Graphilla.com :: Преглед на тема - фотография..

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

фотография..
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:19 pm    Заглавие: фотография.. Отговорете с цитат

с нови неща..

това е на нощен режим, "нарисувано" с GSM..

от 20ина снимки,има ли този път нещо стойностно ?!
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз поне не си харесах кадър, но и с тия централни композиции навсякъде - трудно ще стане - чети, чети

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
cutepoison

МнениеПуснато на: Пон Мар 26, 2007 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз това гледах сега като ги постнах,че днеска сичко почти съм напварил центрирано...д'е*а..
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Вто Мар 27, 2007 6:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам за снимките ама много готина кака! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Вто Мар 27, 2007 7:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

EmPATHy_hr написа:
Не знам за снимките ама много готина кака! :)

cutepoison

МнениеПуснато на: Вто Мар 27, 2007 10:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко от днес..

ретро :Р

а т'ва е магическо кафе,показващо бъдещето :)

..след това станах свидетел на мафиотска сделка

Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе нещо идеята за снимката ми се губи. А и като кадровка ми слабеят. Казвам го като страничен поглед, не се правя на много компетентен. Подбирай си кадрите, които показваш.
cutepoison

МнениеПуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не всяка снимка трябва да има супер дълбока емоционална натовареност..вярно клише е,че всеки си разбира изкуството индивидуално,но наистина е така...

но понякога фотографията може да е просто красива гледка...
кажи една прозиволна снимка,и ще ти кажа каква ми е била идеята,не щракам на поразия..
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:
но понякога фотографията може да е просто красива гледка...
.

Да, зависи как е заснета обаче.

Не се коркай, не са добре нещата сега, но снимаш - продължавай и ще стане.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:

кажи една прозиволна снимка,и ще ти кажа каква ми е била идеята,не щракам на поразия..

Снимката трябва да говори!
cutepoison

МнениеПуснато на: Вто Мар 27, 2007 11:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

знаех си че това ще каженш,но все пак..

не се коркам,яд ме е че никой нищо не аргументира..например гледал съм тзи които кандидатства за рисуване,им се казва-щриха ти му има еди кво си,объркал си еди кое си пропорциите,и пр.
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Лично се анагажирам, когато по кадрите има какво повече да ти кажа от това, че композицията ти е генерално сгрешена и липсва акцент - да коментирам в детайли, на тоя етап работи по тия неща - и без това не се усвояват лесно.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
cutepoison

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

итнересното е че по фото форуми и сайтове,снимките получават доста добри оценки и съм с висок рейтинг..явно тук нивото е най-високо.е добре ,отивам да работя по сгрешените композиции.
cutepoison

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ако имаш желание и време да ми докажеш с факти че си прав,направи малко по-обширна критика на тези:

*waits*
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:
итнересното е че по фото форуми и сайтове,снимките получават доста добри оценки и съм с висок рейтинг..явно тук нивото е най-високо.е добре ,отивам да работя по сгрешените композиции.

Виж, не смятам да те унищожавам с критика или нещо подобно, а и отдвана е прието - във "Представяне" се казва стават/не стават нещата и някой генерален кусур евнетуално. Обстойните коментари са за специализирания раздел.

В момента друго е важно, явно пред теб има два варианта на тоя етап:

- да циклиш, докато броиш с кеф A, B и C и точките си в сайтове за снимки на котенца и зле заснети цици

- да прецениш, че искаш от себе си да вдигнеш нивото си във фотографията и да работиш комплексно по въпроса

Сам си избери, не виждам в тази тема какво повече има да се говори.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Pr1vateer

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 1:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:

*waits*

Уф съжалявам че се намесвам в темата но тя има страхотна стойка какви крака мм супер !!! малей фърля ме в тъча тая снимка.има много готино настроение.. само мястото нещо не се връзва
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 2:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:
ако имаш желание и време да ми докажеш с факти че си прав,направи малко по-обширна критика на тези:

*waits*

А може ли аз? Че да не те караме да чакаш ...

Първата е просто един преоконтрастен кадър, в който нито нещо се случва, нито има някакъв контакт с модела, нито е фешън - нищо... ей така просто щракнато.
Не е мислено за обработката - иначе надали щеше да съсипеш ненужно целия детайл в сенките и да прегориш тази врата така, че освен нея нищо друго в кадъра да не се вижда.
Не е мислено за кадрирането - всичко е по центъра, сухо, сковано, плюс абсолютно излишно черно парче отдясно на вратата.
Всичко това можеше и да се приеме, но в случай, че кадъра имаше поне някаква концепция... каквато аз лично не виждам.

Номер 2 не стига по-далеч, за мое най-голямо съжаление. Пак същата безидейна работа с кофти композиция, абсолютно ненужно шарен фон, препържени светли участъци и фатално затъмнени сенки. Оставям настрана тоталната липса на комуникация с модела и минавам директно към една дружеска препоръка:
Ако искаш жените да те обичат - снимай ги отдолу нагоре, че да им изглеждат по-дълги краката, а не отгоре надолу - защото не познавам жена, която радостно да възкликва "Господи, как страхотно изглеждам с подкъсени крака!"

Може всичко това да ти звучи доста неприятно и грубо... но няма как.

С пожелания за бъдещи творчески успехи,
Аз
cutepoison

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

белия участък вдясно не е врата а стената,която си е бяла...тъмното лсед нея е вратата.

а второто-нарочно избрах това място за контраст между красивото девойче,и буклуците изотзадзе :Р
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ве баце ама и боклуците си ги направил готини и не контрастират особено според мен.Нищо не чаткам от фото и затова не ми вземай мнението много много на сериозно! Айде успех за напреде! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 12:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда, евалата, дваесе и пет точки рейтинг Б само от мене имаш.

С пожелания за бъдещи творчески успехи,
и аз

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети