Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niki78
|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 8:28 pm Заглавие: някой мои рисунки-като за начало |
|
|
[img] [/img]
[/img] [img]
[/img] [img]
учителя съм го правил по поръчка за нет фирма[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 3:42 am Заглавие: |
|
|
Първият е много страхотен. Ма много. В топ 10 на най-яките неща в Графила последните 2 месеца.
Вторият, ако изключим смъджа, теехнически е добре. Но като типаж не ме вдъхновява.
Третият е ОК.
Още! :) _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 1:40 pm Заглавие: |
|
|
abe haresvat mi...ima ne6to mnogo obe6tava6to v tqh, no mi sedqt nqkak si...neobeditelno...nenam kakvo iskam da kaja ako nqkoi znae da go kaje vmesto men! _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 2:03 pm Заглавие: |
|
|
на мен втория ми харесва най-много. има някакъв заряд като изображение, нещо старовремско даже. Малко Брьогеловско дори.
на 3-я само 1 нещо ми харесва, фактурата на дъската. всичко останало е мъка. тва дет няма глезени няма и да го споменавам.
в първия има нещо, ама е в много ранен етап. и пак кофти поза.
поработи в/у това как застават фигурите, таз рамене, център на тежестта... за типа на работа, не ти се отдават декоративните стилистики много, поне от това което показваш. търси повече цвета, материалността и фактурите. има нещо там. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki78
|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Даскалът няма глезени,защото на тяхно място ще има черно поле с информация за фирмата,над главата му също.Това е рисунка за флаер и така са ми го поръчали. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|