Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 2:58 pm Заглавие: |
|
|
тва сега направо ме разби аз нали много ги разбирах тез неща, са ми станаха още по мътни :)) _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechanic_X

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:00 pm Заглавие: |
|
|
Много полезно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:08 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ама и аз съм един умник!
С мойте камъни, по мойта глава!
:-)
Естествено, че В блога на Еленко Еленков
Добре, че ММ го няма днес, а Джоуви не е порта!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:15 pm Заглавие: |
|
|
Аз лично не съм сигурен, че на Еленко точно му е работа да прави такова нещо. Да не говорим, че и за някои от "постулатите" в "документа" не съм съгласен... В крайната сметка и това ще е "един от резултатите на гугъл". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Споко RG®
то и в блога има правописни грешки;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:30 pm Заглавие: |
|
|
Ави, мен, няма значение чия работа е - такова нещо няма. Можем да седим и да се оплакваме, можем да сочим с пръст и да казваме "някой да направи нещо по въпроса" и "защо никой не прави нищо по въпроса", и не си мърдаме пръста да направим най-малко което можем - да вземем сами инициативата и да не прехвърляме отговорност. Прати му мейл със списък на нещата с които не си съгласен по-добре:) Ми нека още някой направи нещо такова, нека още двеста човека които могат да го направят по добре, да седнат да отделят време от живота си и да го направят - ситуацията си е уин-уин:) Какво значи "точно той", след като дори няма алтернатива, и всъщност въпросът е "защо не той"? Ми нека той:) Човека е започнал с малко, така се правят всички неща, даже и големите
а ММ наистина има за какво да се хване:) лошо няма _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:43 pm Заглавие: :-) |
|
|
Човекът си го е написал - Бета версия
и
Еленко написа: | Гид-ът вероятно ще е wiki приставка за Neolog, когато пуснем неговата така замотала се 3-та версия, ако не ми хрумне или не предложите по-ценен вариант за съществуването му.
Писмата ви са добре дошли! |
Има правописни грешки, има и неща, с които не съм съгласен.
Но това не прави усилията му по-малки!
П. П.
Мен например ужасно ме дразни как е форматирано онлайн съдържанието на Дневник
По-добре такива като него да пишат, отколкото някакви...* да измислят нова азбука!
* автоцензурирано
А, още нещо - както беше споменато, не приемайте прочетеното в Гугъл** и Уикипедия за чиста монета!
Ще си спестите разочарования.
** последно - Гугъл или Гогъл да го пишем?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Ави, мен, няма значение чия работа е - такова нещо няма. Можем да седим и да се оплакваме, можем да сочим с пръст и да казваме "някой да направи нещо по въпроса" и "защо никой не прави нищо по въпроса", и не си мърдаме пръста да направим най-малко което можем - да вземем сами инициативата и да не прехвърляме отговорност. Прати му мейл със списък на нещата с които не си съгласен по-добре:) Ми нека още някой направи нещо такова, нека още двеста човека които могат да го направят по добре, да седнат да отделят време от живота си и да го направят - ситуацията си е уин-уин:) Какво значи "точно той", след като дори няма алтернатива, и всъщност въпросът е "защо не той"? Ми нека той:) Човека е започнал с малко, така се правят всички неща, даже и големите
а ММ наистина има за какво да се хване:) лошо няма |
аз го казах по-горе, Йожи - защото когато е "той" - накрая ще бъде просто поредния резултат от гугъла. е, аз имам и резерви към самото лице еленков, ама в случая бих апострофирал дори и ти да беше започнал подобно нещо. пък и не, не съм против - просто не е роля на един или група НЕСПЕЦИАЛИСТИ да го правят това. има си речници, има си БАН, има училище, има родители... не може 90% от хората да пишат "бензиностанций" и "категорий", не може в министерство на образованието да ме питат "абе Света Троица" не се ли пише с "й" - а ние да си пишем уики плъгин как се пишело e-mail (и то без тире). демек работа залудо - ама пък който го кефи да бачка залудо - лошо няма :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|