Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivancho7
|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 10:04 pm Заглавие: Моля помогнете ми |
|
|
Много бих искал да се науча да рисувам добре, но май само със собствени сили няма да стигна много далеч. Цяла година се мъчих като ненормален да се подобря, но резултатите не са много впечатляващи та си мисля, че няма да е зле да пробвам да отида на някакви курсове или на индивидуални уроци. Много Ви моля да ми препоръчате добър учител! В форума има хора с доста добра техника и се надявам че някои от тях би могъл да ми помогне да си намеря свестен учител. Много се надявам някои от Вас да ми помогне зада не си хвърля напразно парите (работих 3 месеца по 8 часа всеки ден зада мога да спестя за уроци по рисуване). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 10:53 pm Заглавие: |
|
|
кажи какво искаш да можеш добре в рисуването, за да мога и аз и други да ти помогнем. няма универсално рисуване. за изпити ли ти трябва и ако да, къде? за тебе си ли, ако да, какво точно? пеизажи, фигура, плакат или илюстрация? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivancho7
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:48 am Заглавие: |
|
|
Ами не съм тръгнал да се явявам на изпити(поне за сега не). Просто се стремя да се усъвършенствам. Ами и аз не знам от къде да почна то аз бих искал да мога всичко да рисувам :) Еее единствено с пейзажите не бих се занимавал много сериозно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|