сфери. Имах други идеи относно това, но не ми харесаха и единствено това със сферите се оказа най-разумно... Не успях да измисля нищо по-просто и оригинално... Но както казах, това е Work in Progress, затова продължавам да го мисля :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 10:12 am Заглавие: |
|
|
оффтопик
само да попитам:
фобос и деймос... "страх" и "ужас"... двата спътника на Марс - вие да не сте съученици бе :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 10:59 am Заглавие: |
|
|
::) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |