Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
McDragnev
|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 10:53 pm Заглавие: nqkolko diptiha... |
|
|
poskam edna seriq ot diptici koqto sglobih tezi dni....Vsa6tnos si razglejdah snimkite koito" ne stavat " i re6ih da se poma4a da gi napravq nqkaksi godni za pokaz!!! snimani se s edna stara smqna koqto ne6to ne se zatvarq dobre i s edin poo4ukan zorki!!! molq vi daite mneniq i saveti!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 10:55 am Заглавие: |
|
|
за мен повечето от нещата не ми се комбинират смислово в диптих, ще трябва да подскажеш с нещо
черното на всякъде ти е доста избушено, а тъй като това е на филм снимано, подозирам че нещо не е наред в сканирането и пипането после
и нещо композиционно като диптих-форма не ми се връзват, не мога да ги погледна като едно цяло, някак си случайно слепени ми се струват, това до голяма степен се дължи и на това, че не са мислени заедно при снимането им, а като самостоятелни кадри _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McDragnev
|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Blagodarq ti za mnenieto.!....:)
Moje bi naistina stoqt malko izkustveno... no vsa6tnost ne mi pre4i 4ak tolkova za6toto naistina ne sa snimani sas zamisala da stanat diptici!!! kato gi sabrah nqkak si mi stoqha dobre i vpro4em prodaljavam da gi namiram dobre....neznam moje bi sam prekaleno ne obektiven!:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kilgore

|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 6:08 pm Заглавие: |
|
|
ne se strahuvai da se doverish na intuiciata , sumnenieto ti idva ot tova che se opitvash da gi gledash prez chujdi ochi .
kakvo tochno ti nosi odobrenieto/neodobrenieto ?
Цитат: | neznam moje bi sam prekaleno ne obektiven!:)) |
po-hubavo neshto ne moga da ti pojelaia :)
p.s.
seriikata opredeleno mi haresva
samo diasnata polovina ot purvia diptich mi stoi off , ima li nachalo , krai ili podredbata e bez znachenie _________________ CHARLIE DON'T SURF ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 3:56 pm Заглавие: |
|
|
Единствено първия диптих ми допада, останалите са ми твърде хаотични. _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mick
|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 10:43 am Заглавие: ami.. |
|
|
за мен втория вариант е интересен ,:)
а иначе - май е добре да има леко разстояние между снимките върху бялата подложка..
..иначе слепването ги показва почвече като една... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Frida
|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 5:40 pm Заглавие: |
|
|
На мен също ми седят доста несвързани смислово и композиционо. Това, че кадрите са слепени (без бяла лента между тях), води до странни сборове от пресичащи се линии от двата кадъра, което дразни още повече - този "ефект" го има на втория, третия и четвъртия ... Ако успееш да им дадеш някакъв общ контекс, може тази хаотичност да е чаровна, но с този предговор някак не ми съдействаш на фантазията :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|