| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| vnnikolov 

Местожителство: Sofiа

| 

|  Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 1:04 am    Заглавие: Bat Summoner (nudity) |   |  
				| 
 |  
				| Title: Bat Summoner Time: ~ 6 hours
 Tool: Photoshop
 Music: The Union Underground

Вчера си получих мейла за правата (мерси официално, Maceman ..) и реших да помацам малко да се отчета и да направя сефтето в 2D- то :-)
 Започнах го за спийдпейнтинг темата, ама се заиграх малко повечко и май вече не се класифицира като спийд .. Знам, че има доста косури и не стои завършено, ама вече ми писна .. Мненията  и критиките ви ще са ми много полезни, пък като ми налеете малко акъл може и да го довърша някой ден..

|  | 

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| DJ_CyberGod 

| 

|  Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 6:58 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| ами приятно е, ама си прав за кусурите.. има ги. според мен поне по фигурата трябва да поработиш малко щото ся е малко като облак.. безформена.. има наченките на обема ама явно наистина ти е писнало.. поне загатни леко обема тук и там примерно оконтрасти малко подмишницата и зоната около пъпа, потопи гърба под ръката, малко по гърдите.. малко и по главата може би също ще помогне доста
 и ще се олучи бая по-категорично.. от там вече сигурно и други проблеми ще се появят ама бачкай може много яка да стане тая работа

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

|  |