| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| RG® 

|  | 

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| TchudO 

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 2:58 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| тва сега направо ме разби аз нали много ги разбирах тез неща, са ми станаха още по мътни :)) _________________
 Кой е най-високо летящия бозайник?

КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА
 |  | 

|  | 

| mechanic_X 

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:00 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Много полезно! |  | 

|  | 

| RG® 

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:08 pm    Заглавие: :-) |   |  
				| 
 |  
				| Ама и аз съм един умник! 
 С мойте камъни, по мойта глава!

:-)

Естествено, че В блога на Еленко Еленков

Добре, че ММ го няма днес, а Джоуви не е порта!

|  | 

|  | 

| Аватарче 

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:15 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Аз лично не съм сигурен, че на Еленко точно му е работа да прави такова нещо. Да не говорим, че и за някои от "постулатите" в "документа" не съм съгласен... В крайната сметка и това ще е "един от резултатите на гугъл". |  | 

|  | 

| ValBo 

Местожителство: София-Шумен

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:19 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Споко RG® то и в блога има правописни грешки;-)

|  | 

| Джоуви God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:30 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Ави, мен, няма значение чия работа е - такова нещо няма. Можем да седим и да се оплакваме, можем да сочим с пръст и да казваме "някой да направи нещо по въпроса" и "защо никой не прави нищо по въпроса", и не си мърдаме пръста да направим най-малко което можем - да вземем сами инициативата и да не прехвърляме отговорност. Прати му мейл със списък на нещата с които не си съгласен по-добре:) Ми нека още някой направи нещо такова, нека още двеста човека които могат да го направят по добре, да седнат да отделят време от живота си и да го направят - ситуацията си е уин-уин:) Какво значи "точно той", след като дори няма алтернатива, и всъщност въпросът е "защо не той"? Ми нека той:) Човека е започнал с малко, така се правят всички неща, даже и големите 
 а ММ наистина има за какво да се хване:) лошо няма

|  | 

| RG® 

| 

|  Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 3:43 pm    Заглавие: :-) |   |  
				| 
 |  
				| Човекът си го е написал - Бета версия 
 и

| Еленко написа: |  	  | Гид-ът вероятно ще е wiki приставка за Neolog, когато пуснем неговата така замотала се 3-та версия, ако не ми хрумне или не предложите по-ценен вариант за съществуването му. 
 Писмата ви са добре дошли!
 | 

Има правописни грешки, има и неща, с които не съм съгласен.

Но това не прави усилията му по-малки!

П. П.

Мен например ужасно ме дразни как е форматирано онлайн съдържанието на Дневник

По-добре такива като него да пишат, отколкото някакви...* да измислят нова азбука!

* автоцензурирано

А, още нещо - както беше споменато, не приемайте прочетеното в Гугъл** и Уикипедия за чиста монета!

Ще си спестите разочарования.

** последно - Гугъл или Гогъл да го пишем?!

|  | 

|  | 

| Аватарче 

| 

|  Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 12:09 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Джоуви написа: |  	  | Ави, мен, няма значение чия работа е - такова нещо няма. Можем да седим и да се оплакваме, можем да сочим с пръст и да казваме "някой да направи нещо по въпроса" и "защо никой не прави нищо по въпроса", и не си мърдаме пръста да направим най-малко което можем - да вземем сами инициативата и да не прехвърляме отговорност. Прати му мейл със списък на нещата с които не си съгласен по-добре:) Ми нека още някой направи нещо такова, нека още двеста човека които могат да го направят по добре, да седнат да отделят време от живота си и да го направят - ситуацията си е уин-уин:) Какво значи "точно той", след като дори няма алтернатива, и всъщност въпросът е "защо не той"? Ми нека той:) Човека е започнал с малко, така се правят всички неща, даже и големите 
 а ММ наистина има за какво да се хване:) лошо няма
 | 

аз го казах по-горе, Йожи - защото когато е "той" - накрая ще бъде просто поредния резултат от гугъла. е, аз имам и резерви към самото лице еленков, ама в случая бих апострофирал дори и ти да беше започнал подобно нещо. пък и не, не съм против - просто не е роля на един или група НЕСПЕЦИАЛИСТИ да го правят това. има си речници, има си БАН, има училище, има родители... не може 90% от хората да пишат "бензиностанций" и "категорий", не може в министерство на образованието да ме питат "абе Света Троица" не се ли пише с "й" - а ние да си пишем уики плъгин как се пишело e-mail (и то без тире).  демек работа залудо - ама пък който го кефи да бачка залудо - лошо няма :)
 |  | 

|  | 

|  |