Graphilla.com :: Преглед на тема - Здравейте и от мен!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте и от мен!
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Апр 20, 2006 1:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

D3im05 написа:
I kvo loshu ako e za vsichki ???

Нищо лошо бре, просто както са разбъркани не ми ства ясно....

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
foboz

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 20, 2006 8:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Не искам да се заяждам, но не ми стана ясно за коя секция кандидатстваш или ти за всичките...?

Еми за която ми дадът права :))) Както казах занимавам се със всичко, със кое се справям добре, модераторите ще кажат :)))

Иначе, velinov, микроскопичните точки попринцип не трябваше да са там, просто забравих да ги махна... Самото лого трябва да презентира името на компанията - да е просто и чисто. Затова реших да го направя така, съставено от три сфери. Имах други идеи относно това, но не ми харесаха и единствено това със сферите се оказа най-разумно... Не успях да измисля нищо по-просто и оригинално... Но както казах, това е Work in Progress, затова продължавам да го мисля :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
piker

МнениеПуснато на: Чет Апр 20, 2006 10:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

оффтопик
само да попитам:
фобос и деймос... "страх" и "ужас"... двата спътника на Марс - вие да не сте съученици бе :)
D3im05

МнениеПуснато на: Чет Апр 20, 2006 10:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

::)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети