Graphilla.com :: Преглед на тема - този път не е кола

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

този път не е кола

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Вто Дек 12, 2006 10:53 pm    Заглавие: този път не е кола Отговорете с цитат

знам че изглежга много непрофесионално , смятам да пускам развитието на картинката , ( надявам се че това е достатъчно оправдание за съровия и вид в момента :)
( проблема ми е че са кефя на детаила ).......

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Demon_Hunter

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 12, 2006 11:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много добре до тук,човек,браво.Много ми харесват такива ескизни нещица.Ръката на робота ( ако е такъв ) се слива с тялото.Дай да видим продължението:)
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Вто Дек 12, 2006 11:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лудо!Много ми харесват!Давай напред...:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 1:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много по-трудно и майсторско е да оставиш една работа недовършена като наблегнеш на местата които са важни. Много добре върви, личи че си се кефил на всеки детайл. Недей да криеш стъпалата обаче, нокога не стои добре.
satanasov

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 12:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Май не съм виждал твои неща преди. Ако съдя по тая картинка само - екстра си. Ще те наблюдавам.
Върнете се в началото
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Сря Дек 20, 2006 12:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

доста са поспънах с компа у дома (туй вируситате са опасно не6то :) )
и рисунката си изтрих ма намерих един стар save и ............така.
пускам малко детайл 6ото няма какво друго :) ( коляното на биото е това)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Сря Дек 20, 2006 1:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

определено готин концепт на киборга, много приятно седи, разработи и само него отделно ще е яко да се види от до как си го замислил:)) иначе композицията ми се стори малко разхвърляна, но определено може да стане яко. успех:)
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 12:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и така след като изгледах Spawn комиксите ми се искаше да си засиля невероятния { Trust A (0,0005 ) tablet } през терасата и да си форматирам харда и да не запаза нищо. Майче 6те тряя натисна на моливчетата шото сам са упрачил мнооо с тез компове да ева. Извод : няма такав комикс кота Spawn
И си рекох аз таи или ина4е сам я запращят тая обсурдно дефектна лишена от всякакви пропорции рисунка да я зарежа до тука. Кото си я видях след прегледа на всички броиове на Spawn направо си изпращях глава в масата и се учудих на себеси какъв ми е бил стимула да рисувам до сега. И сам решил да са релоадна шото сам злеее .
с това ще заварша тази рисунка. Защото немога да са Упдеитна ако я карам така ( чак ся загрях )
Върнете се в началото
fan4battle

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 2:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Както искаш, но мен много ме кефи как се получава, тия металните елементи са трепач!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 11:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

fan4battle написа:
Както искаш, но мен много ме кефи как се получава, тия металните елементи са трепач!

oo незнам ман чувствам че ми липсва нещо много голямо. А кото разгледах комиксите се сетих как преди неможех да се спра да рисувам и го има това 100% удоволствие от рисунката, а тука някак си се задалгават работите незнам дали ме разбираш ,в смисал това трябва да е точно метал и т.н. Незнам дали ми е в това проблема че сам заваршил химията, сигурно незнам куп неща но да ти кажа и не искам просто искам да си рисувам пак с моливченце и да си се кефа. Ма понеже преди гледах какви работи правят хората на шопа и ми се искаше и на мен ------не е това целта ми просто сам се подвел много, но сега имам нужда от малко самоизбистряне незнам какво искам ( което е най лошото нещо което може да му се случи на човек който е на 20 години и все още си рисува роботчета :Д) :) - то няма лошо да си рисувам роботчета ма няма го това удоволствие някак си вече и искам да........ ( да де то с искане не става тея неща просто си идват от някаде и започваш да рисуваш като робот : )
Върнете се в началото
fan4battle

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ok, щом имаш нужда да откриеш себе си... Който търси, намира. Само ми се ще да не спираш да рисуваш! ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Вто Яну 16, 2007 9:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

paniccontrol_86, браво ман не се притевснявай и аз съм така прекалено много работи искам да направя но просто нямам силите...та искам да кажа не му мисли много, така както си подпукал метала(много здраво си го направил междудругото:)давай и по другите части така,ще стане изрудия...:)))
Върнете се в началото
smart

МнениеПуснато на: Сря Яну 17, 2007 6:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Panic, мисля, че с тези неща се справяш доста по-добре, отколкото с колите. Зарежи таратайките, явно тук ти се отдава повече.

Давай, него видим завършено!

Успех!
Върнете се в началото
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Сря Яну 17, 2007 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

smart написа:
Panic, мисля, че с тези неща се справяш доста по-добре, отколкото с колите. Зарежи таратайките, явно тук ти се отдава повече.

Давай, него видим завършено!

Успех!

мерси Миро, смятам да се потринирам малко пак на лист и ще се пробвам пак тука с тая тиникия :)
а за колите не сам се отказал чакам темата :))))))))))))))) като имаш време де разбира се .......
Върнете се в началото
smart

МнениеПуснато на: Чет Яну 18, 2007 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Каква тема? За какво става въпрос?
Върнете се в началото
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Чет Яну 18, 2007 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

smart написа:
Каква тема? За какво става въпрос?

не са ли сещаш, нали ти бях казал нещо като спеедпайнт темата ма за коли само :)----->да направиш
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети