Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 10:53 pm Заглавие: този път не е кола |
|
|
знам че изглежга много непрофесионално , смятам да пускам развитието на картинката , ( надявам се че това е достатъчно оправдание за съровия и вид в момента :)
( проблема ми е че са кефя на детаила ).......
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Много добре до тук,човек,браво.Много ми харесват такива ескизни нещица.Ръката на робота ( ако е такъв ) се слива с тялото.Дай да видим продължението:) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 11:40 pm Заглавие: |
|
|
Лудо!Много ми харесват!Давай напред...:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 1:00 am Заглавие: |
|
|
Много по-трудно и майсторско е да оставиш една работа недовършена като наблегнеш на местата които са важни. Много добре върви, личи че си се кефил на всеки детайл. Недей да криеш стъпалата обаче, нокога не стои добре. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
satanasov

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Май не съм виждал твои неща преди. Ако съдя по тая картинка само - екстра си. Ще те наблюдавам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 12:36 am Заглавие: |
|
|
доста са поспънах с компа у дома (туй вируситате са опасно не6то :) )
и рисунката си изтрих ма намерих един стар save и ............така.
пускам малко детайл 6ото няма какво друго :) ( коляното на биото е това)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 1:12 am Заглавие: |
|
|
определено готин концепт на киборга, много приятно седи, разработи и само него отделно ще е яко да се види от до как си го замислил:)) иначе композицията ми се стори малко разхвърляна, но определено може да стане яко. успех:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 12:09 am Заглавие: |
|
|
и така след като изгледах Spawn комиксите ми се искаше да си засиля невероятния { Trust A (0,0005 ) tablet } през терасата и да си форматирам харда и да не запаза нищо. Майче 6те тряя натисна на моливчетата шото сам са упрачил мнооо с тез компове да ева. Извод : няма такав комикс кота Spawn
И си рекох аз таи или ина4е сам я запращят тая обсурдно дефектна лишена от всякакви пропорции рисунка да я зарежа до тука. Кото си я видях след прегледа на всички броиове на Spawn направо си изпращях глава в масата и се учудих на себеси какъв ми е бил стимула да рисувам до сега. И сам решил да са релоадна шото сам злеее .
с това ще заварша тази рисунка. Защото немога да са Упдеитна ако я карам така ( чак ся загрях )
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 2:15 am Заглавие: |
|
|
Както искаш, но мен много ме кефи как се получава, тия металните елементи са трепач! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 11:31 am Заглавие: |
|
|
fan4battle написа: | Както искаш, но мен много ме кефи как се получава, тия металните елементи са трепач! |
oo незнам ман чувствам че ми липсва нещо много голямо. А кото разгледах комиксите се сетих как преди неможех да се спра да рисувам и го има това 100% удоволствие от рисунката, а тука някак си се задалгават работите незнам дали ме разбираш ,в смисал това трябва да е точно метал и т.н. Незнам дали ми е в това проблема че сам заваршил химията, сигурно незнам куп неща но да ти кажа и не искам просто искам да си рисувам пак с моливченце и да си се кефа. Ма понеже преди гледах какви работи правят хората на шопа и ми се искаше и на мен ------не е това целта ми просто сам се подвел много, но сега имам нужда от малко самоизбистряне незнам какво искам ( което е най лошото нещо което може да му се случи на човек който е на 20 години и все още си рисува роботчета :Д) :) - то няма лошо да си рисувам роботчета ма няма го това удоволствие някак си вече и искам да........ ( да де то с искане не става тея неща просто си идват от някаде и започваш да рисуваш като робот : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Ok, щом имаш нужда да откриеш себе си... Който търси, намира. Само ми се ще да не спираш да рисуваш! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 9:19 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86, браво ман не се притевснявай и аз съм така прекалено много работи искам да направя но просто нямам силите...та искам да кажа не му мисли много, така както си подпукал метала(много здраво си го направил междудругото:)давай и по другите части така,ще стане изрудия...:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 6:19 pm Заглавие: |
|
|
Panic, мисля, че с тези неща се справяш доста по-добре, отколкото с колите. Зарежи таратайките, явно тук ти се отдава повече.
Давай, него видим завършено!
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 7:11 pm Заглавие: |
|
|
smart написа: | Panic, мисля, че с тези неща се справяш доста по-добре, отколкото с колите. Зарежи таратайките, явно тук ти се отдава повече.
Давай, него видим завършено!
Успех! |
мерси Миро, смятам да се потринирам малко пак на лист и ще се пробвам пак тука с тая тиникия :)
а за колите не сам се отказал чакам темата :))))))))))))))) като имаш време де разбира се ....... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 11:48 am Заглавие: |
|
|
Каква тема? За какво става въпрос? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 12:00 pm Заглавие: |
|
|
smart написа: | Каква тема? За какво става въпрос? |
не са ли сещаш, нали ти бях казал нещо като спеедпайнт темата ма за коли само :)----->да направиш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|