Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне Мой творби [zaheto]

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне Мой творби [zaheto]
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

детските рисунки кефят но мисля че нямат работа тук...
zaheto

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

адски си прав ;(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Wizard

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 12:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ме кефи страшно, макар и сигурно да не отговаря на представите на 99% от светилата тук за философско-интегрална концепция според дебелите книги, които са изчели :)

От wallpapers 2, 3 и 6 също са яки. Well done, man... ние, нищожествата, трябва да се поддържаме - нищо, че титаните ни смятат за минус пета класа хора :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zaheto

МнениеПуснато на: Нед Яну 21, 2007 10:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За да не пускам нова тема,ще го постна тук.Става въпрос за новия ми сайт.Не е кой знае какво,но.... Дано ви хареса,критики и коментари са добре дошли

Сайта
Върнете се в началото
zaheto

МнениеПуснато на: Нед Яну 21, 2007 10:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ако не ви го зарежда пробвайте така:

http://store3.data.bg/zaheto/

извинявам се за 2рия пост
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Яну 21, 2007 11:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай във фотошоп-бг не тука.
And0

МнениеПуснато на: Пон Яну 22, 2007 1:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е лош сайт-а
Има някои неща които определено дразнят.

Остави дизайна ама нещата които си написал са като за 6-7 клас и изведнъж хоп гледам 18г.
Погледни малко по-зряло на нещата.
След като нямаш домашен телефон, за къв чеп го анонсираш в контактите?
ГСМ - all the time това ми звучи адски зле.
ICQ- none ми като нямаш кво го даваш.
В абаут имаш правописна грешка на adobe.
Мен лично links супер много ме дразни като цялостна идея в сайтовете, защото нещата са толкова ясни ако ти трябва нещо че последното място където бих потърсил е в links секцията на някой сайт. Единствено приемам идеята, когато става дума за нещо уникално например един автор да дава връзка към друг интересен автор.

Едно порфолио трябва да показва преди всичко твойте творби и нещата покрай тях.

Аз какво бих направил.
Бих си направил по-сериозна секция контакти като си напиша по-стегнато името+фамилията/гсм/e-mail. Годините дори смятам че са излишни тъй като като напишеш 18 другата година ще си на 19 и трябва да го сменяш което не че е сложно, но "не е готино" по-добре остави само датата на раждане. Ако искаш може да си направиш ICQ ако не махни всичките неща които няма да ме заинтересуват като ти отворя сайта. Абе бая неща ти разказах. Ти ако искаш може да направиш нещо в положителна посока. Също така ми се струва че ако уголемиш малко размера на сайта като цял няма да е толкова тегаво да се гледа, защото в моменна е доста минимал. Тамън ще имаш повече пространство за творбите си в прозореца, освен ако не смяташ да направиш някакъв як флаш с който да се показват по-големи. Също така на мен не ми се центрира, не знам дали това е замисъла или защото не съм с IE или защото просто не си го направил. Това също го помисли. Успех и давай да видим втора версия :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Пон Яну 22, 2007 2:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

бе има някво живописно чувство в по-ранния ти период ;), повечето се страхуват да сложат две"боички" една в друга а тука се види смелост. особено визирам "на полето" с тракторите. трябвало е да придължиш да рисуваш, това с цветовете е ценна черта и трябва да се толерира.
zaheto

МнениеПуснато на: Пон Яну 22, 2007 5:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

And0 написа:
Не е лош сайт-а
Има някои неща които определено дразнят.

Остави дизайна ама нещата които си написал са като за 6-7 клас и изведнъж хоп гледам 18г.
Погледни малко по-зряло на нещата.
След като нямаш домашен телефон, за къв чеп го анонсираш в контактите?
ГСМ - all the time това ми звучи адски зле.
ICQ- none ми като нямаш кво го даваш.
В абаут имаш правописна грешка на adobe.
Мен лично links супер много ме дразни като цялостна идея в сайтовете, защото нещата са толкова ясни ако ти трябва нещо че последното място където бих потърсил е в links секцията на някой сайт. Единствено приемам идеята, когато става дума за нещо уникално например един автор да дава връзка към друг интересен автор.

Едно порфолио трябва да показва преди всичко твойте творби и нещата покрай тях.

Аз какво бих направил.
Бих си направил по-сериозна секция контакти като си напиша по-стегнато името+фамилията/гсм/e-mail. Годините дори смятам че са излишни тъй като като напишеш 18 другата година ще си на 19 и трябва да го сменяш което не че е сложно, но "не е готино" по-добре остави само датата на раждане. Ако искаш може да си направиш ICQ ако не махни всичките неща които няма да ме заинтересуват като ти отворя сайта. Абе бая неща ти разказах. Ти ако искаш може да направиш нещо в положителна посока. Също така ми се струва че ако уголемиш малко размера на сайта като цял няма да е толкова тегаво да се гледа, защото в моменна е доста минимал. Тамън ще имаш повече пространство за творбите си в прозореца, освен ако не смяташ да направиш някакъв як флаш с който да се показват по-големи. Също така на мен не ми се центрира, не знам дали това е замисъла или защото не съм с IE или защото просто не си го направил. Това също го помисли. Успех и давай да видим втора версия :)

Идеята е да не е централизиран ,колкото до големината и аз мисля че е малко малък(ще го оправя).За правописните грешки се извинявам, но сайта го наптавих набързо (някъде за 5-6 часа),защото ми трябваше за пример,защото кандидатсвах е една фирма :)Този е бета версия очаквайте подобрения
Върнете се в началото
zaheto

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 7:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"Лек" ъбдейт :) Благодаря много на And0,че ми отвори очите :)Така мисля ,че е по добре.

http://store3.data.bg/zaheto/index.html
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zaheto написа:
Така мисля ,че е по добре.

не е =)
zaheto

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми явно такива са ми възможностите :)))
Върнете се в началото
zaheto

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажете си мнението за тези незавършени работи.Далече съм от истината ама.....
Проблема ми е в правенето на светлосянките :(
Дайте някакви Съвети ,че имам нужда :(
Лада:

Нокиа:

Wallpaper:

Cherry:
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети