Graphilla.com :: Преглед на тема - Лошите и другите

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лошите и другите
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
didokiuchukov

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 3:48 pm    Заглавие: Лошите и другите Отговорете с цитат

Тъй като това е единствената секция в която мога да поствам а това го дължа на всички """"""добряци"""""" в графила, искам да ви кажа и ако разбира се искате да четете, че вече незнаете къде се намирате. Смятам, че вместо да казвате на всички нови който се пробват че са некадърници може малко по- добряшката да се отнасяте. Не всички имат време да стоят по 14-15 ч. пред макса или там с каквото творят, някой просто искат да се научат а без мненията на малкото майстори тук това няма да стане, напротив един лош коментар може завинаги да пореже това нещо което те кара да експресираш себе си чрез 3д шоп или там каквото и да е.
Надявам се че не сте забравили че и вашата муза е зависела от мнението на някои, така че преди да се наговорят на бедните новаци 300 лоши неща си спомнете от къде идвате....

Респ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163&start=0
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо - мисля, че още си под влиянието на '300'!
Второ -
Rot написа:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163&start=0
Върнете се в началото
didokiuchukov

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Знам, знам...
Върнете се в началото
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като бях 5-ти клас тръгнах на уроци по рисуване. на първите ми 5-6 неща учителката ми беше написала с 6B "НЕ ЧЕРНИ". не ме е галила по главичката и обяснявала с думи мили .... тва не ме отказа, напротив ...
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?p=180189#180189

Айдо погледни на човека поста, последния ред........ как пък някои успяват да се нагодят тук хм??? :)))) И от начинаещи растат и растат......??????

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://gaddict.net/blog/?p=129
chefito

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

единствено лек подход се иска......не може на някой мъчил се 2 седмици с някоя творба да му кажеш: НЕ СТАВА....хубаво е поне 2 реда конструктивна критика да се драсне....нали и той е човек и требе да влиза в релси...не мое се вее като женски прашки на небостъргач...
Върнете се в началото
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хора, писна ми - мислете за работата си като за къща - конструктивната критика е нещо от сорта на сложи още един прозорец, напраи си барплот, вратата да е по-различна, остъкляването на балкона да е друго и т.н...... Но ако къщата ви няма основи а представлява 4 стени, даже и по-малко понякога, я има покрив я няма......... е за кво остъкляване си говорим, кви барплотове?!?!?!??!?! Конструктивната критика е възможна само като има на какво да стъпи!

"Наново" ще чувате отново и отново ако сте тръгнали да праите къща с тухла и половина, тиксо и парче франзела.... И в тоя случаи не тругваъте веднага да обяснявате колко е стабилна франзелата с малко тиксо, а се поинтересувайте как става истинския строеж.......

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RoT

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chefito написа:
единствено лек подход се иска......не може на някой мъчил се 2 седмици с някоя творба да му кажеш: НЕ СТАВА....хубаво е поне 2 реда конструктивна критика да се драсне....нали и той е човек и требе да влиза в релси...не мое се вее като женски прашки на небостъргач...

Ем хубу де, нещо не ми изглежда логично например да взема 2 седмици да бачкам по някво 3D, дето не съм пипал преди тва, да го пусна след тва в cgtalk-а и да чакам потупване по рамото и браво.....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
chefito

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
chefito написа:

Ем хубу де, нещо не ми изглежда логично например да взема 2 седмици да бачкам по някво 3D, дето не съм пипал преди тва, да го пусна след тва в cgtalk-а и да чакам потупване по рамото и браво.....

Потупване по рамото? Говоря за такт, подход, нормална човешка реакция...всички тука сте били начинаещи шофьори....припомнете си първите си часове кормуване? Нима бяхте безгрешни? Представете си инструктора да ви беше свалил с шамари от колата....как щяхте да се почувствате? Нормално е някой начинаещ дизайнер да не е усетил цветовете, стила и като цяло концепцията, но това не означава че трябва да го метнем на крокодилите нали? Има няколко образа с очила тука, които си избиват комплексите с тежки критики към новите колеги...повярвайте грозотата и дизайнерските ви умения няма да ви спасят от възможността да сте loser-и, ще ви спаси толерантността и човешкото отношение!
Върнете се в началото
Krakatau1

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Напълно подкрепям didokiuchukov и не един път съм се изказвал в този смисъл ама нейсе......

