Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
didokiuchukov
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 3:48 pm Заглавие: Лошите и другите |
|
|
Тъй като това е единствената секция в която мога да поствам а това го дължа на всички """"""добряци"""""" в графила, искам да ви кажа и ако разбира се искате да четете, че вече незнаете къде се намирате. Смятам, че вместо да казвате на всички нови който се пробват че са некадърници може малко по- добряшката да се отнасяте. Не всички имат време да стоят по 14-15 ч. пред макса или там с каквото творят, някой просто искат да се научат а без мненията на малкото майстори тук това няма да стане, напротив един лош коментар може завинаги да пореже това нещо което те кара да експресираш себе си чрез 3д шоп или там каквото и да е.
Надявам се че не сте забравили че и вашата муза е зависела от мнението на някои, така че преди да се наговорят на бедните новаци 300 лоши неща си спомнете от къде идвате....
Респ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Първо - мисля, че още си под влиянието на '300'!
Второ - |
|
Върнете се в началото |
|
 |
didokiuchukov
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Знам, знам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:10 pm Заглавие: |
|
|
като бях 5-ти клас тръгнах на уроци по рисуване. на първите ми 5-6 неща учителката ми беше написала с 6B "НЕ ЧЕРНИ". не ме е галила по главичката и обяснявала с думи мили .... тва не ме отказа, напротив ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | http://www.graphilla.com/viewtopic.php?p=180189#180189 |
Айдо погледни на човека поста, последния ред........ как пък някои успяват да се нагодят тук хм??? :)))) И от начинаещи растат и растат......?????? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 4:16 pm Заглавие: |
|
|
http://gaddict.net/blog/?p=129 _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chefito
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:12 pm Заглавие: |
|
|
единствено лек подход се иска......не може на някой мъчил се 2 седмици с някоя творба да му кажеш: НЕ СТАВА....хубаво е поне 2 реда конструктивна критика да се драсне....нали и той е човек и требе да влиза в релси...не мое се вее като женски прашки на небостъргач... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Хора, писна ми - мислете за работата си като за къща - конструктивната критика е нещо от сорта на сложи още един прозорец, напраи си барплот, вратата да е по-различна, остъкляването на балкона да е друго и т.н...... Но ако къщата ви няма основи а представлява 4 стени, даже и по-малко понякога, я има покрив я няма......... е за кво остъкляване си говорим, кви барплотове?!?!?!??!?! Конструктивната критика е възможна само като има на какво да стъпи!
"Наново" ще чувате отново и отново ако сте тръгнали да праите къща с тухла и половина, тиксо и парче франзела.... И в тоя случаи не тругваъте веднага да обяснявате колко е стабилна франзелата с малко тиксо, а се поинтересувайте как става истинския строеж....... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:21 pm Заглавие: |
|
|
chefito написа: | единствено лек подход се иска......не може на някой мъчил се 2 седмици с някоя творба да му кажеш: НЕ СТАВА....хубаво е поне 2 реда конструктивна критика да се драсне....нали и той е човек и требе да влиза в релси...не мое се вее като женски прашки на небостъргач... |
Ем хубу де, нещо не ми изглежда логично например да взема 2 седмици да бачкам по някво 3D, дето не съм пипал преди тва, да го пусна след тва в cgtalk-а и да чакам потупване по рамото и браво..... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chefito
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:46 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | chefito написа: | единствено лек подход се иска......не може на някой мъчил се 2 седмици с някоя творба да му кажеш: НЕ СТАВА....хубаво е поне 2 реда конструктивна критика да се драсне....нали и той е човек и требе да влиза в релси...не мое се вее като женски прашки на небостъргач... |
Ем хубу де, нещо не ми изглежда логично например да взема 2 седмици да бачкам по някво 3D, дето не съм пипал преди тва, да го пусна след тва в cgtalk-а и да чакам потупване по рамото и браво..... |
Потупване по рамото? Говоря за такт, подход, нормална човешка реакция...всички тука сте били начинаещи шофьори....припомнете си първите си часове кормуване? Нима бяхте безгрешни? Представете си инструктора да ви беше свалил с шамари от колата....как щяхте да се почувствате? Нормално е някой начинаещ дизайнер да не е усетил цветовете, стила и като цяло концепцията, но това не означава че трябва да го метнем на крокодилите нали? Има няколко образа с очила тука, които си избиват комплексите с тежки критики към новите колеги...повярвайте грозотата и дизайнерските ви умения няма да ви спасят от възможността да сте loser-и, ще ви спаси толерантността и човешкото отношение! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Krakatau1

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Напълно подкрепям didokiuchukov и не един път съм се изказвал в този смисъл ама нейсе......
