Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
marin

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:58 am Заглавие: WIP game model |
|
|
здравейте батковци,скоро установих че имам достъп до форума и понеже скоро не съм бачкал нещо за кеф няколко дена поцъках един модел ,още е доста ранен WIP
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:59 am Заглавие: |
|
|
Pusni wire ako ne ti e problem. Bi mi bilo interesno da ti widya i texture sheet-owete, no da ne prekalyawam :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 11:03 am Заглавие: |
|
|
wire ne moga 6toto sam na rabota w momenta a modela e w kwartirata :(( textura imam samo na normala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 11:38 am Заглавие: |
|
|
добре става бай Марине :) high poly- то предполагам е на збръш ? _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 9:20 am Заглавие: |
|
|
da predimno zbrush e na high polito ,eto i drugite kartinki
kakto i edin screen bez normal map
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Nice work, много ми харесват някои детайли - дребните форми стават по добре с projection master-a обаче, по чисти - връзките например си личи че си действал директно в вюпорта, збръша бози като работиш по голяма част от геометрията точно по този начин, прави някакъв спейсинг на туула и става неравно. Геометрията има смисъл в този случай само ако влияе на профила, имаш доста излишни полигони на корема, а на сгъвките на китките и колената нямаш достатъчно, а с тази конфигурация на полигоните на рамената може да се получи проблем също. Въпреки това като цяло кефи, чакаме го текстурирано:) А бтв, с какво си генерирал нормал мапа? не е zmapper? _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
opredeleno pri racete i -po-to4no pri prastite i dolu ot kolenata nadalu pol sa malko i mapa sedi grozno ,po-princip toi ne e prawen za nalagane s normal map a poneje si e moi si poigrah s nego ,kato mi ostane vtreme 6te go prerabotq ,a otnosno zbrush za parwi pat se razcakah i mai go pretupah za edna ve4er -6te trqbva da se 4etat tutoriali za zbrush
6te trqbva o6te work :),normala e generiran na maya ,no se okaza 4e tq prawi nqkoi problemi s nalaganeto -kakto pri vizualizaciqta taka i pri generiraneto ta se naloji da prawq edni murafeti s neq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 10:16 am Заглавие: |
|
|
Jovi e kazal kakwoto ima da se kazhe.
Samo da podchertaya i az, imash nuzhda ot poweche geometriya po stawite, primerno ramenete shte ti dadat mnogo nepriyatna deformatsia pri animatsia.
Pri wsichki sluchai, mnogo hubawa rabota! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 12:01 pm Заглавие: |
|
|
blagodarq za komentarite :))
ami po stawite sam ostawil po dwa reda -po-princip dosega ne e imalo problem ,vij pri kitkite sam se izdanil qko (blql sam neide) pri ramenete mislih da polzva kopie i pri animaciqta da nqma mnogo digane nagore , vsa6tnost e napalno vazmojno da sa malko i se pospleska
otkrih dnes ne6to interesno pri maya -kogato ima6 bump map na Source Surfaces ti go generira w normal map-a
vsa6tnost 6te dobavq 4e cqlata trenirowka tuka ne be za zbrush ili detaili a polzvah edin model za generirane i nalagane na normal map na nalojeni shelove w uw-seta za razlika ot max pri maya towa kazvat 4e e nevazmojno taka pi6i i vav oficialniqt help varvq6t sas diskowete na mayata ,rovih po razni forumi i ne otkrih to4no metod za towa ,ta s towa model4e si trenirah i mislq 4e se spravih dobre s winding-a na vertexite na nalojenite shelove i skriwane na seams ,za6toto tam se polu4avat edni sdwoqwaniq na vertexi i t.n
otnosno model4eto naistina stana ne6to interesno kato ostane vreme 6te se postaraq da go poprawq sprqmo komentarite :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|