Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:25 pm Заглавие: |
|
|
too... gay look... too gay look ...
... pak skandira .. ;) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:35 pm Заглавие: |
|
|
spored men prisustvieto na tazi tema tuk e priznak na izperkvane...:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:35 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | /offtopic
/скандира/ Guild Waaars! Guild Waaars! Guild Waaars! Guild Waaars! ... =))))) |
 _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:38 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | а от ко изперквате по-бързо от бачкане или игри |
Ми то си е еднакво, превес взима това което повече си го циклил и последно си циклил.
Недоспиването възбужда виртуалното в реалния свят и то се проявява още по-ярко и осезаемо :)
До преди 2-3 години можеше и да се смеем на подобни неща, но сега с излизането на MMORPG-тата стана плачебно. Тоя WoW / LA2 / GW затриха 1/2 от приятелите ми. За да разберат колко е часа и вдигат мишката нагоре, WoW Europe е по централно европейско време ден/нощ - сезон ... _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Значи аз откакто почнах Frozen Throne: 4-4 през 2003 сигурно не е минавал ден без да съм играл час-два... даже чувам че имало истински санаториум за геймохолици, не знам, може истина да е...
Впрочем и аз се хванах да пиша I h8 u !! :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 4:11 pm Заглавие: |
|
|
iddqd |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Io_the_STEALTH написа: | PERO! написа: | а от ко изперквате по-бързо от бачкане или игри |
Ми то си е еднакво, превес взима това което повече си го циклил и последно си циклил.
Недоспиването възбужда виртуалното в реалния свят и то се проявява още по-ярко и осезаемо :)
До преди 2-3 години можеше и да се смеем на подобни неща, но сега с излизането на MMORPG-тата стана плачебно. Тоя WoW / LA2 / GW затриха 1/2 от приятелите ми. За да разберат колко е часа и вдигат мишката нагоре, WoW Europe е по централно европейско време ден/нощ - сезон ... |
е аз ако съм цъкал на някоя пуцаница примерно 3 часа и после като излеза от нас... буквално незнам кой съм и къде отивам. абсолютен автопилот... за да съм така след работа ми трябват поне 7 часа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 8:29 pm Заглавие: |
|
|
От non-stop игране на Morrowind/Oblivion доста дълго време и една неделя трябваше да отида до един магазин в квартала да си купя нещо. Като отидох там видях, че е затворено и се опитах да натисна F9 (quickload) или като си седях в трамвая един контрольор ми поиска билетче и аз се опитах да си equip-на оръжието + quick save. :) /истински случаи/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 2:06 am Заглавие: |
|
|
така като гледам % от хората прекаляващи с гейма е доста по-голям от на тези дето същото от работа. така е, едното е по-приятно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 3:08 am Заглавие: |
|
|
idkfa _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 9:40 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | така като гледам % от хората прекаляващи с гейма е доста по-голям от на тези дето същото от работа. така е, едното е по-приятно. |
гледа ли снощи по новините за корееца дет дал фира щото 50 часа геймил нон стоп ??? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 9:40 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | така като гледам % от хората прекаляващи с гейма е доста по-голям от на тези дето същото от работа. така е, едното е по-приятно. |
прекаляването с работата е нещо нормално, та просто не му се обръща внимание =)) докато като се седне да се джитка /нещо не разбрах що ама лицето Ботев май се засегна =))) /.... не можеш да повярваш че си успял да цъкаш нещо за кеф по тоя комп, та затова помниш дълго =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:10 am Заглавие: |
|
|
Като ви гледам, възрастни хора сте, а сте по-запалени по игрите и от 13-14 годишни дечица по клубовете. :) Аз лично много рядко играя напоследък и (ще последва бурен смях 100%) единствените игри, които могат да ме заплеснат над 1 час са: тетрис, който имам от десетилетия и един чуден билярд. За мен играта е само безцелно цъкане за разпускане и не схващам как някой си почива, като часове наред в късна доба блъска по клавиатурата и мишката и си скубе косите, че са го гръмнали в гръб или нещо подобно. Е, всеки релаксира различно. :)
