Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 11:49 am Заглавие: Виктор Мъжлеков - Изложба Живопис |
|
|
Здравейте!
Най накрая всичко е уредено:)) "Цистерна с бира, 500ватова уредба, много мацки и тук таме картини" и с удоволствие ви каня на първата си самостоятелна изложба "Най накрая сефтето, стига общи:)". Всеки един почитател "и почитателки естественно" на живописта ще бъде почерпен "и в пряк и в преносен смисъл" с отбрано винце и естественно с живописни маслени фантазии:)) Откриване 8ми Май от 18'00ч. "Г.С.Раковски"183а
.
.
..
.
Е да некажете че не съм казал:)) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:06 pm Заглавие: |
|
|
кой ти прай постера??? му бия ръчичките с линийката??? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:10 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | кой ти прай постера??? му бия ръчичките с линийката??? |
Или нещо менгеменце от горе. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:12 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | кой ти прай постера??? му бия ръчичките с линийката??? | :))) Инфото инфото... за съжаление нямах време да свърша и това така че сори, но това не е толкова важно, не се захващайте за него:)))Р _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Стига бе не е важно. На такива картни ква благодат, кви неща мое се направат, баси:)))
Иначе поздравления. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:19 pm Заглавие: |
|
|
колега ще те уважим както се казва :)) успех с изложбата и много продажби да има _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 12:21 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | колега ще те уважим както се казва :)) успех с изложбата и много продажби да има |
а така !!!
УСПЕХ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 3:42 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | КЕФ! КЕФ! КЕФ! :) Там съм! Хайде успех и да ти потръгне на все по-големи изложби!!! |
Go Go Go !!! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 3:46 pm Заглавие: |
|
|
поздравления за изложбата! ;)
защо не пусна една тема, сигурен съм че много хора щяха за едната бира да ти направят плаката :) този наистина е ужасен :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 5:35 pm Заглавие: |
|
|
честито Викторе, пожелавам много продажби и много творческо вдъхновение за напред _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 12:31 pm Заглавие: |
|
|
Честиту и от мене! И многу успехи занапред! В цял свят!:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechanic_X

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Браво пич пожелавам ти да жънеш само успехи занапред и тази изложба да е само капка в океана :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 6:37 pm Заглавие: |
|
|
:))) Благодаря ви много! _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Честито!!!!
Пожелавам ти небивал успех и всички картини да се сдобият с горди собственици до края на изложбата.
Жалко че ще пропусна откриването(няма да съм в СФ), но при първа възможност съм налиния за близки срещи с изкуството. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 11:37 am Заглавие: |
|
|
виж ти...чудесна новина, предполагам и много вълнуваща за автора...стискам палци и ще гледам да мина :) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Еее благодаря, страхотни пожелания! Откриването мина страхотно, Всички близки и приятели на които разчитах да дойдат - дойдоха "еее да съм честен почти всички:))" за което съм им изключително благодарен.
Деня започна страхотно, пристигнах в 10'30 сутринта на гарата и МиМ вече беше там "бяхме се уговорили да снимаме маслата - профисионално:))" За нула врене стигнахме галерията със сребристата и Алфа - да и е честита. И като започна да вади софтбоксове, осветлвние, стативи... та си казах ей сега направихме работата:)) Снимките все още не съм ги видял, но съм сигурен че са на високо ниво:)) После МиМ отиде да довършва една керамична пластика в университета, а аз хукнах по интервюта...хи хи.
В този ден осъзнах колко е полезна Графила, толкова много хора с общи интереси, един да каже добро сово и станала лавина...Благодаря на всички ви! Естественно не пропусках възможността да ракламиран здраво форума в интервютата си:)))
Дойде и часа на откриването, както казах присъстваха много от най лизките ми хора, реч държа един много интересен и талантлив български художник - Христо Кърджалов, за което му благодаря.
Искренно се радвах когато виждах усмивките по лицат на хората, това беше една от най големите награди за мен.
Накрая останахме само графилци "с малки изключения" И решихме да отидем и да полеем с малко бира изложбата "не изложилия се:)))" Отидохме в "Ботуша" едно много приятно заведение близо до галерията - естественно беше предложено от Нашия президент- Джоуви:))) По едно време докопахме на МиМ фотоапарата и снимахме на калпак:)) " МиМ ако има ценни кадри пусни ги да се посмеем:))"
на Провокиран от изложбата Джовката вкара идеята да си спретнем пленер - за всички любители на живопистта " независимо дали са художници" , на палатки някъде в централна България, до водоисточник- река или язовир и обезателно да имало сянка ха ха...Та това ще е в процес на доизясняване , чакайте тема от Джоуви "ако вече не е пуснал такава".
И накрая всички се разделихме по живо по здраво с страхотни преживчвания, за което искам да ви кажа огромно благодаря!! _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Поздравления, Викторе!
П.С. Посипвам си главата с пепел, задето точно тая вечер ми беше невъзможно да дойда на откриването, но в следващите работни дни обезателно ще мина да рагледам картините на спокойствие, успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Е как - ама ние ти благодарим! (аз поне със сигурност:))
Искам да кажа, че си е направо супер да се видят картините на Виктор на живо! Който е пропуснал - има шанс да навакса - до 28-ми ще са в галерията! Такъф КЕФ голям :)
Така че - ние ти благодарим Викторе за хубавото настроение, което ни доставиха картините ти и Успех! (за пленера - тепърва ще се говори - много готино-лятна идея е!) _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|