Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
molotoff
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 12:53 pm Заглавие: Razni fantazmagorii:) |
|
|
hmmmmm
neshto kuca _________________ Cross over the crossover |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:12 pm Заглавие: |
|
|
стрелата трябва да минава от другата страна, лъка да си личи че е хванат, сега стои като залепен за опъкото на ръката, пръстите /задната ръка/ свити :)))
друго не моа да кажа, не разбираю |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:36 pm Заглавие: |
|
|
стрелата минава баш къде си трябва... другаде са проблемите тука. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:43 pm Заглавие: |
|
|
хм, или не виждам както трябва или не минава откъдето трябва
например
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Значи затова никога не улучвам в правилното око.... тц-тц...
</оффтопик>
Виж сега, здраво си мазал, разчиташ на някакви случайни ефекти - мързяло те е и където се е получило *нещо* си го оставил така.
Ако ще се представяш, покажи нещо по-убедително и завършено, което си правил с мисъл, а не както дойде. И по възможност, повече от 1.
Не знам защо ти ги пиша тия неща, може би тялото на коня и мутрата на героя ми харесват... но като форма, не като изработка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
molotoff
|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 11:33 am Заглавие: |
|
|
interesno, JinMachine,
znachi kazvash ... ne mojesh da ucelish pravilnoto oko, a pak s otgovorat si, mislq, si udaril 10-kata....
tocno taka marzeshe me, nito sam se staral, nito sam tragnal otnqkade (ideq), prosto se usetih malko bez rabota v rabotata:) i reshih da nahvarlqm neshto fantazmagorichno nabarzo i poneje kato go pogledna neshto se imashe drazneshto, reshih da go postna
tova v nikakav sluchai NE ZNACHI, che specialno shte sedna da premqtam stari risunaci kamo li pak da risuvam neshto seriozno (kamo li pak nqkoi da mi kazva kak da se predstavqm v nqkakav si forum), samo za da go postna tuka... prosto bezprichinno postvane hehe
i vse pak, JinMachine, za marzela si 100% prav :) _________________ Cross over the crossover |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 10:27 am Заглавие: |
|
|
щом си го постнал ще си търпиш последствията без да се оправдаваш ве! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
Аз не ти казвам как да се представяш по принцип. Ако искаш на челна стойка по копринено бельо се представи, това си е твое решение.
Давам ти съвет, от опит, как да се представиш, така че да постигнеш резултат и да получиш права, евентуално.
Много хора (вкл. и аз) в началото си викат "дай да пусна нещо ей-така, или нещо слабо, за да видя как ще го коментират, каква е атмосферата и т.н, а после ще реша дали да покажа нещо по-така". Да изпиташ форума, един вид... Но така си губиш времето, както и това на хората тук.
Както и да е, от последното ти постване става ясно, че нямаш за цел да станеш част от "някаквия-си-форум", а само флиртуваш със скуката си. Ок... ще намериш достатъчно други като теб в този раздел.
Приятно изкарване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
molotoff
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 10:52 am Заглавие: |
|
|
mmmm da
JinMachine, ----> pak v 10-kata, choveche, veche ot dva otgovora, pone tuk v tazi temichka, davash mnogo tochni razsajdeniq (tova go pisha napalno seriozno, bez nikakvi notki na kakavto i da bilo humor) ....
breii, qvno problema e v moeto razbirane za forum, tuka qvno disciplinata malko na po-visoko nivo, a az mai q razvalqm;
dobre, sorry, nqma da "flirtuvam" sas skukata si tuka
p.s. m/u drugoto, vse pak nauchih neshto, moje i ednichko, ama go nauchih tuk, ne mi beshe pravilo vCHepatlenie do sega, no specialno proverih vav Vlastelina, adjeba, ot koq strana na laka stoi strelata :)
10x za advise-ovete _________________ Cross over the crossover |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|