И аз по 12 ч гледам дезигнерски сеири... то не бяха маски то не бяха РГБ-та то не бяха шрифтове абе веселба...
Но никога не си позволявам да ругая, а винаги обяснявам кротко и подробно....
То е до човек, а не до професионални качества.
Вулкана да ви е на помощ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:52 pm Заглавие: |
|
|
И аз не си позволявам да говоря гръмко, ама това е защото с нищо не съм показал, че заслужавам да го правя... сешсе кво ти говоря въобще |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
|
|
едно време Михаилич ги превикваше на КЮ то сега щом и той неще да се занимава мале мале _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
|
|
chefito написа: | Потупване по рамото? Говоря за такт, подход, нормална човешка реакция...всички тука сте били начинаещи шофьори....припомнете си първите си часове кормуване? Нима бяхте безгрешни? Представете си инструктора да ви беше свалил с шамари от колата....как щяхте да се почувствате? Нормално е някой начинаещ дизайнер да не е усетил цветовете, стила и като цяло концепцията, но това не означава че трябва да го метнем на крокодилите нали? Има няколко образа с очила тука, които си избиват комплексите с тежки критики към новите колеги...повярвайте грозотата и дизайнерските ви умения няма да ви спасят от възможността да сте loser-и, ще ви спаси толерантността и човешкото отношение! |
Може би си прав до някъде. Мисля, че не съм срещам тоя 'вулкан' на други места, освен там, дето представящия се направи на обидена ощипана монахиня и почва да говори глупости.
А иначе за кормуването... е не съм тръгнал да карам курсове при Шумахер, наали.... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Krakatau1

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:57 pm Заглавие: |
|
|
BSC System ми айде показвай-доказвай и почвай да псуеш и подтискаш, защо се бавиш!?
"сешсе" - това на някакъв "люлински български" ли е :-)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:03 pm Заглавие: |
|
|
абе "Оператора предпечатар" и компания... я да ви запитам аз много грубо и много невъзпитано, като не ви харесва тука от къв зор пишете бе? има предостатъчно форуми и прочие за начинаещи... явно колкото и линкове да се дават към темата, в която пише че това е "ПРОФЕСИОНАЛЕН форум", май никои не може да вкине за що иде реч...
а точно па ти, кате те гледам кво си писал до са, нямаш грам база да се правиш на отворен! баста! _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Адски просто е.
Има хора, които обичат да се заяждат и такива, които не обичат.
При 6000 ++ потребители, колкото и малък да е процента на първите - той е една достатъчно голяма цифра.
Тези, които не обичат да се заяждат се обаждат само когато могат да кажат нещо хубаво. В другото време си мълчат.
Игнорирайте коментарите, които ви се струват обидни, невъзпитани, надути и тн. и ще останат реално желаните от вас коментари. Ако не е останало нищо - сърдете се на себе си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chefito
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:17 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | абе "Оператора предпечатар" и компания... я да ви запитам аз много грубо и много невъзпитано, като не ви харесва тука от къв зор пишете бе? има предостатъчно форуми и прочие за начинаещи... явно колкото и линкове да се дават към темата, в която пише че това е "ПРОФЕСИОНАЛЕН форум", май никои не може да вкине за що иде реч...
а точно па ти, кате те гледам кво си писал до са, нямаш грам база да се правиш на отворен! баста! |
С иключение на ани напоследък не съм виждал някой който да е много по-зле от тук присъстващите професионалисти....иска се много да стигнеш до развитият талант на някои тук присъстващи про-та, но къде е границата никой не би могъл да каже...всеки има право на опит и на нормално отношение....това са си неписани човешки правила в интелигентният свят...колега bile нищо лично! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:22 pm Заглавие: |
|
|
chefito написа: | къде е границата никой не би могъл да каже... |
би могъл - въпросните про-та.
chefito написа: | всеки има право на опит и на нормално отношение....това са си неписани човешки правила в интелигентният свят... |
да. както и про-тата, създали този сайт имат правото да откажат достъп на всеки, който не е на нужното ниво според тях. защото това е ТЕХНИЯТ форум. и не знам какъв ви е проблема с "човешкото отношение" - много рядко се псува и обижда тук. а ако някои приема "наново" или "не става" като обида - проблема си е негов.
...абсолютно нищо лично няма, ман, споко =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|