Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 12:32 am Заглавие: trenirova4ni |
|
|
Tuka celat koiato si biah postavil(kato trenirovka)da otkria vav celiat haos ot hora i sgradi podhodia6tite obekti za fotografirane ,praveni sa gore dolo vav edno i su6to nahojdenie,perimetara koito obhva6tah hodeiki pe6a be6e ogromen,biah gi po4nal ot koleda nasam ,praveni sa sas sapunerkata (kakto snooper obi4a6e da nari4acamerata mi;) za sega 6te pusna niakolko ima i o6teno iksat malko poopraviane.........ta prosto trenirova4no zaniatie koeto si biah zadal sam (be izkukala rabota)
Hora -razni
iskam da kaja samo 4e kolkoto i da vi e vtrusnalo tova momi4e ,prosto niama drug model za sega(6te 4akam mira kato doide do london da i napravia niakolko portreta;)
Goh ,priatel ot singapur ,koito asistira(i obu4ava) na na6ite 6efove za vavejdaneto na nova operativna programa ,koiato DHL-EXEL zakupi (500.000 liri)ot tiahnata kompania ,toi se okaza i toi zapalen,ta izlezohme edna subota da snimame
the man and the bridge
artisti razni
niakolko no6tni kadura
znam 4e na niakoi ne im dopadat pametnici ,ama i pametnici snimah...;)
mi tova za sega ....be edna posledna
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nyshtia

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:24 am Заглавие: |
|
|
Pozdravleniq, mnogo dobri kadri ima tuk! Favoriti sa mi 9, 21 i 22. _________________ photo group naos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TPECHAT

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 2:01 pm Заглавие: |
|
|
thumbz up _________________ I pay no billz
'cause money killz |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Дааа тази 9тата просто ме оставя без думи.
И ако това е каквото си мисля, че е (а имено фар), бързо бегай да правиш още снимки там. :)
Има много приятни кадри тук. Дори паметниците. :р
(с предпочитания към 1,9!, 14, 16, 18, 20 :р) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 1:01 am Заглавие: |
|
|
Thank you very mach,za mira da podskaja 4e ne e far a e viatarna melnica ,biah se zapalil ot edni kartini da hodia da snimam viaturni melnici,i se porovih vav e tozi sait http://windmillworld.com/millid/2617.htm da nameria naikoia blizka ,puk to se okaza 4e vav na6ta mahla imalo edna ,no kakto za pove4eto hubavi obekti taka i za tozi ,ima6e edin harakteren za tuka a i za vseki goliam grad predpolagam problem,zaobikalia6tata sreda i obstanovka(prenatrupana) okolo melnicata ma vaob6te ne predrazpolaga6e za niakakva po priatna kompozicia,be6e i edno dajdovno sas edno bialo izmito nebe(okolo 15:30 pm).Poniakoga mi e mnogo krivo ,4ak me nervi fakta 4e kato vida niakoi hubav obekt ,i se vartia i se su4a po 20 minuti da nameria misto ot kade da go hvana da go snima ,to 6te sa sfetofari darveta HORA koli znaci ,ma taka niam idealno 6tastie (puk uj izlizam da snimam i za da ubivam stresa malko ?)....ta taka,do skoro i spolai vi drujina ;))))) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 1:51 am Заглавие: |
|
|
В твоя случай "паметниците" много добре са се получили, има атмосфера осезаема, аз съм за! :)
Като цяло приятни кадри наистина.
И сега сори за офф-а, ама ме мързи и бележка да пиша: това въпросното момиче, което ти е моделка, случайно да е от английската във Варна? Много позната физиономия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 2:04 am Заглавие: |
|
|
Sumo ,momi4eto jivee dale4ko ot varna ,tia e ot ekvador ;) kazva se Ana ,i se mu4i sas edin balkanjia kato mene tuka,vav tazi tolkova "evropeiska durjava" :)))) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|