Graphilla.com :: Преглед на тема - Моля помогнете ми

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моля помогнете ми

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ivancho7

МнениеПуснато на: Нед Юни 25, 2006 10:04 pm    Заглавие: Моля помогнете ми Отговорете с цитат

Много бих искал да се науча да рисувам добре, но май само със собствени сили няма да стигна много далеч. Цяла година се мъчих като ненормален да се подобря, но резултатите не са много впечатляващи та си мисля, че няма да е зле да пробвам да отида на някакви курсове или на индивидуални уроци. Много Ви моля да ми препоръчате добър учител! В форума има хора с доста добра техника и се надявам че някои от тях би могъл да ми помогне да си намеря свестен учител. Много се надявам някои от Вас да ми помогне зада не си хвърля напразно парите (работих 3 месеца по 8 часа всеки ден зада мога да спестя за уроци по рисуване).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Нед Юни 25, 2006 10:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кажи какво искаш да можеш добре в рисуването, за да мога и аз и други да ти помогнем. няма универсално рисуване. за изпити ли ти трябва и ако да, къде? за тебе си ли, ако да, какво точно? пеизажи, фигура, плакат или илюстрация?
Ivancho7

МнениеПуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами не съм тръгнал да се явявам на изпити(поне за сега не). Просто се стремя да се усъвършенствам. Ами и аз не знам от къде да почна то аз бих искал да мога всичко да рисувам :) Еее единствено с пейзажите не бих се занимавал много сериозно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети