Graphilla.com :: Преглед на тема - Официалната тема за оплаквания на Ани.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Официалната тема за оплаквания на Ани.
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ani

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

вие сте едно ексклузивно и неприемствено общество, което не приема дори и собствените си сънародници и което трие безотговорно откровеното мнение на хората и избирателно изтрива тяхните мнения. в този смисъл не се различавате от повечето артистични среди в българия. нямак никаква информация за форума и кои сте във вашата представа, но искам официален адрес за изпращане на оплаквания.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Извадка от http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163&start=0

Цитат:
5. Писането в този форум не е задължително, ако смятате правилата му за несправедливи, членовете му за високомерни, а системата на приемане - за неудачна - свободни сте да потърсите други форуми с подобна насоченост.

Всъщност, няма да е лошо да прочетеш таз тема преди да ръснеш ощя някоя глупост.

Айде чао, довиждане, лека нощ, мерси, приятна вечер.
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

пиши на morgoth-a...
само той ще има търпението да те изслуша докрай и да отговори на въпросите, които те терзаят :)
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

@Ани. тая тема ти я правя за да си имаш местенце където да си се оплакваш. между другото много си близо до това да не можеш да пишеш и тук.

@Всички останали. Pls, ако може да оставим тва "недоразумение" да си потъне надолу без да се занимаваме излишно с него.
Върнете се в началото
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ее стига сте са дарйали така нециливизовано ве хора иска да са оплачи....
ani не са притесняваи еи тука мойе да са оплачиш----------------------->. . .graphilla
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ani

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами ако става за въпрос, то и сама мога да си направя форум. въпроса е че артистичните среди в българия --- всички които съм срещала до сега са навързани като плетеница един за друг и подкрепят само тяхните хора а на другите не дават възможност за изява като ги мачкат още в зародиш. хората са принудени да обикалят света за да намерят хляб и диплома за себе си. сигурно ще кажете, че щатите признават българските дипломи, защото сме по добри? колко добри сте по ваша оценка? повечето от критикуващите ме нямаха линкове въобще в профила си.
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ani написа:
--- всички които съм срещала до сега са навързани като плетеница един за друг и подкрепят само тяхните хора а на другите не дават възможност за изява като ги мачкат още в зародиш......

ако се разровиш в /представяне/ ще се учудиш колко много хора влизат непрекъснато в спец форумите без да ги "намачкат" и без да са ничии- просто имат талант :)
чисто приятелски съвет: пиши бързо докат нубзитo не те е надушил, че после и да искаш - няма да можеш xD
ani

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

отивам да обядвам... дано да се видим
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Що не я приемете, ей така пробно, да видим кво ще стане.Джъст експиримиент...ще е забавно...:)
Върнете се в началото
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Как безсрамно вмъкна любимите Лепърд в сапунката си.........

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

EmPATHy_hr написа:
Що не я приемете, ей така пробно, да видим кво ще стане.Джъст експиримиент...ще е забавно...:)

Чшшшш... да не би Ани да е по-различна от хората на които им е са отказани права... Да не говорим, че сме рязали и далеч по-кадърни хора от нея...

Единственното което може да се каже на милото Ани е да си наляга парцалките, да заляга над учебниците и да си отвори кепенците за да може да забележи откъде изгрява и къде залязва слънцето. Ако стилът на изказа ми е много фигуративен то следвай легендата отдолу:

чети, разглеждай, книжки, интернет, студиа, РА, комикси, фото албуми, Уеб-меб... Гуугъл... :) Вероятно след това ще имаш по-ясна себеоценка и ще разбереш защо коментарите по работите са такива...
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Само форума да разгледа пак и стига да разбере но явно проблема е друг...явно не иска да разбира нищо и като се замисля това е неин проблем....open your eyes Neо...opa Ani

Btw много съм се чудел за къв х.й го дирят хора тук и се натискат да бъдат приети при положение че не слушат никой?Къв е смисъла...?
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Анче, не звучиш като човек на възраст.
Защо изобщо се върна от Щатско, там не те ли приемаха теб и "арта" ти? Не те ли оцениха?
Кат' си Артист, що си секретарка, а?

И защо не се научиш да пишеш грамотно?
ani

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Друго е човек като си хапне. В магазина хорицата работят "та пушек се вдига". Така, значи, който нарече моите бивши работи такива на "секретарка" може да ползва и думата "рецепционистка". (точката преди или след кавичките се поставя?) Ако някога решите да ме преместите в правилния форум, бих мислила че това е 2Д, или нямаше такъв, не си спомням?

Като "секретарка" аз (и мои колеги) сме възлагали работа на хора като вас, докато аз и те сме вършила всичката "черна" работа с всякавки капризни хора (клиенти -- тъй като хора като вас не биха се съгласили на това и не биха се справили), за което дори сме ви плащали, като сме ви давали заданието месеци предварително, поправяли сме грешките след вас и сме плащали стотици сгрешени издания.

Идея си нямам какво мотивира хората да ви дават работа, тъй като е много по-евтино да си я вършат сами. Не малко от тях имат по-висока квалификация от вас.

На мим искам да кажа, че не е подходящо да се заяжда с мен, тъй като аз съм видяла неща в живота, които тя не е и сънувала и че от години помня, че сайта и изглеждаше по подобен начин.

За който "пада от небето" в Щатите хората не плащат за изкуство -- музика или арт и хорицата се занимават с това в свободното си време, което е почти никакво.
Върнете се в началото
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

само за това което казваш ани за артистичните среди съм съгласен
ама то май навсякъде е така
свиквай това е положението или не свиквай сама си решаваш

ама средите немогат да ти нарисуват нещата така че рисувай
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ani написа:
...
Идея си нямам какво мотивира хората да ви дават работа, тъй като е много по-евтино да си я вършат сами. Не малко от тях имат по-висока квалификация от вас....

Усещам как просто те сърбят пръстите да ми се обадиш на ICQто...
но си твърде срамежлива за да го направиш :)

Сега, сериозно.... call me.
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ники михайлов написа:
ani написа:
...
Идея си нямам какво мотивира хората да ви дават работа, тъй като е много по-евтино да си я вършат сами. Не малко от тях имат по-висока квалификация от вас....

Усещам как просто те сърбят пръстите да ми се обадиш на ICQто...
но си твърде срамежлива за да го направиш :)

Сега, сериозно.... call me.

Ники, ти да не раздаваш усмирителни ризи онлайн ве ? :)
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

фирмена тайна ;)
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ники михайлов написа:
фирмена тайна ;)

Кажи само фирмата коя е.......

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
ani

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така, ще рисувам когато имам време. Това в момента е по-важно за мен. Това че някой ме кара да му се обаждам ме навежда на мисли за ролята на жената в обществото. Но ако не се обадя, мога да те успокоя че 95% от хората, които са казали че ще ми се обадят, не са ми се обадили. По принцип аз не си търся приятел, който да ми е колега или шеф, колкото и привлекателни да са те.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети