Graphilla.com :: Преглед на тема - Търся критика

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся критика
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nub

МнениеПуснато на: Сря Мар 21, 2007 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

donchev_a написа:
bile написа:
техническото изпълнение е потресающо

Кое те "впечатли" bile?

1.Прелоудъра убива всичко, дизайна му е отчайващ(особено когато спре музиката по време на зареждане).
2. Слайдъра за увеличаване на звука е объркващ (спокойно мое да мине за част от интерфейса свързана с нещо друго)
3. Изключително необходима екстра е да се метка звука налево и на десно.
4. Като цяло процесора ми завря докато цъках по сайта.
5. Скрола кърти мивки направо се вписва идеално в дизайна.

Извън това мога да задам един въпрос:
Какво от тук направеното ползва идеята за интерактивност за която служи флаша. Алфа ефекта за показване на снимки?
Или музичката?

Надявам се не си мислиш че ние сме просто едни завиждащи и заблудени които просто не можем да оценим творческия гениии.
Защото оставам с такова усещане.
А за да се убедиш в това, че нещата не са добре просто трябва да ползваш по често Гугъл.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
donchev_a

МнениеПуснато на: Чет Мар 22, 2007 3:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
donchev_a написа:
bile написа:
техническото изпълнение е потресающо

Кое те "впечатли" bile?

...Надявам се не си мислиш че ние сме просто едни завиждащи и заблудени които просто не можем да оценим творческия гениии.
Защото оставам с такова усещане....

Правилно се надяваш. Просто не знам обаче от къде ти идват такива мисли у главата. Аз не ви мисля, а питам.

В предишен постинг съм написал:
Цитат:
Кое те "впечатли" bile?
както забелязваш има кавички и съвсем конструктивно си пиша.

А дали сте завиждащи и заблудени това е друга тема (не за тук) и най-малкото аз мога да имам мнение по въпроса... по простата причина ~ не ВИ познавам Вас господине нито Форумците.

Благодаря ти за мнението наистина горната част е полезна.

Дерзайте!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Чет Мар 22, 2007 2:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

умпфф!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 22, 2007 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ima nachin da mahnesh bordera koito slaga explorera okolo flasha, moliate naprawi go zastoto taka e ujasno dosadno :)
za designa imam smeseni chustwa... bi mogal da stane hubav, no wse oste ne e towa koeto triabva
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
donchev_a

МнениеПуснато на: Пет Мар 23, 2007 2:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

stefan написа:
ima nachin da mahnesh bordera koito slaga explorera okolo flasha, moliate naprawi go zastoto taka e ujasno dosadno :)
za designa imam smeseni chustwa... bi mogal da stane hubav, no wse oste ne e towa koeto triabva

Ако ми подскажеш как ша черпя?
Върнете се в началото
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Мар 23, 2007 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=how+to+remove+flash+border+in+explorer&meta=

moze da pocherpish google :)
Върнете се в началото
Greenhorn

МнениеПуснато на: Пет Мар 23, 2007 1:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук хората забравят от къде са почнали ... това ще кажа аз. Няма конструктивизъм, няма разбиране и подход. Важно е този който се изказва да го направи в "пичовски" стил, да не вземе да си срине имиджа нещо. Хора, ако нямате време да пишете или не ви се занимава, по-добре е да не поствате нищо, отколкото да цитирате чужди мнения или да убивате всякакъв ентусиазъм само с по две думи.

donchev_a, не казвам, че колегите не са прави, а че ме дразни начина по който го поставят.

Има доста проблеми по този сайт, които са по-скоро в детайлите, от колкото на глобално ниво. Le_Brutte има друго виждане за нещата, но аз не съм съвсем съгласен с него. Според мен целта в случая не е да се покаже къде е кльопачката и пиячката, а да се събуди екзотично или ако щеш мистично усещане. Снимките също не смятам, че са "зле", камо ли много... От друга страна сайта наистина излиза извън резолюцията за която очевидно е правен и черния фонт в секция кухня е на практика нечетим.

