Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 16, 2006 10:12 pm Заглавие: |
|
|
ааа, wicky... много як аватар :)))).... сори за офф-а _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 2:28 am Заглавие: |
|
|
Aлекс, едно че не е хубаво да пускаш мой пост без мое съгласие, но и си спомням че ти казах СЪВСЕМ ТОЧНО какво трябва да се направи за заглавието, дума по дума, когато идвах в офиса- няма да ти го повтарям тука. Ти си направил нещо съвършено друго и очакваш аплодисменти.
Бтв аз бях готов любезно да помоля Шефа ( Имплант ) да даде някои насоки но просто реших че не е удобно по ред очевидни причини. Виждам че не съм се излъгал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 2:34 am Заглавие: |
|
|
И кой ти е казал че можеш да показваш работата ми тука ?? Аз ако бях доволен от тази надве-натри направена от мен корица щях сам да си я пусна ! Няма нужда някой да ми казва че логото съкс в моя вариант, но твоя е просто извън въобразимото . Съвет: намери някой който наистина да знае как се правят ковъри защото ако трябва да я гледам небеснокафява шарения в още един брой просто няма да си го купя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 6:29 am Заглавие: |
|
|
Bicubic, почудих се да не е станало някакво недоразумение, затова ти припомних мнението ти относно корицата на форумите на "Артлайн": http://www.artline-comics.com/forum/viewtopic.php?t=554&start=180 Имплант, който е наш уважаван гост там, също е прочел споменатото мнение - а ако беше намерил за нужно да коментира корицата или "да даде някои насоки", щеше да го направи. ;)
implant написа: | Бандеров & КО рулз! |
Yeah! :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 11:08 am Заглавие: |
|
|
Komersialisti....i dvamata govorite, vse ste napravili korica na EDGE. Ama ne ste
"но и си спомням че ти казах СЪВСЕМ ТОЧНО какво трябва да се направи за заглавието, дума по дума, когато идвах в офиса- няма да ти го повтарям тука. Ти си направил нещо съвършено друго и очакваш аплодисменти.
Бтв аз бях готов любезно да помоля Шефа ( Имплант ) да даде някои насоки но просто реших че не е удобно по ред очевидни причини"
Evala, Implante imash si adiutant, deto dava nasoki i znae to4no!
Tova shte e porednata Komersialna-ne-za-vas-artistite-az-si-znam-nai-dobre-Artline tragikomediq, samo deto v toq epizod i Bicubica e namesen...az otivam za pukanki _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 12:26 pm Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | .... едно че не е хубаво да пускаш мой пост без мое съгласие, но и си спомням че ти казах СЪВСЕМ ТОЧНО какво трябва да се направи за заглавието, дума по дума, когато идвах в офиса- няма да ти го повтарям тука. ..... |
абе момче, ти кога ще се научиш да говориш само когато трябва....
казал бил "СЪВСЕМ ТОЧНО" какво трябва да се направи-
кога си показал ЧЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО и че имаш вкус, за да приемат съветите ти за правилни ????
пак се ръгаш на всяка манджа мерудия, а си почнал да се и мазниш на импланта - още малко и ше му лъснеш обущетата с език ....
на бандеров рисунката кърти както винаги... за мен ръката не е къса- в перспектива е...
само дето е могло да подсили визуално тази перспектива, за да не изглежда като дефект ....
а корицата е супер слаба- освен женката на бандеров, няма абсолютно нищо което да хване окото и да я направи различна от всичко останало дето е по щандовете.....
за мене мястото на 2-та допълнителни кадъра въобще не е там, като особено горният не е и от най- добрите....
за "пуФкавите" сенки и бевъла нищо няма да казвам.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 12:58 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | ... за мен ръката не е къса- в перспектива е...
само дето е могло да подсили визуално тази перспектива, за да не изглежда като дефект .... |
а бе остави ти тая работа. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Юни 17, 2006 7:11 pm Заглавие: |
|
|
Тая корица е някакъв много хитър и остроумен майтап, нали ?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Юни 18, 2006 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ааа, wicky... много як аватар :)))).... сори за офф-а |
от няколко дни ме сърби и аз това да отбележа :)) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Юни 18, 2006 9:14 pm Заглавие: |
|
|
atmos написа: | Тая корица е някакъв много хитър и остроумен майтап, нали ?! |
_________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Юни 18, 2006 9:52 pm Заглавие: |
|
|
ne..qvno e hityr i ostroumen template _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Нед Юни 18, 2006 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Само че не е нито хитър, нито остроумен... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 18, 2006 11:14 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Цитат: | ааа, wicky... много як аватар :)))).... сори за офф-а |
от няколко дни ме сърби и аз това да отбележа :)) |
хаха
добре :)) може тогава да пусна и цялата картинка някой път :-P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 6:26 pm Заглавие: |
|
|
JoiNT_NaTuRe написа: | Само че не е нито хитър, нито остроумен... |
Е да де ама виж какво стана, вече трета страница се пълни, а както знаеш и лошата реклама е добре дошла за някои хора |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 6:29 pm Заглавие: |
|
|
Мда, прав си, ама то като няма друга. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Как да няма? ;)
Цитат: | Девойката на корицата (и герои от "Шаман") можете да видите в многократно уголемен вид на билбордa пред мултимедийния магазин на "Александра" на пл. "Славейков", както и в самия магазин: по едни ескалатори надолу, на мястото на бившето кино "Славейков".
А ако отидете там днес (петък) от 18.30, ще попаднете и на официалната премиера на първи брой на списанието. Там ще бъдат всички участващи художници (Сатанасов, Евгений Йорданов, Светлин Велинов, Борис Клисурски) и автори (Алекс Султанов и Богдан Русев - Ейдриън Уейн И Робърт Блонд).
А, да - и няколкостотин фенове на комиксите, фентъзито и българската поп-култура. :) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 5:29 am Заглавие: |
|
|
е баце това пак същото бе, бил-бор лал шашнах съ ь))успех на списанието и другия път дизайнето и хатринкити в сихрон ь))))сериозно всичйо най-продължително ви желая,та да има и за някои почти безсмислени худ. ралта ь)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shayhiri
|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 6:57 am Заглавие: |
|
|
Е, да беше дошъл, щеше сам да видиш! ;)
Благодаря за пожеланията и немаш грижи - ралта винаги ще има. Ако не - отиваме в Нова Зеландия. Да пасем овце. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 11:30 am Заглавие: |
|
|
днеска видях въпросното комикс "списание" с размер на стар ученически бележник... ми едвам го мернах, при положение че избирателно се оглеждах за него!! с тия мръсни цветове просто беше потънало в друго измерение на фона на всичко останало... еми не си го купих. изглежда доста несериозно! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | изглежда доста несериозно! |
_________________ http://exlbrs.com |