Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:16 pm Заглавие: |
|
|
детските рисунки кефят но мисля че нямат работа тук... _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:51 pm Заглавие: |
|
|
адски си прав ;( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Това ме кефи страшно, макар и сигурно да не отговаря на представите на 99% от светилата тук за философско-интегрална концепция според дебелите книги, които са изчели :)
От wallpapers 2, 3 и 6 също са яки. Well done, man... ние, нищожествата, трябва да се поддържаме - нищо, че титаните ни смятат за минус пета класа хора :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 10:11 pm Заглавие: |
|
|
За да не пускам нова тема,ще го постна тук.Става въпрос за новия ми сайт.Не е кой знае какво,но.... Дано ви хареса,критики и коментари са добре дошли
Сайта |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 11:24 pm Заглавие: |
|
|
Пробвай във фотошоп-бг не тука. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 1:53 am Заглавие: |
|
|
Не е лош сайт-а
Има някои неща които определено дразнят.
Остави дизайна ама нещата които си написал са като за 6-7 клас и изведнъж хоп гледам 18г.
Погледни малко по-зряло на нещата.
След като нямаш домашен телефон, за къв чеп го анонсираш в контактите?
ГСМ - all the time това ми звучи адски зле.
ICQ- none ми като нямаш кво го даваш.
В абаут имаш правописна грешка на adobe.
Мен лично links супер много ме дразни като цялостна идея в сайтовете, защото нещата са толкова ясни ако ти трябва нещо че последното място където бих потърсил е в links секцията на някой сайт. Единствено приемам идеята, когато става дума за нещо уникално например един автор да дава връзка към друг интересен автор.
Едно порфолио трябва да показва преди всичко твойте творби и нещата покрай тях.
Аз какво бих направил.
Бих си направил по-сериозна секция контакти като си напиша по-стегнато името+фамилията/гсм/e-mail. Годините дори смятам че са излишни тъй като като напишеш 18 другата година ще си на 19 и трябва да го сменяш което не че е сложно, но "не е готино" по-добре остави само датата на раждане. Ако искаш може да си направиш ICQ ако не махни всичките неща които няма да ме заинтересуват като ти отворя сайта. Абе бая неща ти разказах. Ти ако искаш може да направиш нещо в положителна посока. Също така ми се струва че ако уголемиш малко размера на сайта като цял няма да е толкова тегаво да се гледа, защото в моменна е доста минимал. Тамън ще имаш повече пространство за творбите си в прозореца, освен ако не смяташ да направиш някакъв як флаш с който да се показват по-големи. Също така на мен не ми се центрира, не знам дали това е замисъла или защото не съм с IE или защото просто не си го направил. Това също го помисли. Успех и давай да видим втора версия :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 2:02 am Заглавие: |
|
|
бе има някво живописно чувство в по-ранния ти период ;), повечето се страхуват да сложат две"боички" една в друга а тука се види смелост. особено визирам "на полето" с тракторите. трябвало е да придължиш да рисуваш, това с цветовете е ценна черта и трябва да се толерира. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 5:59 pm Заглавие: |
|
|
And0 написа: | Не е лош сайт-а
Има някои неща които определено дразнят.
Остави дизайна ама нещата които си написал са като за 6-7 клас и изведнъж хоп гледам 18г.
Погледни малко по-зряло на нещата.
След като нямаш домашен телефон, за къв чеп го анонсираш в контактите?
ГСМ - all the time това ми звучи адски зле.
ICQ- none ми като нямаш кво го даваш.
В абаут имаш правописна грешка на adobe.
Мен лично links супер много ме дразни като цялостна идея в сайтовете, защото нещата са толкова ясни ако ти трябва нещо че последното място където бих потърсил е в links секцията на някой сайт. Единствено приемам идеята, когато става дума за нещо уникално например един автор да дава връзка към друг интересен автор.
Едно порфолио трябва да показва преди всичко твойте творби и нещата покрай тях.
Аз какво бих направил.
Бих си направил по-сериозна секция контакти като си напиша по-стегнато името+фамилията/гсм/e-mail. Годините дори смятам че са излишни тъй като като напишеш 18 другата година ще си на 19 и трябва да го сменяш което не че е сложно, но "не е готино" по-добре остави само датата на раждане. Ако искаш може да си направиш ICQ ако не махни всичките неща които няма да ме заинтересуват като ти отворя сайта. Абе бая неща ти разказах. Ти ако искаш може да направиш нещо в положителна посока. Също така ми се струва че ако уголемиш малко размера на сайта като цял няма да е толкова тегаво да се гледа, защото в моменна е доста минимал. Тамън ще имаш повече пространство за творбите си в прозореца, освен ако не смяташ да направиш някакъв як флаш с който да се показват по-големи. Също така на мен не ми се центрира, не знам дали това е замисъла или защото не съм с IE или защото просто не си го направил. Това също го помисли. Успех и давай да видим втора версия :) |
Идеята е да не е централизиран ,колкото до големината и аз мисля че е малко малък(ще го оправя).За правописните грешки се извинявам, но сайта го наптавих набързо (някъде за 5-6 часа),защото ми трябваше за пример,защото кандидатсвах е една фирма :)Този е бета версия очаквайте подобрения |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:11 pm Заглавие: |
|
|
zaheto написа: | Така мисля ,че е по добре. |
не е =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Еми явно такива са ми възможностите :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Кажете си мнението за тези незавършени работи.Далече съм от истината ама.....
Проблема ми е в правенето на светлосянките :(
Дайте някакви Съвети ,че имам нужда :(
Лада:
Нокиа:
Wallpaper:
Cherry:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|