По отношение на дизайна, решението да се използват качествени фотографии не би трябвало да изчерпва темата. Целия сайт би изглеждал по-добре на по-раздвижен бкг, тъмен, но не черен. В самата рамка - съдържанието на сайта, има приятни решения, но почти никакво внимание към детайла. Типографията също куца, текстовете или са трудно четими, или прекалено искрят и дразнят.

В техническо отношение има редица недоработени неща.
Едно от тях е, че шрифтовете на места са ембеднати, на места не. Поради тази причина Loading-a също изглежда доста кофти при мен.
Анимациите могат значително да се подобрят. В момента са доста неубедителни. Този ефект при зареждането на снимките на мен не ми допада... Аудио плейъра се чупи и музиката зависва или спира. Скролерите са оставени с дефолт скин-а.

Пиша ти всико това, защото казваш, че искаш критика. От друга страна ще кажа, че сайта е много по-добър от моите първи такива, така че успех!

Относно логата... ами готини са на мен ми харесват.
Върнете се в началото
donchev_a

МнениеПуснато на: Пет Мар 23, 2007 4:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

stefan написа:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=how+to+remove+flash+border+in+explorer&meta=

moze da pocherpish google :)

Blagodaria. Izvnitete che pisha na latinica prosto na rabotata si niamam instalirana kirilica.

Shte pocherpia kato se pribera v BG.

Samo daj koordinati telefonche ili ICQ.

A za Googleto ami nie si se cherpim s nego vseki den ;-)
Върнете се в началото
donchev_a

МнениеПуснато на: Пет Мар 23, 2007 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Greenhorn написа:
...Хора, ако нямате време да пишете или не ви се занимава, по-добре е да не поствате нищо, отколкото да цитирате чужди мнения или да убивате всякакъв ентусиазъм само с по две думи. ...

Blagodarq ti za zabelejkite.
Pri sledvashta vyzmojnost shte gi otstrania i podobria.

~ thanks
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Greenhorn написа:
Тук хората забравят от къде са почнали ... това ще кажа аз. Няма конструктивизъм, няма разбиране и подход. Важно е този който се изказва да го направи в "пичовски" стил, да не вземе да си срине имиджа нещо. Хора, ако нямате време да пишете или не ви се занимава, по-добре е да не поствате нищо, отколкото да цитирате чужди мнения или да убивате всякакъв ентусиазъм само с по две думи.

не е добра идея да обясняваш на тук присъстващите стари юзъри кое как трябва да пишат. ама никак =)

никой не забравя от къде е почнал... защото за започващите има едни други форуми.
nub

МнениеПуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Greenhorn написа:
Тук хората забравят от къде са почнали ... това ще кажа аз. Няма конструктивизъм, няма разбиране и подход. Важно е този който се изказва да го направи в "пичовски" стил, да не вземе да си срине имиджа нещо. .

По тоя повод част от моя имидж е че не казвам на лайното торта (както и некой колеги прават).
А вервай секи ден си спомням преди 6 години как натиснах копчито старт и как след 20 минути изтрих на жената вина по мрежата:)))
Върнете се в началото
kapitana!

Местожителство: OC Оrange County

МнениеПуснато на: Съб Мар 24, 2007 2:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
казвам на лайното торта

още ли не сте го бамнали?
donchev_a

МнениеПуснато на: Съб Мар 24, 2007 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kapitana! написа:
nub написа:
казвам на лайното торта

още ли не сте го бамнали?

мен ли? :-)
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Съб Мар 24, 2007 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, той е влюбен в Нузбито просто...
donchev_a

МнениеПуснато на: Съб Мар 24, 2007 11:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ники михайлов написа:

А само платонически ли го раздават ;-)))
Върнете се в началото
nub

МнениеПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

donchev_a написа:
ники михайлов написа:

А само платонически ли го раздават ;-)))

Q sym fen na ka[itana leee.
Ma nema grza ako saka se mu go podam:)))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети