Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:19 pm Заглавие: фотография.. |
|
|
с нови неща..
това е на нощен режим, "нарисувано" с GSM..
от 20ина снимки,има ли този път нещо стойностно ?! _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Аз поне не си харесах кадър, но и с тия централни композиции навсякъде - трудно ще стане - чети, чети _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:46 pm Заглавие: |
|
|
и аз това гледах сега като ги постнах,че днеска сичко почти съм напварил центрирано...д'е*а.. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Не знам за снимките ама много готина кака! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 7:38 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | Не знам за снимките ама много готина кака! :) |
_________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 10:18 pm Заглавие: |
|
|
малко от днес..
ретро :Р
а т'ва е магическо кафе,показващо бъдещето :)
..след това станах свидетел на мафиотска сделка
 _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Абе нещо идеята за снимката ми се губи. А и като кадровка ми слабеят. Казвам го като страничен поглед, не се правя на много компетентен. Подбирай си кадрите, които показваш. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:41 pm Заглавие: |
|
|
не всяка снимка трябва да има супер дълбока емоционална натовареност..вярно клише е,че всеки си разбира изкуството индивидуално,но наистина е така...
но понякога фотографията може да е просто красива гледка...
кажи една прозиволна снимка,и ще ти кажа каква ми е била идеята,не щракам на поразия.. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:45 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | но понякога фотографията може да е просто красива гледка...
. |
Да, зависи как е заснета обаче.
Не се коркай, не са добре нещата сега, но снимаш - продължавай и ще стане. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:47 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: |
кажи една прозиволна снимка,и ще ти кажа каква ми е била идеята,не щракам на поразия.. |
Снимката трябва да говори! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:56 pm Заглавие: |
|
|
знаех си че това ще каженш,но все пак..
не се коркам,яд ме е че никой нищо не аргументира..например гледал съм тзи които кандидатства за рисуване,им се казва-щриха ти му има еди кво си,объркал си еди кое си пропорциите,и пр. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:00 am Заглавие: |
|
|
Лично се анагажирам, когато по кадрите има какво повече да ти кажа от това, че композицията ти е генерално сгрешена и липсва акцент - да коментирам в детайли, на тоя етап работи по тия неща - и без това не се усвояват лесно. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:06 am Заглавие: |
|
|
итнересното е че по фото форуми и сайтове,снимките получават доста добри оценки и съм с висок рейтинг..явно тук нивото е най-високо.е добре ,отивам да работя по сгрешените композиции. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:10 am Заглавие: |
|
|
ако имаш желание и време да ми докажеш с факти че си прав,направи малко по-обширна критика на тези:
*waits* _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:27 am Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | итнересното е че по фото форуми и сайтове,снимките получават доста добри оценки и съм с висок рейтинг..явно тук нивото е най-високо.е добре ,отивам да работя по сгрешените композиции. |
Виж, не смятам да те унищожавам с критика или нещо подобно, а и отдвана е прието - във "Представяне" се казва стават/не стават нещата и някой генерален кусур евнетуално. Обстойните коментари са за специализирания раздел.
В момента друго е важно, явно пред теб има два варианта на тоя етап:
- да циклиш, докато броиш с кеф A, B и C и точките си в сайтове за снимки на котенца и зле заснети цици
- да прецениш, че искаш от себе си да вдигнеш нивото си във фотографията и да работиш комплексно по въпроса
Сам си избери, не виждам в тази тема какво повече има да се говори. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pr1vateer

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 1:55 am Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: |
*waits* |
Уф съжалявам че се намесвам в темата но тя има страхотна стойка какви крака мм супер !!! малей фърля ме в тъча тая снимка.има много готино настроение.. само мястото нещо не се връзва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 2:23 am Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | ако имаш желание и време да ми докажеш с факти че си прав,направи малко по-обширна критика на тези:
*waits* |
А може ли аз? Че да не те караме да чакаш ...
Първата е просто един преоконтрастен кадър, в който нито нещо се случва, нито има някакъв контакт с модела, нито е фешън - нищо... ей така просто щракнато.
Не е мислено за обработката - иначе надали щеше да съсипеш ненужно целия детайл в сенките и да прегориш тази врата така, че освен нея нищо друго в кадъра да не се вижда.
Не е мислено за кадрирането - всичко е по центъра, сухо, сковано, плюс абсолютно излишно черно парче отдясно на вратата.
Всичко това можеше и да се приеме, но в случай, че кадъра имаше поне някаква концепция... каквато аз лично не виждам.
Номер 2 не стига по-далеч, за мое най-голямо съжаление. Пак същата безидейна работа с кофти композиция, абсолютно ненужно шарен фон, препържени светли участъци и фатално затъмнени сенки. Оставям настрана тоталната липса на комуникация с модела и минавам директно към една дружеска препоръка:
Ако искаш жените да те обичат - снимай ги отдолу нагоре, че да им изглеждат по-дълги краката, а не отгоре надолу - защото не познавам жена, която радостно да възкликва "Господи, как страхотно изглеждам с подкъсени крака!"
Може всичко това да ти звучи доста неприятно и грубо... но няма как.
С пожелания за бъдещи творчески успехи,
Аз _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:14 pm Заглавие: |
|
|
белия участък вдясно не е врата а стената,която си е бяла...тъмното лсед нея е вратата.
а второто-нарочно избрах това място за контраст между красивото девойче,и буклуците изотзадзе :Р _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Да ве баце ама и боклуците си ги направил готини и не контрастират особено според мен.Нищо не чаткам от фото и затова не ми вземай мнението много много на сериозно! Айде успех за напреде! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Мда, евалата, дваесе и пет точки рейтинг Б само от мене имаш.
С пожелания за бъдещи творчески успехи,
и аз _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|