Graphilla.com :: Преглед на тема - Лого, лого, лого...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лого, лого, лого...
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Wizard

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 2:17 pm    Заглавие: Лого, лого, лого... Отговорете с цитат

Цитат:
In the center of the logo idea is the letter K standing for ‘Keystone’. Rectangular shape gives the logo sense of stability and professionalism. The rotating pattern of logo gives it an ambigramic shape – i.e., you can rotate it but the symbol remains the same. The central rectangular shape also reminds of an keystone and combined with dynamic lines around it – for scheme of an home theater sound – surround or whatever. The logo looks beautiful on both colorful and black-and-white surfaces and is very easy to remember

Цитат:
The winner of Office Owls logo copmetition is

И поредните тренировки за нови и нови победи :)

Е не си ли заслужих малко уважение вече...?
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

МИ те са те уважили хората бе :)) честито
Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря :) Имах предвид, че от толкова време поствам тук, очевидно имам напредък, а права няма и няма... за сметка на едно лого представяне, което даже няма и да коментирам и да посочвам, но за четири лога имаше велком... Хайде по-сериозно бе, колеги... :)
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Wizard написа:
... за сметка на ТОВА лого представяне, което даже няма и да коментирам, но за четири лога НЯМА велком... Хайде по-сериозно бе, "колегА"...

Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре, "колега"... хайде обясни ми какво им куца на тези лога, при положение, че само дето не се просълзихте при вида на това

Разбираш ли, жена ми е зодия "Овен" и инатът като начин на проява на характер ми е пределно известен и до болка познат... но това се предполага, че е сериозен форум, а не място за избиване на лични комплекси...
RG®

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:50 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Не мисля, че е проява на добър вкус:

1. Да коментираш по някакъв начин форум, към който ТИ искаш да се присъединиш! Т. е. никой не те е поканил специално да огрееш и насам.

2. Да коментираш качествата на други потребители или техни работи в СВОЕТО представяне.

3. Да се държиш като НЕПРИЗНАТ артист-гений, дето другите не могат да разберат и кой знае защо не ръкопляскат и не хвърлят цветя за възхвала.

...

Та така...

П. П.

Са, понеже очаквам да напишеш:

Абе, реге, я покажи нещо твое!

Ти отговарям - мерси, нямам нищо мое.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

докат продължаваш да се праиш на голем отвореняк и на страшната работа, права нема да видиш ми се струва.... големо и изкуствено самочувствие усещам тука =))
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На това лого (вече споменаха, че не би трябвало да го коментираме тук) кое ли му е по-добре... хм.. ми може би цвят, пипнатост, идея, типо... Де да знам може пък да си най-добрия и просто всички да ги е яд на теб и затова да не те пускат..хм..
Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
големо и изкуствено самочувствие усещам тука =))

Бе правилно го чувстваш, ама не от мене... :) Подуши в друга посока, мен ако питаш...
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oбичам те и затова те манипулирам, от болката гледай да не ти се насълзят очите! демонстрацията на арогантност и крехко самочуствие определено няма да ме накарат да се чуствам виновен за това, че неможеш да се справиш с целите си!

сигурно се повтарям?!
nub

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кво им куца на логата?
Немат идея. Виц.
Графично са скучни и самоцелни.
Логото ако мислиш че е неква си там форма и некв си там надпис си са объркал яко.
Има клишета в тоя занаят. Тва с анархи мовемента е клише, но работещо.
Доближи се като работа до него а вече след като минеш тва ниво работите
ще отидат накъдето трябва.
Дотогава нъцки.

Бачкане и мислене.
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:59 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Wizard написа:
...

Познавам артисти, истински артисти, които са на световно ниво.

Та - някои от тях са страшни лекета.

Но човек ги търпи и се съобразява с тях, именно, защото са на световно ниво. Това - в работата.

В личен план не ги кани вкъщи на гости!
Върнете се в началото
Bicubic

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 7:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз доколкото разбирам от съобщенията на Потребителски групи "Лого и шрифт форума" поначало засега е затворен и нови юзъри не се приемат така или иначе ???
Върнете се в началото
Wizard

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 12:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе не точно...
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bicubic написа:
Аз доколкото разбирам от съобщенията на Потребителски групи "Лого и шрифт форума" поначало засега е затворен и нови юзъри не се приемат така или иначе ???

Това винаги си го е писало там (откакто чета форума де)
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sorry za latinicata, tokushto preinstalirah. mi OK spe4elil si konkurs. dobre. Az predi da vidish PC biah pravil za otdela na edna ot naj-golemite frenski kompanij turguvashti s oruzie na edro logo, odobreno. ma kvo. ne mislia, 4e me biva mnogo /sled kato se razrovih/, osven tova, imam pravo da postvam v logo, no ot godini se suobraziavam s klienti i NAISTINA niama kakvo da pokaza, vupreki mnogo odobreni neshta.

P.S. Cheti kakvo ti pishat m/u redovete horata, i .. 4estito
smart

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gopher's написа:
Bicubic написа:

Това винаги си го е писало там (откакто чета форума де)

Това какво значи, световно известните Богове на графичния дизайн не приеамат повече от простосмъртните при себе си!

Пътят към Рая на графичния дизайн е затворен за простосмъртните?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

smart написа:

Това какво значи, световно известните Богове на графичния дизайн не приеамат повече от простосмъртните при себе си!

абе що не си рисуаш количките и не предстанеш да се занимаваш с подобни въпроси, аааа?
Greenhorn

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

/off 2 неща за Биле...

1. Що ли нещо ми се струва, че малко почваш да се забравяш?
2. И мен ме кефи портфолиото ти, но 2 съвета / ако щеш ги приемай /:
- има бая попара да сърбаш, преди да имаш основание да правиш коментари от рода на последния. А след като я изсърбаш, въобще няма да ти се занимава.
- за сайта ти, ако имаш сгода някой път разкарай тия мигащи ужасии в дясно, че ако човек с вестибуларни проблеми или епилепсия... ще се гътне точно за 10сек. Според мен е проява на лош вкус или недостатъчно знания.

Хай със здраве :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
smart

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 8:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
smart написа:

абе що не си рисуаш количките и не предстанеш да се занимаваш с подобни въпроси, аааа?

Какво сега, ще се заяждаме ли...комплекси ли избиваш?

Аз за разлика от теб имам квалификацията и образованието да работя това, с което вадя пари.

Не те знам, дали изобщо имаш художествено образование, но по website-а ти съм твърде далеч от тази мисъл!

Затова, най-добре спри да се излагаш!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети