Graphilla.com :: Преглед на тема - Razni fantazmagorii:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Razni fantazmagorii:)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
molotoff

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юли 14, 2006 12:53 pm    Заглавие: Razni fantazmagorii:) Отговорете с цитат

hmmmmm

neshto kuca
ben

МнениеПуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

стрелата трябва да минава от другата страна, лъка да си личи че е хванат, сега стои като залепен за опъкото на ръката, пръстите /задната ръка/ свити :)))
друго не моа да кажа, не разбираю
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

МнениеПуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

стрелата минава баш къде си трябва... другаде са проблемите тука.
ben

МнениеПуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хм, или не виждам както трябва или не минава откъдето трябва
например

Върнете се в началото
JinMachine

МнениеПуснато на: Пет Юли 14, 2006 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи затова никога не улучвам в правилното око.... тц-тц...
</оффтопик>

Виж сега, здраво си мазал, разчиташ на някакви случайни ефекти - мързяло те е и където се е получило *нещо* си го оставил така.

Ако ще се представяш, покажи нещо по-убедително и завършено, което си правил с мисъл, а не както дойде. И по възможност, повече от 1.

Не знам защо ти ги пиша тия неща, може би тялото на коня и мутрата на героя ми харесват... но като форма, не като изработка.
Върнете се в началото
molotoff

МнениеПуснато на: Вто Юли 18, 2006 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

interesno, JinMachine,

znachi kazvash ... ne mojesh da ucelish pravilnoto oko, a pak s otgovorat si, mislq, si udaril 10-kata....

tocno taka marzeshe me, nito sam se staral, nito sam tragnal otnqkade (ideq), prosto se usetih malko bez rabota v rabotata:) i reshih da nahvarlqm neshto fantazmagorichno nabarzo i poneje kato go pogledna neshto se imashe drazneshto, reshih da go postna

tova v nikakav sluchai NE ZNACHI, che specialno shte sedna da premqtam stari risunaci kamo li pak da risuvam neshto seriozno (kamo li pak nqkoi da mi kazva kak da se predstavqm v nqkakav si forum), samo za da go postna tuka... prosto bezprichinno postvane hehe

i vse pak, JinMachine, za marzela si 100% prav :)
mort1eg

МнениеПуснато на: Сря Юли 19, 2006 10:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

щом си го постнал ще си търпиш последствията без да се оправдаваш ве!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
JinMachine

МнениеПуснато на: Сря Юли 19, 2006 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не ти казвам как да се представяш по принцип. Ако искаш на челна стойка по копринено бельо се представи, това си е твое решение.
Давам ти съвет, от опит, как да се представиш, така че да постигнеш резултат и да получиш права, евентуално.
Много хора (вкл. и аз) в началото си викат "дай да пусна нещо ей-така, или нещо слабо, за да видя как ще го коментират, каква е атмосферата и т.н, а после ще реша дали да покажа нещо по-така". Да изпиташ форума, един вид... Но така си губиш времето, както и това на хората тук.

Както и да е, от последното ти постване става ясно, че нямаш за цел да станеш част от "някаквия-си-форум", а само флиртуваш със скуката си. Ок... ще намериш достатъчно други като теб в този раздел.

Приятно изкарване.
Върнете се в началото
molotoff

МнениеПуснато на: Чет Юли 20, 2006 10:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mmmm da

JinMachine, ----> pak v 10-kata, choveche, veche ot dva otgovora, pone tuk v tazi temichka, davash mnogo tochni razsajdeniq (tova go pisha napalno seriozno, bez nikakvi notki na kakavto i da bilo humor) ....

breii, qvno problema e v moeto razbirane za forum, tuka qvno disciplinata malko na po-visoko nivo, a az mai q razvalqm;

dobre, sorry, nqma da "flirtuvam" sas skukata si tuka

p.s. m/u drugoto, vse pak nauchih neshto, moje i ednichko, ama go nauchih tuk, ne mi beshe pravilo vCHepatlenie do sega, no specialno proverih vav Vlastelina, adjeba, ot koq strana na laka stoi strelata :)

10x za advise-ovete
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети