Graphilla.com :: Преглед на тема - Отпечатване в/у стена?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Отпечатване в/у стена?

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DIDK0

Местожителство: Maina Town

МнениеПуснато на: Нед Сеп 02, 2007 12:29 pm    Заглавие: Отпечатване в/у стена? Отговорете с цитат

Извинявам се че не съм уцелил раздела, но нямам достъп до никой друг, а мисля че точно някой тук ще може да ми помогне. Целта ми е да разпечатам картинка на стена - около 2x4 метра, но проблема е че не знам къде да стане. Някой ми беше казал че на винил ще ми го отпечатат за около 100 лв, но винила е малко лъскав, а и не мисля че ще се намери удачен начин да се залепи за стената. Някой може ли да ми помогне?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Нед Сеп 02, 2007 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

вариант1: шаблони плюс латекс/боя/спрей или каквото там ще се ползва.
вариант2: винил. има гланцови, има и матов тип - тва трябва да се уточни с печатницата - ще ти покажат мостри от материала, ще полгледнеш кое те устройва и така...

за винила - трябва да си направиш сметка, щото ще ти е трудно ти сам да налепиш правилно и точно композиция 2х4 мтра - имай го в предвид
Strider

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 12:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://dedrax.com/index.php?lang=bg&ladger=divisions&division=1
50 sm lenti - kato fototapet.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 8:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За Пловдив не познавам конкретни широкформатни печатни студия, но тези, които предлагат щирокформатен печат на плотер имат набор и от медии, различни от винила (мисля че Canvas ще ти свърши работа).
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 10:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

illblood беше правил нещо подобно, питай го на пм:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
yazz

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 2:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за bilboard print със сигурност знам че имат екип който ще дойде и ще ти залепи принта на стената, щото си има тънкости и сам едва ли ще се справиш.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети