Graphilla.com :: Преглед на тема - nqkolko diptiha...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

nqkolko diptiha...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
McDragnev

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Сря Яну 10, 2007 10:53 pm    Заглавие: nqkolko diptiha... Отговорете с цитат

poskam edna seriq ot diptici koqto sglobih tezi dni....Vsa6tnos si razglejdah snimkite koito" ne stavat " i re6ih da se poma4a da gi napravq nqkaksi godni za pokaz!!! snimani se s edna stara smqna koqto ne6to ne se zatvarq dobre i s edin poo4ukan zorki!!! molq vi daite mneniq i saveti!!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 11, 2007 10:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

за мен повечето от нещата не ми се комбинират смислово в диптих, ще трябва да подскажеш с нещо

черното на всякъде ти е доста избушено, а тъй като това е на филм снимано, подозирам че нещо не е наред в сканирането и пипането после

и нещо композиционно като диптих-форма не ми се връзват, не мога да ги погледна като едно цяло, някак си случайно слепени ми се струват, това до голяма степен се дължи и на това, че не са мислени заедно при снимането им, а като самостоятелни кадри
McDragnev

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Чет Яну 11, 2007 2:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodarq ti za mnenieto.!....:)
Moje bi naistina stoqt malko izkustveno... no vsa6tnost ne mi pre4i 4ak tolkova za6toto naistina ne sa snimani sas zamisala da stanat diptici!!! kato gi sabrah nqkak si mi stoqha dobre i vpro4em prodaljavam da gi namiram dobre....neznam moje bi sam prekaleno ne obektiven!:))
Върнете се в началото
Kilgore

МнениеПуснато на: Чет Яну 11, 2007 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne se strahuvai da se doverish na intuiciata , sumnenieto ti idva ot tova che se opitvash da gi gledash prez chujdi ochi .
kakvo tochno ti nosi odobrenieto/neodobrenieto ?

Цитат:
neznam moje bi sam prekaleno ne obektiven!:))

po-hubavo neshto ne moga da ti pojelaia :)

p.s.
seriikata opredeleno mi haresva
samo diasnata polovina ot purvia diptich mi stoi off , ima li nachalo , krai ili podredbata e bez znachenie
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 3:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Единствено първия диптих ми допада, останалите са ми твърде хаотични.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Mick

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Яну 24, 2007 10:43 am    Заглавие: ami.. Отговорете с цитат

за мен втория вариант е интересен ,:)
а иначе - май е добре да има леко разстояние между снимките върху бялата подложка..
..иначе слепването ги показва почвече като една...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Frida

МнениеПуснато на: Сря Яну 31, 2007 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен също ми седят доста несвързани смислово и композиционо. Това, че кадрите са слепени (без бяла лента между тях), води до странни сборове от пресичащи се линии от двата кадъра, което дразни още повече - този "ефект" го има на втория, третия и четвъртия ... Ако успееш да им дадеш някакъв общ контекс, може тази хаотичност да е чаровна, но с този предговор някак не ми съдействаш на фантазията :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети