Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
juji
|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 5:04 pm Заглавие: фотография |
|
|
Здравейте!
Не разбирам от фотография. Силната ми страна е много далеч от изображенията, но от много време имам желание да започна с опитите да запечатам на снимка това, което ми действа магнетично.
Представям два опита, защото ми е интересно да разбера дали изобщо мога да ги нарека "опит".
 _________________ не може вечно да вали |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 11:07 pm Заглавие: |
|
|
Вижда се че търсиш Кадъра, но за представяне ти е рано, снимай, чети, направи си снимането силна страна и после покажи пак да гледаме, защото могат да станат нещата, Успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SkyApe
|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 1:11 am Заглавие: Re: фотография |
|
|
juji написа: | Представям два опита, защото ми е интересно да разбера дали изобщо мога да ги нарека "опит". |
Не можеш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
juji
|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 4:36 pm Заглавие: |
|
|
snooper, благодаря ти за поощрението.
SkyApe, може ли малко по-обосновано мнение. Ще ми е много полезно. Имам желание да се развивам в тази област и ще е тъпо да инвестирам средства и най-вече време в нещо, което няма да ми носи като удовлетворение това, което търся.
Надявам се, че няма да е много нахално от моя страна, ако попитам дали не знаете за някой курс по фотография в Пловдив, че Чичко Гугъл мълчи. _________________ не може вечно да вали |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 8:18 pm Заглавие: |
|
|
Не се връзвай на SkyApe, инак за другото - инак дали снимането ще ти носи удовлетворение, ти сама трябва да разбереш, а това, докато не инвестираш малко и не поснимаш трудно се установява.
За курс не знам, но не ти и трябва - поне аз не познавам някой, който е минал през нашенските курсове и е получил просветление, има си книжки, снимане, приятели, книжки... и така... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 11:05 am Заглавие: |
|
|
Ето няколко съвета от мен:
1. Не взимай насериозно критиките на хора, които имат 5 поста на кръст и всички те са с по 2 думи, лишени от съдържание, с едничката цел да направят впечатление, а самите критикуващи не са показали нищо, с което да докажат, че имат почва да се изказват.
2. Слушай snooper и няма да сгрешиш.
3. поразгледай раздела фотография, там има доста интересни постове и не малко линкове към страници от където може да се научи много _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
juji
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 4:07 pm Заглавие: |
|
|
snooper ,
vrabchev,
Благодаря ви за съветите!
По принцип съм склонна да уважавам всяка една форма на индивидуалност, а от там и чуждите мнения, стига да са обосновани. Ако не са, значи не минават за мнения. В този ред на мисли, ще ви послушам и двамата, пък ще видим какво ще стане от мене.
Благодаря ви още веднъж и се надявм следващия път, когато пиша в тази тема, да не ви разочаровам. _________________ не може вечно да вали |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|