Graphilla.com :: Преглед на тема - е не е представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

е не е представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Galero

МнениеПуснато на: Съб Юли 22, 2006 6:46 pm    Заглавие: е не е представяне Отговорете с цитат

още не съм се представил и затова поствам тук:P
та трябва да направя 20-тина като тези душици,и се надявах на някаква препоръка,че нещо не съм сигурен дали ми харесва как стават,а нямам много време

п.п.Не съм сигурен че имам право тук да пускам такава не-представяща тема....дано да не взема някакъв демидж за това:P

мерси предварително:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juice

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юли 22, 2006 7:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много са свежи :)) според мен няма да отнесеш! на първото - си му изкривил усмивчицата и не стои естествено - средното е много сладко!
дясното ако му оправиш очичките ( да са по фини - както веждите на средното примерно - за изтъняват) ще е по-добре мисля :) иначе са сладурски :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
scrawl

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

а ти за какво ги правш тези smiles,ако не е таина.
иначе не са лоши:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Galero

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

scrawl написа:

ми за някакъв сайт за запознанства са....и трябваше да ги докарам до 20,а аз стигнах 11 и немога да измисля повече:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ma4u4a

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2006 10:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

е сподели и дугите де:)
в нета е пълно със смайлис, тези които си показал ги има, така че би могъл да взаимстваш и други състояния
усмивката при първото изглежда неестествена заради сянката която си пуснал под зъбите или поне на мен така ми се струва
а на теретото тоя черен контур, около самите зъби, мен лично много ме дразни и обема на зъбите няма общо с обема на топчето, трябва да завият навътре

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Galero написа:
scrawl написа:

ми за някакъв сайт за запознанства са....и трябваше да ги докарам до 20,а аз стигнах 11 и немога да измисля повече:)

ема те вече са измислени... взимаш някой сет от кръгчета и гледаш кое за какво е и си правиш твои версии.. оправи контура на устите им да е идентичен. виж в първата как е и в дясното че ти е различко... и да е малко по-прецизен.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети