Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 7:24 pm Заглавие: |
|
|
donchev_a написа: | bile написа: | техническото изпълнение е потресающо |
Кое те "впечатли" bile? |
1.Прелоудъра убива всичко, дизайна му е отчайващ(особено когато спре музиката по време на зареждане).
2. Слайдъра за увеличаване на звука е объркващ (спокойно мое да мине за част от интерфейса свързана с нещо друго)
3. Изключително необходима екстра е да се метка звука налево и на десно.
4. Като цяло процесора ми завря докато цъках по сайта.
5. Скрола кърти мивки направо се вписва идеално в дизайна.
Извън това мога да задам един въпрос:
Какво от тук направеното ползва идеята за интерактивност за която служи флаша. Алфа ефекта за показване на снимки?
Или музичката?
Надявам се не си мислиш че ние сме просто едни завиждащи и заблудени които просто не можем да оценим творческия гениии.
Защото оставам с такова усещане.
А за да се убедиш в това, че нещата не са добре просто трябва да ползваш по често Гугъл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
donchev_a
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 3:29 am Заглавие: |
|
|
nub написа: | donchev_a написа: | bile написа: | техническото изпълнение е потресающо |
Кое те "впечатли" bile? |
...Надявам се не си мислиш че ние сме просто едни завиждащи и заблудени които просто не можем да оценим творческия гениии.
Защото оставам с такова усещане.... |
Правилно се надяваш. Просто не знам обаче от къде ти идват такива мисли у главата. Аз не ви мисля, а питам.
В предишен постинг съм написал: Цитат: | Кое те "впечатли" bile? | както забелязваш има кавички и съвсем конструктивно си пиша.
А дали сте завиждащи и заблудени това е друга тема (не за тук) и най-малкото аз мога да имам мнение по въпроса... по простата причина ~ не ВИ познавам Вас господине нито Форумците.
Благодаря ти за мнението наистина горната част е полезна.
Дерзайте! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 2:21 pm Заглавие: |
|
|
умпфф! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 6:22 pm Заглавие: |
|
|
ima nachin da mahnesh bordera koito slaga explorera okolo flasha, moliate naprawi go zastoto taka e ujasno dosadno :)
za designa imam smeseni chustwa... bi mogal da stane hubav, no wse oste ne e towa koeto triabva |
|
Върнете се в началото |
|
 |
donchev_a
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 2:21 am Заглавие: |
|
|
stefan написа: | ima nachin da mahnesh bordera koito slaga explorera okolo flasha, moliate naprawi go zastoto taka e ujasno dosadno :)
za designa imam smeseni chustwa... bi mogal da stane hubav, no wse oste ne e towa koeto triabva |
Ако ми подскажеш как ша черпя? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 1:59 pm Заглавие: |
|
|
Тук хората забравят от къде са почнали ... това ще кажа аз. Няма конструктивизъм, няма разбиране и подход. Важно е този който се изказва да го направи в "пичовски" стил, да не вземе да си срине имиджа нещо. Хора, ако нямате време да пишете или не ви се занимава, по-добре е да не поствате нищо, отколкото да цитирате чужди мнения или да убивате всякакъв ентусиазъм само с по две думи.
donchev_a, не казвам, че колегите не са прави, а че ме дразни начина по който го поставят.
Има доста проблеми по този сайт, които са по-скоро в детайлите, от колкото на глобално ниво. Le_Brutte има друго виждане за нещата, но аз не съм съвсем съгласен с него. Според мен целта в случая не е да се покаже къде е кльопачката и пиячката, а да се събуди екзотично или ако щеш мистично усещане. Снимките също не смятам, че са "зле", камо ли много... От друга страна сайта наистина излиза извън резолюцията за която очевидно е правен и черния фонт в секция кухня е на практика нечетим.
По отношение на дизайна, решението да се използват качествени фотографии не би трябвало да изчерпва темата. Целия сайт би изглеждал по-добре на по-раздвижен бкг, тъмен, но не черен. В самата рамка - съдържанието на сайта, има приятни решения, но почти никакво внимание към детайла. Типографията също куца, текстовете или са трудно четими, или прекалено искрят и дразнят.
В техническо отношение има редица недоработени неща.
Едно от тях е, че шрифтовете на места са ембеднати, на места не. Поради тази причина Loading-a също изглежда доста кофти при мен.
Анимациите могат значително да се подобрят. В момента са доста неубедителни. Този ефект при зареждането на снимките на мен не ми допада... Аудио плейъра се чупи и музиката зависва или спира. Скролерите са оставени с дефолт скин-а.
Пиша ти всико това, защото казваш, че искаш критика. От друга страна ще кажа, че сайта е много по-добър от моите първи такива, така че успех!
Относно логата... ами готини са на мен ми харесват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
donchev_a
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Blagodaria. Izvnitete che pisha na latinica prosto na rabotata si niamam instalirana kirilica.
Shte pocherpia kato se pribera v BG.
Samo daj koordinati telefonche ili ICQ.
A za Googleto ami nie si se cherpim s nego vseki den ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
donchev_a
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | ...Хора, ако нямате време да пишете или не ви се занимава, по-добре е да не поствате нищо, отколкото да цитирате чужди мнения или да убивате всякакъв ентусиазъм само с по две думи. ... |
Blagodarq ti za zabelejkite.
Pri sledvashta vyzmojnost shte gi otstrania i podobria.
~ thanks |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | Тук хората забравят от къде са почнали ... това ще кажа аз. Няма конструктивизъм, няма разбиране и подход. Важно е този който се изказва да го направи в "пичовски" стил, да не вземе да си срине имиджа нещо. Хора, ако нямате време да пишете или не ви се занимава, по-добре е да не поствате нищо, отколкото да цитирате чужди мнения или да убивате всякакъв ентусиазъм само с по две думи. |
не е добра идея да обясняваш на тук присъстващите стари юзъри кое как трябва да пишат. ама никак =)
никой не забравя от къде е почнал... защото за започващите има едни други форуми. _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | Тук хората забравят от къде са почнали ... това ще кажа аз. Няма конструктивизъм, няма разбиране и подход. Важно е този който се изказва да го направи в "пичовски" стил, да не вземе да си срине имиджа нещо. . |
По тоя повод част от моя имидж е че не казвам на лайното торта (както и некой колеги прават).
А вервай секи ден си спомням преди 6 години как натиснах копчито старт и как след 20 минути изтрих на жената вина по мрежата:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 2:33 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | казвам на лайното торта |
още ли не сте го бамнали? _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
donchev_a
|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 5:48 pm Заглавие: |
|
|
kapitana! написа: | nub написа: | казвам на лайното торта |
още ли не сте го бамнали? |
мен ли? :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Не, той е влюбен в Нузбито просто... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
donchev_a
|
Пуснато на: Съб Мар 24, 2007 11:24 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Не, той е влюбен в Нузбито просто... |
А само платонически ли го раздават ;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:14 pm Заглавие: |
|
|
donchev_a написа: | ники михайлов написа: | Не, той е влюбен в Нузбито просто... |
А само платонически ли го раздават ;-))) |
Q sym fen na ka[itana leee.
Ma nema grza ako saka se mu go podam:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|