И аз по 12 ч гледам дезигнерски сеири... то не бяха маски то не бяха РГБ-та то не бяха шрифтове абе веселба...
Но никога не си позволявам да ругая, а винаги обяснявам кротко и подробно....
То е до човек, а не до професионални качества.

Вулкана да ви е на помощ!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз не си позволявам да говоря гръмко, ама това е защото с нищо не съм показал, че заслужавам да го правя... сешсе кво ти говоря въобще
Върнете се в началото
TchudO

едно време Михаилич ги превикваше на КЮ то сега щом и той неще да се занимава мале мале

КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА
Върнете се в началото
RoT

chefito написа:
Потупване по рамото? Говоря за такт, подход, нормална човешка реакция...всички тука сте били начинаещи шофьори....припомнете си първите си часове кормуване? Нима бяхте безгрешни? Представете си инструктора да ви беше свалил с шамари от колата....как щяхте да се почувствате? Нормално е някой начинаещ дизайнер да не е усетил цветовете, стила и като цяло концепцията, но това не означава че трябва да го метнем на крокодилите нали? Има няколко образа с очила тука, които си избиват комплексите с тежки критики към новите колеги...повярвайте грозотата и дизайнерските ви умения няма да ви спасят от възможността да сте loser-и, ще ви спаси толерантността и човешкото отношение!

Може би си прав до някъде. Мисля, че не съм срещам тоя 'вулкан' на други места, освен там, дето представящия се направи на обидена ощипана монахиня и почва да говори глупости.

А иначе за кормуването... е не съм тръгнал да карам курсове при Шумахер, наали....
Върнете се в началото
Krakatau1

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BSC System ми айде показвай-доказвай и почвай да псуеш и подтискаш, защо се бавиш!?
"сешсе" - това на някакъв "люлински български" ли е :-))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе "Оператора предпечатар" и компания... я да ви запитам аз много грубо и много невъзпитано, като не ви харесва тука от къв зор пишете бе? има предостатъчно форуми и прочие за начинаещи... явно колкото и линкове да се дават към темата, в която пише че това е "ПРОФЕСИОНАЛЕН форум", май никои не може да вкине за що иде реч...
а точно па ти, кате те гледам кво си писал до са, нямаш грам база да се правиш на отворен! баста!
JinMachine

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Адски просто е.

Има хора, които обичат да се заяждат и такива, които не обичат.
При 6000 ++ потребители, колкото и малък да е процента на първите - той е една достатъчно голяма цифра.

Тези, които не обичат да се заяждат се обаждат само когато могат да кажат нещо хубаво. В другото време си мълчат.

Игнорирайте коментарите, които ви се струват обидни, невъзпитани, надути и тн. и ще останат реално желаните от вас коментари. Ако не е останало нищо - сърдете се на себе си.
Върнете се в началото
chefito

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
абе "Оператора предпечатар" и компания... я да ви запитам аз много грубо и много невъзпитано, като не ви харесва тука от къв зор пишете бе? има предостатъчно форуми и прочие за начинаещи... явно колкото и линкове да се дават към темата, в която пише че това е "ПРОФЕСИОНАЛЕН форум", май никои не може да вкине за що иде реч...
а точно па ти, кате те гледам кво си писал до са, нямаш грам база да се правиш на отворен! баста!

С иключение на ани напоследък не съм виждал някой който да е много по-зле от тук присъстващите професионалисти....иска се много да стигнеш до развитият талант на някои тук присъстващи про-та, но къде е границата никой не би могъл да каже...всеки има право на опит и на нормално отношение....това са си неписани човешки правила в интелигентният свят...колега bile нищо лично!
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chefito написа:
къде е границата никой не би могъл да каже...

би могъл - въпросните про-та.

chefito написа:
всеки има право на опит и на нормално отношение....това са си неписани човешки правила в интелигентният свят...

да. както и про-тата, създали този сайт имат правото да откажат достъп на всеки, който не е на нужното ниво според тях. защото това е ТЕХНИЯТ форум. и не знам какъв ви е проблема с "човешкото отношение" - много рядко се псува и обижда тук. а ако някои приема "наново" или "не става" като обида - проблема си е негов.

...абсолютно нищо лично няма, ман, споко =)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети