Graphilla.com :: Преглед на тема - WIP game model

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WIP game model

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
marin

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:58 am    Заглавие: WIP game model Отговорете с цитат

здравейте батковци,скоро установих че имам достъп до форума и понеже скоро не съм бачкал нещо за кеф няколко дена поцъках един модел ,още е доста ранен WIP

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Pusni wire ako ne ti e problem. Bi mi bilo interesno da ti widya i texture sheet-owete, no da ne prekalyawam :)

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
marin

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

wire ne moga 6toto sam na rabota w momenta a modela e w kwartirata :(( textura imam samo na normala
Върнете се в началото
ALFRED HITCHCOCK

Местожителство: с. Косталево /Врачанско/

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

добре става бай Марине :) high poly- то предполагам е на збръш ?
marin

МнениеПуснато на: Чет Юни 08, 2006 9:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

da predimno zbrush e na high polito ,eto i drugite kartinki

kakto i edin screen bez normal map

Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 7:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nice work, много ми харесват някои детайли - дребните форми стават по добре с projection master-a обаче, по чисти - връзките например си личи че си действал директно в вюпорта, збръша бози като работиш по голяма част от геометрията точно по този начин, прави някакъв спейсинг на туула и става неравно. Геометрията има смисъл в този случай само ако влияе на профила, имаш доста излишни полигони на корема, а на сгъвките на китките и колената нямаш достатъчно, а с тази конфигурация на полигоните на рамената може да се получи проблем също. Въпреки това като цяло кефи, чакаме го текстурирано:) А бтв, с какво си генерирал нормал мапа? не е zmapper?
marin

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

opredeleno pri racete i -po-to4no pri prastite i dolu ot kolenata nadalu pol sa malko i mapa sedi grozno ,po-princip toi ne e prawen za nalagane s normal map a poneje si e moi si poigrah s nego ,kato mi ostane vtreme 6te go prerabotq ,a otnosno zbrush za parwi pat se razcakah i mai go pretupah za edna ve4er -6te trqbva da se 4etat tutoriali za zbrush
6te trqbva o6te work :),normala e generiran na maya ,no se okaza 4e tq prawi nqkoi problemi s nalaganeto -kakto pri vizualizaciqta taka i pri generiraneto ta se naloji da prawq edni murafeti s neq
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Jovi e kazal kakwoto ima da se kazhe.

Samo da podchertaya i az, imash nuzhda ot poweche geometriya po stawite, primerno ramenete shte ti dadat mnogo nepriyatna deformatsia pri animatsia.

Pri wsichki sluchai, mnogo hubawa rabota!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
marin

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

blagodarq za komentarite :))
ami po stawite sam ostawil po dwa reda -po-princip dosega ne e imalo problem ,vij pri kitkite sam se izdanil qko (blql sam neide) pri ramenete mislih da polzva kopie i pri animaciqta da nqma mnogo digane nagore , vsa6tnost e napalno vazmojno da sa malko i se pospleska

otkrih dnes ne6to interesno pri maya -kogato ima6 bump map na Source Surfaces ti go generira w normal map-a

vsa6tnost 6te dobavq 4e cqlata trenirowka tuka ne be za zbrush ili detaili a polzvah edin model za generirane i nalagane na normal map na nalojeni shelove w uw-seta za razlika ot max pri maya towa kazvat 4e e nevazmojno taka pi6i i vav oficialniqt help varvq6t sas diskowete na mayata ,rovih po razni forumi i ne otkrih to4no metod za towa ,ta s towa model4e si trenirah i mislq 4e se spravih dobre s winding-a na vertexite na nalojenite shelove i skriwane na seams ,za6toto tam se polu4avat edni sdwoqwaniq na vertexi i t.n

otnosno model4eto naistina stana ne6to interesno kato ostane vreme 6te se postaraq da go poprawq sprqmo komentarite :))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети