Graphilla.com :: Преглед на тема - Ratio 4711 уеб

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ratio 4711 уеб

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreado

МнениеПуснато на: Чет Авг 10, 2006 12:47 pm    Заглавие: Ratio 4711 уеб Отговорете с цитат

здрасти
.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
2S384U

МнениеПуснато на: Чет Авг 10, 2006 12:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nishtu ne razbrah ot tva pokazvane...

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dreado

МнениеПуснато на: Чет Авг 10, 2006 1:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

фирма за счетоводство и работа с финанси

целта е да е "изчистено" тъй като фирмата работи с парите на хората и трябва да ги посреща със сериозно излъчване
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Чет Авг 10, 2006 1:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да приемем, че тоналността си е тая... другото не ме радва

скучно не е равно на "изчистено"

цитирам ...

Определение за простота

Какво е простота? Тя може да се определи като "отсъствие на ненужни елементи" или още по-кратко - "най-важното".

Просто не означава отегчително. Просто не означава повърхностно. Простотата е особено важна, когато се оформят интерфейси, които са богати на информация и средства за общуване.

Простотата не е стил на дизайн, тя е възглед за дизайна, подход, който често дава най-красивите и най-полезните резултати.

Честа грешка е да се мисли, че достигането на простота е въпрос на намаляване, на свеждане до нещо, което е по-съвършено от "простия" краен резултат. Точно обратното - простотата изисква сериозна мисъл и усилие.

край на цитата

за това се сетих първо ... ей така да ти го споделя

Успех!

едно чаровно лице да има и ти точно него скри :)
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Авг 10, 2006 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не трябва да се обаждам в уеб-теми, ама като в във за всеки, рекох да се обадя...
Подхвърли им на клиентите, ако ти се занимава - че какъвто и дизайн като за огромна и сериозна корпорация да им направиш, тия портрети винаги ще го развалят и ще напомнят за смърдящ офис с кичозен холски полилей в центъра на тавана. Просто или да си сменят фотографа, или да слагат клипарт, че... има една приятна снимка и тя тук е скрита наполовина :)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreado

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 8:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

motochka, съгласен съм с мнението ти и го уважавам
не че с на snooper не съм
http://georgi.sal-bg.com/ratio4711/new/Homepage.jpg[/img]

така по нататък
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на последните варианти хедъра ти е проблема - писалката е откровено гадна и като качество на снимката и като цвят, оранжевата "статистика" трудно се разбира какво представлява, логото по никакъв начин не се разбира че е лого - напълно се слива с другите елементи из хедъра...

отделно мисля че много бяло пространство си оставил над навигацията - седи като разместено така.

но специално хедъра бх те посъветвал наново да го почнеш..

успех =)
dreado

МнениеПуснато на: Чет Авг 17, 2006 9:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много си прав bile

мисля, че ми помогна да стане към по-добре
за жалост скалата се налага да остане
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети