Graphilla.com :: Преглед на тема - Българското комикс списание

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Българското комикс списание
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 10:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ааа, wicky... много як аватар :)))).... сори за офф-а
Bicubic

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2006 2:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Aлекс, едно че не е хубаво да пускаш мой пост без мое съгласие, но и си спомням че ти казах СЪВСЕМ ТОЧНО какво трябва да се направи за заглавието, дума по дума, когато идвах в офиса- няма да ти го повтарям тука. Ти си направил нещо съвършено друго и очакваш аплодисменти.
Бтв аз бях готов любезно да помоля Шефа ( Имплант ) да даде някои насоки но просто реших че не е удобно по ред очевидни причини. Виждам че не съм се излъгал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bicubic

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2006 2:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И кой ти е казал че можеш да показваш работата ми тука ?? Аз ако бях доволен от тази надве-натри направена от мен корица щях сам да си я пусна ! Няма нужда някой да ми казва че логото съкс в моя вариант, но твоя е просто извън въобразимото . Съвет: намери някой който наистина да знае как се правят ковъри защото ако трябва да я гледам небеснокафява шарения в още един брой просто няма да си го купя.
Върнете се в началото
shayhiri

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2006 6:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bicubic, почудих се да не е станало някакво недоразумение, затова ти припомних мнението ти относно корицата на форумите на "Артлайн": http://www.artline-comics.com/forum/viewtopic.php?t=554&start=180 Имплант, който е наш уважаван гост там, също е прочел споменатото мнение - а ако беше намерил за нужно да коментира корицата или "да даде някои насоки", щеше да го направи. ;)

implant написа:
Бандеров & КО рулз!

Yeah! :))
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2006 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Komersialisti....i dvamata govorite, vse ste napravili korica na EDGE. Ama ne ste

"но и си спомням че ти казах СЪВСЕМ ТОЧНО какво трябва да се направи за заглавието, дума по дума, когато идвах в офиса- няма да ти го повтарям тука. Ти си направил нещо съвършено друго и очакваш аплодисменти.
Бтв аз бях готов любезно да помоля Шефа ( Имплант ) да даде някои насоки но просто реших че не е удобно по ред очевидни причини"

Evala, Implante imash si adiutant, deto dava nasoki i znae to4no!

Tova shte e porednata Komersialna-ne-za-vas-artistite-az-si-znam-nai-dobre-Artline tragikomediq, samo deto v toq epizod i Bicubica e namesen...az otivam za pukanki
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2006 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bicubic написа:
.... едно че не е хубаво да пускаш мой пост без мое съгласие, но и си спомням че ти казах СЪВСЕМ ТОЧНО какво трябва да се направи за заглавието, дума по дума, когато идвах в офиса- няма да ти го повтарям тука. .....

абе момче, ти кога ще се научиш да говориш само когато трябва....
казал бил "СЪВСЕМ ТОЧНО" какво трябва да се направи-
кога си показал ЧЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО и че имаш вкус, за да приемат съветите ти за правилни ????
пак се ръгаш на всяка манджа мерудия, а си почнал да се и мазниш на импланта - още малко и ше му лъснеш обущетата с език ....

на бандеров рисунката кърти както винаги... за мен ръката не е къса- в перспектива е...
само дето е могло да подсили визуално тази перспектива, за да не изглежда като дефект ....

а корицата е супер слаба- освен женката на бандеров, няма абсолютно нищо което да хване окото и да я направи различна от всичко останало дето е по щандовете.....
за мене мястото на 2-та допълнителни кадъра въобще не е там, като особено горният не е и от най- добрите....
за "пуФкавите" сенки и бевъла нищо няма да казвам....
Bio

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2006 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
... за мен ръката не е къса- в перспектива е...
само дето е могло да подсили визуално тази перспектива, за да не изглежда като дефект ....

а бе остави ти тая работа.
atmos

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2006 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тая корица е някакъв много хитър и остроумен майтап, нали ?!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Нед Юни 18, 2006 8:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

от няколко дни ме сърби и аз това да отбележа :))
D3im05

МнениеПуснато на: Нед Юни 18, 2006 9:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

atmos написа:
Тая корица е някакъв много хитър и остроумен майтап, нали ?!

NOX

МнениеПуснато на: Нед Юни 18, 2006 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne..qvno e hityr i ostroumen template
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 18, 2006 10:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Само че не е нито хитър, нито остроумен...
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 18, 2006 11:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sumo написа:
Цитат:

от няколко дни ме сърби и аз това да отбележа :))

хаха
добре :)) може тогава да пусна и цялата картинка някой път :-P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Пон Юни 19, 2006 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

JoiNT_NaTuRe написа:
Само че не е нито хитър, нито остроумен...

Е да де ама виж какво стана, вече трета страница се пълни, а както знаеш и лошата реклама е добре дошла за някои хора
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
exile

МнениеПуснато на: Пон Юни 19, 2006 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда, прав си, ама то като няма друга.
shayhiri

МнениеПуснато на: Чет Юни 22, 2006 11:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Как да няма? ;)

Цитат:
Девойката на корицата (и герои от "Шаман") можете да видите в многократно уголемен вид на билбордa пред мултимедийния магазин на "Александра" на пл. "Славейков", както и в самия магазин: по едни ескалатори надолу, на мястото на бившето кино "Славейков".

А ако отидете там днес (петък) от 18.30, ще попаднете и на официалната премиера на първи брой на списанието. Там ще бъдат всички участващи художници (Сатанасов, Евгений Йорданов, Светлин Велинов, Борис Клисурски) и автори (Алекс Султанов и Богдан Русев - Ейдриън Уейн И Робърт Блонд).

А, да - и няколкостотин фенове на комиксите, фентъзито и българската поп-култура. :)
Върнете се в началото
gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 5:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

е баце това пак същото бе, бил-бор лал шашнах съ ь))успех на списанието и другия път дизайнето и хатринкити в сихрон ь))))сериозно всичйо най-продължително ви желая,та да има и за някои почти безсмислени худ. ралта ь))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
shayhiri

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 6:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, да беше дошъл, щеше сам да видиш! ;)

Благодаря за пожеланията и немаш грижи - ралта винаги ще има. Ако не - отиваме в Нова Зеландия. Да пасем овце. :)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

днеска видях въпросното комикс "списание" с размер на стар ученически бележник... ми едвам го мернах, при положение че избирателно се оглеждах за него!! с тия мръсни цветове просто беше потънало в друго измерение на фона на всичко останало... еми не си го купих. изглежда доста несериозно!
exile

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 3:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
изглежда доста несериозно!

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети