Graphilla.com :: Преглед на тема - Признаци на изперкване...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Признаци на изперкване...
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

too... gay look... too gay look ...

... pak skandira .. ;)
2S384U

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men prisustvieto na tazi tema tuk e priznak na izperkvane...:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
firefox

Местожителство: #b612

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
/offtopic
/скандира/ Guild Waaars! Guild Waaars! Guild Waaars! Guild Waaars! ... =)))))

Io_the_STEALTH

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PERO! написа:
а от ко изперквате по-бързо от бачкане или игри

Ми то си е еднакво, превес взима това което повече си го циклил и последно си циклил.

Недоспиването възбужда виртуалното в реалния свят и то се проявява още по-ярко и осезаемо :)

До преди 2-3 години можеше и да се смеем на подобни неща, но сега с излизането на MMORPG-тата стана плачебно. Тоя WoW / LA2 / GW затриха 1/2 от приятелите ми. За да разберат колко е часа и вдигат мишката нагоре, WoW Europe е по централно европейско време ден/нощ - сезон ...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bicubic

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи аз откакто почнах Frozen Throne: 4-4 през 2003 сигурно не е минавал ден без да съм играл час-два... даже чувам че имало истински санаториум за геймохолици, не знам, може истина да е...
Впрочем и аз се хванах да пиша I h8 u !! :D
Върнете се в началото
ben

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 4:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iddqd
Върнете се в началото
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Io_the_STEALTH написа:
PERO! написа:
а от ко изперквате по-бързо от бачкане или игри

Ми то си е еднакво, превес взима това което повече си го циклил и последно си циклил.

Недоспиването възбужда виртуалното в реалния свят и то се проявява още по-ярко и осезаемо :)

До преди 2-3 години можеше и да се смеем на подобни неща, но сега с излизането на MMORPG-тата стана плачебно. Тоя WoW / LA2 / GW затриха 1/2 от приятелите ми. За да разберат колко е часа и вдигат мишката нагоре, WoW Europe е по централно европейско време ден/нощ - сезон ...

е аз ако съм цъкал на някоя пуцаница примерно 3 часа и после като излеза от нас... буквално незнам кой съм и къде отивам. абсолютен автопилот... за да съм така след работа ми трябват поне 7 часа
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 8:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От non-stop игране на Morrowind/Oblivion доста дълго време и една неделя трябваше да отида до един магазин в квартала да си купя нещо. Като отидох там видях, че е затворено и се опитах да натисна F9 (quickload) или като си седях в трамвая един контрольор ми поиска билетче и аз се опитах да си equip-на оръжието + quick save. :) /истински случаи/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 2:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

така като гледам % от хората прекаляващи с гейма е доста по-голям от на тези дето същото от работа. така е, едното е по-приятно.
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 3:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ben написа:
iddqd

idkfa
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 9:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
така като гледам % от хората прекаляващи с гейма е доста по-голям от на тези дето същото от работа. така е, едното е по-приятно.

гледа ли снощи по новините за корееца дет дал фира щото 50 часа геймил нон стоп ???
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 9:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:

прекаляването с работата е нещо нормално, та просто не му се обръща внимание =)) докато като се седне да се джитка /нещо не разбрах що ама лицето Ботев май се засегна =))) /.... не можеш да повярваш че си успял да цъкаш нещо за кеф по тоя комп, та затова помниш дълго =)
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Като ви гледам, възрастни хора сте, а сте по-запалени по игрите и от 13-14 годишни дечица по клубовете. :) Аз лично много рядко играя напоследък и (ще последва бурен смях 100%) единствените игри, които могат да ме заплеснат над 1 час са: тетрис, който имам от десетилетия и един чуден билярд. За мен играта е само безцелно цъкане за разпускане и не схващам как някой си почива, като часове наред в късна доба блъска по клавиатурата и мишката и си скубе косите, че са го гръмнали в гръб или нещо подобно. Е, всеки релаксира различно. :)