Все пак аз много често съм мислил с тъга в очите, защо няма search по дума в дебелите книги, как да копирам нещо от компютъра и да го paste-на на листа, как да превъртя рекламите по телевизията... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:13 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Bio написа: | така като гледам % от хората прекаляващи с гейма е доста по-голям от на тези дето същото от работа. така е, едното е по-приятно. |
гледа ли снощи по новините за корееца дет дал фира щото 50 часа геймил нон стоп ??? |
huh? че това не беше ли преди година? _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:16 am Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | ....... единствените игри, които могат да ме заплеснат над 1 час са: тетрис, който имам от десетилетия и един чуден билярд. За мен играта е само безцелно цъкане за разпускане и не схващам как някой си почива, като часове наред в късна доба блъска по клавиатурата и мишката и си скубе косите, че са го гръмнали в гръб или нещо подобно....... |
алелееееееее...пенсионер!!! ;Р _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:19 am Заглавие: |
|
|
bile написа: | Bio написа: | така като гледам % от хората прекаляващи с гейма е доста по-голям от на тези дето същото от работа. така е, едното е по-приятно. |
прекаляването с работата е нещо нормално, та просто не му се обръща внимание =)) докато като се седне да се джитка /нещо не разбрах що ама лицето Ботев май се засегна =))) /.... не можеш да повярваш че си успял да цъкаш нещо за кеф по тоя комп, та затова помниш дълго =) |
kade pa go vide tova zasqgane hehe .. wow da ne mi e bashtiniq .. :)))
prosto GWs mi gay-ee .. malko manga.. malko prekaleno jenstveni tipaji .. a i samiqt gameplay ne mi e zabaven .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:23 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | iDesign-er написа: | ....... единствените игри, които могат да ме заплеснат над 1 час са: тетрис, който имам от десетилетия и един чуден билярд. За мен играта е само безцелно цъкане за разпускане и не схващам как някой си почива, като часове наред в късна доба блъска по клавиатурата и мишката и си скубе косите, че са го гръмнали в гръб или нещо подобно....... |
алелееееееее...пенсионер!!! ;Р |
Вай, как ме усети. :( Вий днешната младеж сте едни... Иначе аз мнооого се радвах на GTA Vice City, излизам си, 1-2 чийта и с най-голямото пушкало от някой покрив си пръскам количките долу. :))) Откакто диска се прецака и загубих всичко, изпаднах в пълно униние и ми останаха верни само 2-3 простички игри. :( След това дойде и времето, когато имах по 5 (пет) свободни мегабайта от общо 80 гигабайта и напълно забравих за новите игри. Едвам за някое демо събирам местенце. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:39 am Заглавие: |
|
|
А пък като бях на 11 или 12 срях да играя каквото и да било (с едно изключение - Tzar и то от чист шовинизъм) и почнах да играя на живо - ми то голяма тръпка бре! Като си го направиш интересен лайфа после никва игра не мое те накара да й отделиш цял час или повече... Сега не прекалявам нито с игри, нито с работа, ама - тва реалния живот много разваля главата и сърдечния мускул, че и рискове от венерически болести крие - май трябва пак да почна да играя... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:59 am Заглавие: |
|
|
Та едно предупреждение от патили хора.
В Никакъв случай не учете жена си да играе на компютърни игри. По голяма грешка няма как да направите.
После двете ви любими играчки си граят заедно, а за вас остава домакинската работа и гледането на децата.
Ако сте направили вече тази грешка, не се отчайвайта обаче - има решение
Бързо научете и детето да играе.
Така поне едната играчка ще е свободна, а и детето за известно време няма да пречи;-))))) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 2:43 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | А пък като бях на 11 или 12 срях да играя каквото и да било (с едно изключение - Tzar и то от чист шовинизъм) и почнах да играя на живо - ми то голяма тръпка бре! Като си го направиш интересен лайфа после никва игра не мое те накара да й отделиш цял час или повече... Сега не прекалявам нито с игри, нито с работа, ама - тва реалния живот много разваля главата и сърдечния мускул, че и рискове от венерически болести крие - май трябва пак да почна да играя... :) |
pich lafa s devstvenite nerdove deto ne sa vijdali slunce i p... ka e star i kakto znaem neaktualen .. :)) tova e izkliuchitelno neveren mit osobenno v nashi dni ;)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|