Все пак аз много често съм мислил с тъга в очите, защо няма search по дума в дебелите книги, как да копирам нещо от компютъра и да го paste-на на листа, как да превъртя рекламите по телевизията...
Върнете се в началото
mira

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
Bio написа:

гледа ли снощи по новините за корееца дет дал фира щото 50 часа геймил нон стоп ???

huh? че това не беше ли преди година?
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

iDesign-er написа:
....... единствените игри, които могат да ме заплеснат над 1 час са: тетрис, който имам от десетилетия и един чуден билярд. За мен играта е само безцелно цъкане за разпускане и не схващам как някой си почива, като часове наред в късна доба блъска по клавиатурата и мишката и си скубе косите, че са го гръмнали в гръб или нещо подобно.......

алелееееееее...пенсионер!!! ;Р
Boteff

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
Bio написа:

прекаляването с работата е нещо нормално, та просто не му се обръща внимание =)) докато като се седне да се джитка /нещо не разбрах що ама лицето Ботев май се засегна =))) /.... не можеш да повярваш че си успял да цъкаш нещо за кеф по тоя комп, та затова помниш дълго =)

kade pa go vide tova zasqgane hehe .. wow da ne mi e bashtiniq .. :)))

prosto GWs mi gay-ee .. malko manga.. malko prekaleno jenstveni tipaji .. a i samiqt gameplay ne mi e zabaven ..
iDesign-er

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
iDesign-er написа:
....... единствените игри, които могат да ме заплеснат над 1 час са: тетрис, който имам от десетилетия и един чуден билярд. За мен играта е само безцелно цъкане за разпускане и не схващам как някой си почива, като часове наред в късна доба блъска по клавиатурата и мишката и си скубе косите, че са го гръмнали в гръб или нещо подобно.......

алелееееееее...пенсионер!!! ;Р

Вай, как ме усети. :( Вий днешната младеж сте едни... Иначе аз мнооого се радвах на GTA Vice City, излизам си, 1-2 чийта и с най-голямото пушкало от някой покрив си пръскам количките долу. :))) Откакто диска се прецака и загубих всичко, изпаднах в пълно униние и ми останаха верни само 2-3 простички игри. :( След това дойде и времето, когато имах по 5 (пет) свободни мегабайта от общо 80 гигабайта и напълно забравих за новите игри. Едвам за някое демо събирам местенце.
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А пък като бях на 11 или 12 срях да играя каквото и да било (с едно изключение - Tzar и то от чист шовинизъм) и почнах да играя на живо - ми то голяма тръпка бре! Като си го направиш интересен лайфа после никва игра не мое те накара да й отделиш цял час или повече... Сега не прекалявам нито с игри, нито с работа, ама - тва реалния живот много разваля главата и сърдечния мускул, че и рискове от венерически болести крие - май трябва пак да почна да играя... :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Та едно предупреждение от патили хора.
В Никакъв случай не учете жена си да играе на компютърни игри. По голяма грешка няма как да направите.
После двете ви любими играчки си граят заедно, а за вас остава домакинската работа и гледането на децата.
Ако сте направили вече тази грешка, не се отчайвайта обаче - има решение
Бързо научете и детето да играе.
Така поне едната играчка ще е свободна, а и детето за известно време няма да пречи;-)))))
Boteff

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 2:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
А пък като бях на 11 или 12 срях да играя каквото и да било (с едно изключение - Tzar и то от чист шовинизъм) и почнах да играя на живо - ми то голяма тръпка бре! Като си го направиш интересен лайфа после никва игра не мое те накара да й отделиш цял час или повече... Сега не прекалявам нито с игри, нито с работа, ама - тва реалния живот много разваля главата и сърдечния мускул, че и рискове от венерически болести крие - май трябва пак да почна да играя... :)

pich lafa s devstvenite nerdove deto ne sa vijdali slunce i p... ka e star i kakto znaem neaktualen .. :)) tova e izkliuchitelno neveren mit osobenno v nashi dni ;))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети